9 Ekim 2021 Cumartesi

Yapay Et komplosu ve Kanibalizm

Küresel şeytanların yaratılışı, insanın genetik yapısını ve nihayetinde ilahi nizamı bozma girişimlerinden biri de son dönemde kurgusal bir algı operasyonu olan "İklim Krizi" aldatmacası kapsamında "çözüm" nitelemesiyle, sıkça gündeme getirilen "Yapay Et" konusudur. Zira hayvanların metan gazı salınımından dolayı hayvancılığın küresel ısınmaya sebebiyet verdiği belirtilmekte ve adeta "Yapay Et" reklamı yapılmaktadır. Yapay Et, bir hayvandan veya insandan alınan kök hücreler kullanılmak suretiyle yapay ortamda sentetik olarak üretilebilmektedir.


Esasen "Yapay Et" konusu 2014 yılında bir şirketin "Ünlülerin etini yemek ister misiniz?" mottolu kanibalist ( yamyamsal ) kampanyası ile de gündeme gelmiştir.


"Ünlü eti yiyin!"


"Bitelabs sizi çok yakın kılar" ( ünlülere )




Şirket, reklamında "ünlü kişilerden alınacak kök hücreler ile kas üretilebileceğini ve böylelikle lezzetli et elde edilebileceğini" duyurmuştur.

Döngü sonundaki sapıklık ve azgınlıklardan olan "insan eti yeme ( kanibalizm )" sendromu "Hucurat" ( Hücreler, Odalar ) suresinin 12. ayetinde yer almaktadır. Konuya "Hucurat" ( Hücreler ) isimli surede yer verilerek "kök hücre" ile yapay et üretme teknolojisine işaret edilmekte gibidir.

49/12 Ya eyyuhellezine amenuctenibu kesiran minez zanni inne ba'daz zanni ismun ve la tecessesu ve la yağteb ba'dukum ba'da e yuhibbu ehadukum EN YE'KULE LAHME EHİYHİ MEYTEN fe kerihtumuh vettekullah innellahe tevvabur rahim

( Ey o inananlar zannın çoğundan kaçının. Kesinlikle zannın bazısı günahtır. Casus gibi araştırmayın ve bazınız bazınızı çekiştirip arkadan konuşmasın. Sizlerden biriniz ÖLMÜŞ KARDEŞİNİN ETİNİ YEMEYİ sever mi? Ondan tiksindiniz. Allah’tan sakının. Kesinlikle Allah tevbeyi kabul edendir merhametlidir. )

2020 yılı yapımı olan "Cadaver" ( Kadavra ) isimli filmde de distopik bir ortamda insanlara farkettirmeden "insan eti yedirilmesi" konusu işlenmektedir. Esasen bu filmde de, ileride insanlara, "yapay et" adı altında "ölmüş insan eti yedirileceği" mesajı veriliyor olabilir. Zira şeytanlar, insanlara bilinçli veya bilinçsiz olarak yanlış, kötü, günah ve iğrenç olanı yani Allah rızası olmayanı yaptırmayı hedef edinmişlerdir.



Hayvan etinin Allah'ın, hayıra vesile nimetlerinden olduğu, yerken mutlaka Allah'ın isminin hatırlanması gerektiği, haram olanın ise ölü, kan ve domuz eti olduğu aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir.

6/118 Fe KULU MİN MA ZUKİRASMULLAHİ ALEYHİ in kuntum bi ayatihi mu'minin

( O halde eğer O’nun ayetlerine inananlarsanız, ÜZERİNE ALLAH'IN İSMİ HATIRLANANLARDAN YİYİN. )

6/119 VE MA LEKUM EN LA TE'KULU MİN MA ZUKİRASMULLAHİ ALEYHİ ve kad fassale lekum ma harrame aleykum illa madturirtum ileyh ve inne kesiran le yudillune bi ehvaihim bi ğayri ilm inne rabbeke huve a'lemu bil mu'tedin

( VE SİZE NE OLUYOR DA ÜZERİNE ALLAH'IN İSMİ HATIRLANANLARDAN YEMİYORSUNUZ? O size, ona mecbur kalmanızın haricinde size neyin haram olduğunu ayrıntılı açıklamıştır. Kesinlikle birçokları ilimsizce hevesleriyle saptırırlar. Kesinlikle Rab’bin, o hududu aşanları bilir. )

16/115 İNNEMA HARRAMA LEKUM MEYTETE VED DEME VE LAHMEL HİNZİRİ ve ma uhille li ğayrillahi bih fe men idturra ğayra bağin ve la adin fe innellahe ğafurun rahim

( Kesinlikle ki size ölüyü, kanı, domuz etini, Allah’tan başkası için kesilenleri haram kıldı. Ancak kim zorda olup mecbur kalırsa
azmadan ve hududu aşmadan. Artık kesinlikle Allah affedendir merhametlidir. )

22/36 VEL BUDNE CEALNAHA LEKUM MİN ŞEAİRİLLAHİ lekum fiha hayrun FEZKURUSMELLAHİ ALEYHA SAVAF FE İZA VECEBET CUNUBUHA FE KULU MİNHA ve at'imul kania vel mu'terr kezalike sehharnaha lekum leallekum teşkurun

( VE BÜYÜK YOĞUN GÖVDELİLERİ, ONLARI SİZE ALLAH'IN İŞARETLERİNDEN KILDIK. Onlarda size hayır vardır. O halde, SAFLAR HALİNDE DURURLARKEN ONLARIN ÜZERİNE ALLAH'IN İSMİNİ HATIRLAYIN. YANLARI YASLANDIĞINDA ONLARDAN YİYİN, kanaat edene ve fakir olup da dilenmeden durumunu anlatana yedirin. İşte onları böyle buyruğunuza verdik. Umulur ki şükredersiniz. )









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder