4 Ekim 2021 Pazartesi

Aşımsı, Gıdamsı, Dünyamsı ... hoşgeldin İnsanımsı

Küreselcilerin, "Transhumanism" ( İnsan ötecilik / İnsan üstücülük ) kavramı kisvesi altında "insanı insanlıktan çıkarma" geyretleri, pandemi vasıtasıyla hızlandırılmış ve son hızla devam etmektedir. Müşrik şeytanlar bir yandan varlıkların yaşam alanı ( habitat ) olan dünyanın doğal dengelerini ScopEx, StarLink vb. gibi projelerle bozmaya çalışırlarken, bir yandan da insanın, yaratılıştan gelen yani Allah'ın takdiri olan genetik yapısını bozarak değiştirmeye çalışmaktadırlar. Nihai hedefleri, dünya nüfusunu azaltmak, bozulmuş yaşam koşulları ve sentetik virüsler nedeniyle bağışıklık sistemi zayıflamış olan insanları, çipler vasıtasıyla Yapay Zeka kontrolüne almak ve her an "switch off" ( kapatma ) yapılarak sistem dışına atılacak robotlara dönüştürmektir. 

2/205 Ve iza tevella sea fil erdi li yufside fiha ve yuhlikel harse ven nesl vallahu la yuhibbul fesada

( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez.  )

Küreselciler Hollywood filmleri vasıtasıyla bu konulara ilişkin kitle telkin ve iletişim süreçlerini yürütmekte, mesajlarını açıkça vererek kitleleri bilinçaltında hazırlamaktadırlar. Bu bağlamda en yeni örnek olarak 2021 yılı yapımı olan "Implanted" ( İçine ekilmiş / Çiplenmiş ) filmi gösterilebilir. ( Bu film 2019 yılı yapımı olan "Upgrade" filmi gibi çiplenerek AI'ın ( Yapay Zeka ) kölesine dönüşmüş insanlar konusunu içermektedir.

Filmin giriş cümlesi şöyledir; "In 2023, three years after the global pandemic, the first personal diagnostic monitoring chip appears." ( 2023 yılında, küresel pandemiden üç yıl sonra, ilk kişisel tanı görüntüleme çipi ortaya çıktı." 

WHO ( Dünya Sağlık Örgütü ), CDC'nin ( Hastalık Önleme Merkezi ) ve biyoteknoloji şirketi yöneticisinin "Aşı pandemiye çözüm olmayacak. Yeni virüsler gelecek.", "Aşının koruma süresi altı ay." ve "Virüs hep olacak. Bu bir evrim ve evrim henüz yeni başladı." gibi beyanatları esasen hem mRNA enjeksiyonunun periyodik olarak devam ettirilmek istendiğini, hem de 2023 yılından itibaren "deri altı çiplerin", "hastalığı önceden tespit etme" işlevinden bahsedilmek suretiyle devreye sokulacağına işaret etmektedir. ( Türkiye'nin 11. Stratejik Kalkınma Planı'nı 2019 - 2023 dönemini ( tam pandemi süreci ) kapsamakta olup sağlıkla ilgili 61. maddede "Deri altı çipler"den bahsedilmektedir. )

Time dergisinin 21.10.2020 tarihinde "The Great Reset TIME 2030 It's 2023. Here's How We Fixed the Global Economy" ( Büyük Sıfırlama TIME 2030 Yıl 2023. Küresel Ekonomiyi Böyle Düzelttik." başlığıyla yayımladığı yazıda da "Aşılama" vasıtasıyla pandeminin 2023 yılında sonlandırıldığı mesajı verilmekteydi.

https://time.com/5900739/fix-economy-by-2023/


TIME dergisinin 21.10.2020 tarihli sayısında yer alan görsel

Evvelki bölümlerde mRNA enjeksiyonu yoluyla insanın genetik kodlarının değiştirilebileceğine ve zaman içinde insanın farklı bir yaratık ( Zombi ) haline getirilebileceğinden bahsedilmişti. İnsanın habitatını ve genetiğini bozmaya çalışanlar ayrıca insanın beslenme unsurlarını da modifiye ederek genetik değişimi desteklemeye çalışmaktadırlar. Economist dergisinin 28.09.2021 sayısında yer alan aşağıdaki başlıklar küresel planların ifşası ve iletişimine net örnek teşkil etmektedir.

- "Technology can help deliver cleaner, greener delicious food" ( Teknoloji daha temiz, daha yeşil ve daha lezzetli gıda tedariğine yardımcı olabilir. )

- "Cows are no longer essential for meat and milk" ( İnekler artık et ve süt için temel kaynak değil. )

( Yorum: Allah'ın nimet ve gıda olarak bahşettiği ve kendilerine bu yönde görev verdiği varlıkların nimet ve gıda olma işlevlerine son verilmesi açıkça Allah'a isyan ve yaratılışın ilahi nizamını bozma girişimidir. )

- "Meat no longer requires animal slaughter" ( Et için artık hayvan katletmeye gerek yok. ) 

( Yorum: Ama laboratuar üretimi virüs ve kurgulanan pandemi vasıtasıyla 4.5 milyon insanın katledilmesine gerek var öyle mi? Dünyadaki insan nüfusunun azaltılması gibi sapkın bir projenin varlığı malum iken hayvanların katlinden bahsedilmesi şeytanın zihin kontrol oyunundan başka bir şey değildir. Ayrıca et, Allah'ın insanlara hayvanlar vasıtasıyla sunduğu temel gıdaların başında gelmektedir. "Bir canlının yaşayabilmek için bir başka canlıyı katletmemesinin" doğru olmadığının idraki bir ruhsal tekamül aşamasıdır. Allah'ın, ruhsal tekamül okulu niteliğinde yarattığı kaba madde planı dünyada böyle bir sistem kurgulamış olmasının sebebi insanın yanlışları görerek doğruyu keşfetmesi ve üst  plana geçiş liyakatini kazanabilmesi içindir. Üst süptil madde planlarında ( boyutlarında ) kaba madde planındaki gibi acı, ıstırap, zorlanma, hastalanma, yaralanma, ölüm vb. gibi kavramlar söz konusu değildir.  )

- "Microbes are being used more and more to make delicious food" ( Mikroplar lezzetli gıda üretiminde daha çok kullanılmaya başlanmıştır. )

( Yorum: Allah'ın verdiği temiz nimetler varken mikropların gıda diye sunulması insanın aşağılanmasından öte bir eylem değildir. )

- "Vertical farms are growing more and more vegetables in urban areas" ( Dikey çiftlikler şehir dışı alanlarda daha fazla sebze üretmeye başlamışlardır. )

( Yorum: Dikey çiftlikler, doğal tarımı ve çiftçiliği sonlandırmak üzere kurulan sentetik yapay gıda üretim tesisleridir. Bu tesislerde, mikrobiyoloji uygulamalarıyla ürünlerin genetiği değiştirilmekten ziyade farklı genetik kodlama kombinasyonlarıyla sıfırdan yapay ürünler oluşturulmaktadır. )

- "Feeding 9bn people will mean reimagining the edible world" ( 9 Milyar insanı beslemek yenilebilir dünyayı yeniden hayal etmek anlamına gelmektedir. )

( Yorum: İnsanlara rızıklarını, gıdalarını veren, onları besleyen Allah'tır. Ancak küresel müşrikler bu cümleyle kendilerini ilahlaştırmakta ve "İnsanları beslemekten. İnsanların rızkını vermekten" bahsetmektedirler. Allah'ın tüm insanlara eşit olarak paylaştırdığı hesapsız ve bol nimetlerin gasp edilerek kaynakların kıt olduğu izleniminin yaratılması şeytanların kadim tahakküm ve köleleştirme metodudur. Hatta küreselciler ekonomi bilimin tanımına bile "kıt kaynaklar" ifadesini kasıtlı olarak koymuşlardır. )

