11 Ekim 2021 Pazartesi

Squid Game mesajları...

- O sadece bir hikaye.
- Hikayeler olanları anlatır.

Alıntı replik: AI ( Artificial Intelligence / Yapay Zeka ) filmi, Yıl 2001

Yukarıdaki film replikleri esasen tüm filmlerin gerçekleşmiş, gerçekleşen veya gerçekleşecek olayları konu aldıklarının bir beyanı niteliğindedir. Küreselciler, uygulamalarının ve planlarının kitlelere tekin edilebilmesi ve zihin programlaması yapılabilmesi için her yıl milyonlarca dolarlık filmler yapmaktadırlar. Onlar bu filmleri gerçekleşme ve ritüel addetmektedirler.

17.09.2021 tarihinde "Squid Game" ( Kalamar Oyunu ) isimli, Kore yapımı bir film serisi yayına girmiştir. Film, mali açıdan iflas etmiş ve umutları tükenmiş 456 kişinin son çare olarak para ödüllü bir oyuna katılmalarını konu almaktadır. Takımlara ayrılsalar bile herkesin birbirine rakip olduğu oyunun ilginç bir de kuralı bulunmaktadır. Oyunda "elenmek öldürülmek" anamına gelmektedir. 

Film serisi, "çocuk oyunu" teması üzerinden sürekli "cinayet işlenmesi" formatını içermektedir. Kan, vahşet, cinayet, eşcinsellik, inançsızlık mesajları içeren bir filmin "çocuk" kavramı ile ilişkilendirilmesi dikkat çekmektedir. Bunun sebebi, Latin alfabesinin son harfi olan Z harfi ile sonlandırılan ve Grek alfabesinin ilk harfi olan Alfa harfi ile yeniden başlatılan yeni dünya düzeni nesillerine "nefsaniyeti, maddiyatı ve bu uğurdaki cinayeti" telkin etmek ve bu kavramları meşrulaştırmaktır.

Filmin yayına girme zamanlaması ve konusu dikkate alındığında her zamanki gibi ana amacın kitlesel telkin olduğu görülmektedir. Yani kitlelerin, distopik ve totaliter yeni dünya düzenine bilinçaltı adaptasyonu ve oryantasyonu hedeflenmektedir.

11 nümerolojisiyle dolu olan film serisininden bazı kareler ve ilgili açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

Filmin giriş logosunda yukarıda sağda 101 ve 01 yani 111, aşağıda sağda ise 74 ve 1 yani yine 111

Küreselcilerin tam tahakkümü altına girmiş insalığın sembolzimi


Tıpkı "Aşılama" operasyonunda olduğu gibi oyunculara "Onam Formu" imzalatılmaktadır.




"Yeşil Işık Kırmızı Işık" oyununda Yapay Zeka Bebek başını çevirdiğinde kıpırdayan olursa kurşunlanarak öldürülüyor. Bu sahneler vasıtasıyla totaliter Yeni Dünya Düzeni rejiminin kurallarına uymayanların "eleneceği" mesajı verilmektedir.




Yapay Zeka hareket tespit ettiğinde ilgili oyuncunun üzerine ateş açılmaktadır.



           Sistem yöneticisi, oyun kisvesi altında insanlar öldürülürken elinde viski kadehiyle ekrandan olanları izlemektedir. Bu sahne de esasen küresel elitin, insanlığa uyguladıkları komploların gidişatını izlemelerini tasvir etmektedir.


Oyuna katılanlar serbest bırakılmaları için yere kapanıp yalvarmaktadırlar. Bu sahne de insanlığın bir grup küresel şeytana biat ettirilmesinin resmi niteliğindedir.


456 numaralı oyuncunun borcu 650 milyon Won ( 6+5+0 = 11 )



218 numaralı oyuncu en önde ( 2+1+8 = 11 )



111 numaraya dikkat çekiliyor.


5+5+1 = 11


100 ... 1 ve 100 ... 1 .... 11


Oylamanın sonucu 100'e 101 ... 111


101 numaraya dikkat çekilmektedir.


Arkadaki dolap numarası 11




29 ... 2+9 = 11


Arkadaki dolap numarası 38 .. 3+8 = 11


Dolap numarası 111


2009 ... 2+0+0+9 = 11


Ekrana gelen dökümanda nümerolojik değeri 11 olan 407, 29, 173 sayıları yer almaktadır. En üstteki 27 ( 2+7 = 9 ) ve 407 ( 4+0+7 = 11 ) sayıları da nümerolojik olarak 9/11 mesajı vermektedir.



Bu sayaç görüntüleriyle başlayan farklı zamanlardaki sahnelerde yine nümerolojik değeri 11 olan sayılar görülmektedir. ( 04:07 ... 4+7 = 11 ; 09:20 ... 9+2 = 11 )

Tevrat'ta "Kalamar" olarak belirtilmemiş olsa da onu da kapsamına alan "pulsuz ve yüzgeçsiz" deniz hayvanlarından bahsedilen ayetler de Leviticus bölümünün, kodlarında 11 ve 111 nümerolojisi bulunan ayetleridir.

Leviticus 11-10 Denizdeki ve akarsulardaki bütün pulsuz ve yüzgeçsiz canlılar -suda toplu halde yaşayanlar ve ötekiler- sizin için iğrenç sayılır.

Leviticus 11-11 Bunlar sizin için iğrenç sayılacak. Etlerini yemeyecek, leşlerinden tiksineceksiniz.




Tanrı ve inanç kavramı ile alay edilen sahneler....


Oyuna devam etmek istemeyenler oyuna devam etmek isteyenlere tepki gösteriyor.



Bu sahnedeki replikler vasıtasıyla, küresel şeytanlar tarafından dünyanın yaşanmaz hale getirilmesine ve insanların küresel şeytanların kurdukları sistemde yaşamaya zorlanmalarına atıfta bulunulmaktadır.


"Zayıfların yaşama hakkı olmadığı" konseptini telkin eden sahne. ( Darwin Teorisi diye bilinen ve kuvvetli türlerin doğal seleksiyon ile kayırılmış türler olduklarını iddia eden söylem de küresel şeytanların aldatıcı zihin programlama telkininden başka bir şey değildir. )


"Ölmek istiyorsan git kendi başına öl." ... Bu replik, küreselcilerin tuzaklarını göremeyip, uygulamalarına rıza gösterenlerin, tuzağı görenleri de beraberlerinde helake sürüklemelerini tasvir etmektedir.


"Bu demokratik sürece engel olan hiçbir eyleme göz yummayacağız." ... Demokratik olmayan bir sistem kuran ve insanları bu sisteme mahkum edenlerin "yokettikleri demokrasinin koruyucusu" kimliğine  bürünerek insanlara zihin kontrol uygulamasını konu alan replik.



Bu repliklerde ise yine küresel şeytanların sözde "insanlar arasındaki eşitsizliğe son verme ve adil bir ortam sağlama" çabaları sembolize edilmektedir.


"Üçgen" şeklindeki mağara girişinden kafasını çıkaran özel giysili adamın yüzündeki "Daire" şekli ile mağara girişi "Illuminati Üçgeni" sembolizmi oluşturmaktadır. 


Üçgen ve Damalı Zemin de malum ezoterik sembollerdendir.

Filmin son sahnelerinde tüm bu "oyun görünümlü katliam düzenini" kurgulayanın, oyuna bizzat katılarak daha fazla "eğlenebileceğini" düşünen ve beynindeki tümör nedeniyle ölmek üzere olan "Oh II Nam"* isimli yaşlı bir "banker" olduğu ortaya çıkmaktadır. ( Bankerlik yani kredi vermek adı altında tefecilik bugün dünyayı tahakküm altına almış olan küresel elitin ana iştigal konusu ve ana zenginlik kaynağıdır. )


Oyuna "001" üniforma numarasıyla katılan Oh II Nam

* "Oh II Nam" ismi de içindeki "II" harfleriyle 11 nümerolojisi, sembolizmi barındırmaktadır.


Oh II Nam kredi veren bir banker olduğunu söylemektedir. ( Banker kökenli küresel ailelere atıfta bulunulmaktadır. )


Oh II Nam'ın çaresiz insanlara bakış açısı....

Aşağıda, 456 kişinin katıldığı ölümcül Squid Game oyunudan tek sağ kalan 456 numaralı Seong Gi-hun ile oyunun kurgulayıcısı Oh II Nam arasındaki replikler yer almaktadır. Bu replikler küresel elit şeytanları, onların dünyada kurdukları gasp ve komplo düzenini ve insanlar üzerinde oynadıkları "ölümcül oyunları" tanımlamaktadır. Küresel şeytanlar, iyi ve doğru insanların asla yapmayacağı türlü tuzaklar ile insanları dolaylı olarak yoksun ve yoksul bırakmakta, daha sonra da oluşan sorunlu ortamda her türlü uygulamalarını "çözüm" adı altında insanların isteğiyle yapıyormuş kisvesine bürünmektedirler. Yani zorda bırakılan insanlar başka çareleri olmadığı için, zaten evvelden kendileri için planlanmış olan şeytani uygulamalara rıza göstermek durumunda kalmaktadırlar. ( 5 milyona yakın insanın öldürüldüğü "pandemi kurgusunu" ve "enjeksiyon operasyonunu" bu bakış açısıyla tekrar değerlendirmek de fayda bulunmaktadır. )

İnsanları dolaylı tuzaklar vasıtasıyla zorda bırakarak "mecburi istek" oluşturma hususu filmdeki banker ( tefeci ) Oh II Nam karakterinin "Ben oyunu kimseye zorla oynatmadım." cümlesinde yer almaktadır. Tüm şirketleri ve para akışını küresel çapta kontrol ve idare eden küresel elit tefeci şeytanlar insanları yoksul bırakmakta ve köleleştirmektedirler. İlgili replikler şöyledir.

Oh II Nam : Ben kredi vererek para kazanırım.

Seong Gi-hun : Neden böyle bir şey yaptın?

Oh II Nam : Parası olmayan birinin çok parası olan biriyle ortak yanı nedir bilir misin? Yaşamak ikisi için de keyifli değildir. Eğer çok paran olursa ne alırsan al, ye veya iç herşey sonunda sıkıcı gelmeye başlıyor. Bir noktada tüm müşterilerim bana aynı şeyi söylemeye başladı. Artık hayatta hiçbir neşeleri olmadığını söylediler. Bu yüzden hepimiz bir araya geldik ve biraz düşünüp taşındık. Biraz eğlenebilmek için ne yapabiliriz dedik.

Seong Gi-hun : "Eğlenmek" mi? Bize bunları eğlenmek için  mi yaşattın?

Oh II Nam : Ben oyunu kimseye zorla oynatmadım. Sen de kendi isteğinle geri geldin.


"Eğlenmek" için oyunları izlemeye gelen VIP grubu da küresel elitleri sembolize etmektedir.

İsra suresinin 16. ayetinde yer alan "Refah şımarıklarının kan dökmesi" hususu konu ile doğrudan bağlantılı görünmektedir. ( Elbette tüm olanların Allah'ın izni ve isteği doğrultusunda ve ilahi nizamın tekamül süreci gereği gerçekleştiği daima hatırlanmalı, her olanın aslında hayırlara kapı açtığı unutulmamalıdır. )

17/16 Ve iza eradna en nuhlike karyeten emarna mutrafiha fe fesku fiha fe hakka aleyhel kavlu fe demmernaha tedmira

( Ve şehri helak etmeyi istersek, oradaki refah şımarıklarına emrederiz de orada kan döküp öldürürler. Artık onların üzerine söz gerçek olur da orayı yıkıp mahvederiz. )

Nimet bolluğu içinde olan gafillerin azdıkları ve nimet arttıkça daha da azdıkları aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir.

23/55 E yahsebune ennema numidduhum bihi min malin ve benin
( Sanıyorlar mı ki, onlara kesinlikle o maldan ve oğuldan yaydıklarımızla, )

23/56 Nusariu lehum fil hayrat bel la yeş'urun
( Onlara hayırlarda koşuyoruz. Bilakis farketmezler. )

3/178 Ve la yahsebennellezine keferu ennema numli lehum hayrun li enfusihim innema numli lehum li yezdadu isma ve lehum azabun muhin

( Ve kesinlikle o inkar edenler nefisleri için onlara hayırlısından süre verdiğimizi sanmasınlar. Kesinlikle, onlara günahları artırmaları için süre veriyoruz. Alçaltıcı hakir eden azap onlaradır. )


1 yorum:

  1. Nihayet koskoca netde bir tek bu analizi buldum. Bende diziyi ilk bölümde çözdüm (rakamlar hariç) ve tüm mesajları sizin gibi okudum. Daha niceleri var.

    YanıtlaSil