Economist dergisinde yer alan yukarıdaki cümleler açıkça şirk ve bozgunculuk ifadeleri olup, Allah'a ve O'nun ilahi nizamına doğrudan isyan niteliği taşımaktadır. Küresel müşrik zümre, kadim Zionism ( İlahçılık / İlah Gibi Olmacılık ) idealleri çerçevesinde, insanın tüm ihtiyacı olan olguları bozmak ve değiştirmek suretiyle insanlığı kendi köleleri haline dönüştürmeyi ve böylelikle sözde ilahlaşmayı arzulamaktadırlar. Genetiği bozacak sentetik yapay maddeleri insanlara gıda diye sunan küresel müşrik şeytanlar kendileri için ise doğal et ve sebze ürünleri sağlayabilecekleri ortamları çoktan oluşturmuşlardır.

Kur'an ayetlerinde Allah'ın insanlara rızık ve gıda olarak bahşettiği nimetlerden bahseden çok önemli ayetler bulunmaktadır.

2/126 Ve iz kale ibrahimu rabbic'al HAZA BELEDEN aminen VERZUK EHLEHU MİNES SEMERATİ min amene minhum billahi vel yevmil ahir kale ve men kefera fe umettiuhu kalilen summe adtarruhu ila azabin nar ve bi'sel mesir

( Ve zamanında İbrahim, "Rab’bim işte şu BELDEYİ güvenli kıl ve onun Allah’a ve sonraki güne inananlardan olan sahiplerini, ONUN MEYVELERİNDEN, ÜRÜNLERİNDEN RIZIKLANDIR." dedi. “Kim inkar ederse, onu azıcık faydalandırıp nimetlendiririm. Sonra onu azabın ateşine kovarım. Ne kötü varış yeridir.” dedi. )

4/85 Men yeşfa şefaaten haseneten yekun lehu nesibun minha ve men yeşfa şefaaten seyyieten yekun lehu kiflun minha ve KANELLAHU ALA KULLİ ŞEY'İN MUKİYTA

( Kim güzelliğe vesile olursa, ona ondan nasip olur. Kim kötülüğe vesile olursa ona ondan pay olur. ALLAH HERŞEYE GIDA RIZIK VERENDİR, önem verip koruyandır, gözetendir. )

16/14 Ve huvellezi sehharal bahra Lİ TE'KULU MİNHU LAHMEN TARİYYEN ve testahricu minhu hilyeten telbesuneha ve teral fulke mevahira fihi ve li tebteğu min fadlihi ve leallekum teşkurun

( Ve ONDAN TAZE ET YEMENİZ, giymeye ve takmaya süsler, zinetler çıkarmanız için denizi buyruğa alan O'dur. Gemileri onun içinde yararak akıp giderken görürsünüz. O’nun üstünlüğünden aramanız için. Umulur ki şükredersiniz. )

16/71 Vallahu faddale ba'dakum ala ba'din fir rizk FE MELLEZİNE FUDDİLU BİR RADDİ RİZKİHİM ALA MA MELEKET EYMANUHUM FE HUM FİHİ SEVA' E FE Bİ Nİ'METALLAHİ YECHADUN

( Ve Allah, rızıklarda bazınızı bazınıza üstün kıldı. ANCAK O ÜSTÜN OLANLAR RIZIKLARINI O ELLERİNİN MALİK OLDUKLARINA VERMEZLER Kİ ONDA EŞİT OLSUNLAR. Yani ALLAH'IN NİMETİ İLE CİHAD MI EDİYORLAR? )

22/36 Vel BUDNE cealnaha lekum min şeairillahi lekum fiha hayrun fezkurusmellahi aleyha savaf fe iza vecebet cunubuha fe KULU MİNHA ve AT'İMUL kania vel mu'terr kezalike sehharnaha lekum leallekum teşkurun

( Ve BÜYÜK, YOĞUN GÖVDELİLERİ, onları size Allah' ın işaretlerinden kıldık. Onlarda size hayır vardır. O halde, saflar halinde dururlarken onların üzerine Allah' ın ismini hatırlayın. Yanları yaslandığında onlardan YİYİN, kanaat edene ve fakir olup da dilenmeden durumunu anlatana YEDİRİN. İşte onları böyle buyruğunuza verdik. Umulur ki şükredersiniz. )

35/12 Ve ma yestevil bahrani haza azbun furatun saiğun şerabuhu ve haza milhun ucac ve MİN KULLİN TE'KULUNE LAHMEN TARİYYEN ve testahricune hilyeten telbesuneha ve teral fulke fihi mevahira li tebteğu min fadlihi ve leallekum teşkurun

( Ve iki deniz eşit olmuyor. Bu iyidir, tatlıdır, onun içilmesi lezzetlidir. Bu ise tuzludur, acıdır. HEPSİNDEN TAZE ET YERSİNİZ ve giydiğiniz süs, zinet çıkarırırsınız. O’nun üstünlüğünden, lütfundan aramanız için gemileri onun içinde yararak akıp giderken görürsün. Umulur ki şükredersiniz. )

Fussilet suresinin aşağıdaki ayetinde "gıdaların tüm insanlar için eşit olarak düzenlendiği" belirtilmektedir.

41/10 Ve ceale fiha ravasiye min fevkiha ve barake fiha ve KADDERA FİHA AKVATEHA fi erbeati eyyam SEVAEN lis sailin

( Ve "Orada, onun üstünde dağlar oluşturdu. Orada bereket verdi. Orada, GIDALARI, AZIKLARI araştıranlar için dört günde EŞİT OLARAK DÜZENLEYEREK ölçülendirdi." )

Zuhruf suresinin aşağıdaki ayetinde nimetleri gasp ederek insanları yoksun bırakanlardan bahsedilmektedir. 

43/32 E HUM YAKSİMUNE RAHMETE RABBİK NAHNU KASEMNA BEYNEHUM MEİYŞETEHUM FİL HAYATİD DUNYA ve rafa'na ba'dahum fevka ba'din deracatin li yettehize ba'duhum ba'dan suhriyya ve rahmetu rabbike hayrun min ma yecmeun

( RAB’BİNİN RAHMETİNİ ONLAR MI BÖLÜŞTÜRÜYORLAR? DÜNYA HAYATINDA, ONLARIN ARALARINDA GEÇİMLİKLERİNİ BİZ BÖLÜŞTÜRDÜK. Bazılarının bazılarını buyruk vermek üzere edinmeleri için bazılarını bazılarının üstüne derecelerle yükselttik. Rab’binin rahmeti, o toplayıp biriktirdiklerinden daha hayırlıdır. )


52/22 Ve emdednahum bi FAKİHETİN ve LAHMİN min ma YEŞTEHUN

( Ve onlara, o İŞTAHLANDIKLARI MEYVELER ve ET ile imdad ettik. )

Allah'ın nimetlerinin sonsuz olduğu da aşağıdaki ayette açıkça belirtilmektedir. Zira nimetin kıt, kaynakların kısıtlı olduğu algısını yaratmaya çalışanlar ve nimetleri gasp ederek insanları yoksun bırakmaya çalışanlar küresel şirketler kanalıyla insanlığı tahakküm altına alan şeytanlardır. 

14/34 Ve atakum min kulli ma seeltumuh ve İN TEUDDU Nİ'METALLAHİ LA TUHSUHA innel insane le zalumun keffar

( Ve O’na her sual ettiğinizden size verdi. Eğer ALLAH'IN NİMETİNİ SAYARSANIZ ONLARI SAYAMAZSINIZ. Kesinlikle insan zalimdir, inkar edendir.  )








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder