21 Ekim 2021 Perşembe

Tokamak ve Yeraltı Güneşi

"Tokamak", özdeş parçacıkların birleştirilmesi yoluyla yapılan termonükleer füzyon sonucunda oluşan 100 Milyon santigrat derecedeki ( Güneş'in sıcaklığı 15 Milyon santigrat derece ) ısı ve ışık enerjisini manyetik alanda depolayan reaktöre verilen isimdir. Alternatif enerji kaynağı olarak kullanılması planlanan Tokamak deney aşamasındadır. 

"Tokamak" kelimesi Rusça kelimelerden oluşan bir akronimdir.

тороидальная камера с магнитными катушками 

Toroidal'naya KAmera s MAgnitnymi Katushkami )

TOroidal CHAmber with MAgnetic Coils

"Toroid" formu parçacıkların döngüsel bir formatta ve çok yüksek hızda hareket edebildikleri bir yörünge niteliğindedir. İsviçre'de büyük hadron çarpıştırması yapılan CERN ( Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire / Avrupa Nükleer Araştırma Konseyi ) laboratuarında da toroid formunda bir yörüngesel alan kullanılmaktadır.
Toroid

lk yapay Güneş "EAST" Projesinin deneyleri 2006 yılında Çin'de başlatılmış olup güncel olarak 120 Milyon santigrat dereceye ulaşıldığı bildirilmektedir.  ( EAST = Experimental Advanced Superconducting Tokamak )

"Yapay Güneş" olarak da anılan bu projenin, coronavirus pandemisi akabinde sürekli ve ısrarla gündeme getirilen "iklim krizi", "küresel ısınma", "güneşteki radyoaktif patlamalar" konularına "çözüm" olarak geliştirildiği bildirilmektedir. Bir başka deyişle, zamanla dünya yüzeyinin ( yeryüzünün ) yaşanamaz hale gelmesi ve insanlık için bir habitat olmaktan çıkması öngörüsü çerçevesinde yeraltında kurulması planlanan şehirlere "Yapay Güneş" oluşturulmaktadır. 

Bilindiği üzere bilim nötrdür. Kim tarafından ve ne amaçla kullanıldığı önem arzetmektedir. İlk bakışta "teknolojinin insanlığın selameti için kullanılması" algısı oluşturan bu projenin, nimetleri gaspetmiş küresel elitlerin insanları dünya nimetlerinden daha da yoksun bırakma hedeflerine hizmet etme ihtimali bulunmaktadır. Yani bu proje insanları kurtarma kisvesi altında insanları yeryüzünden silme, "yerin dibine geçirme" projesinin bir bileşeni olabilir. Zira, gerçekleşmesi öncesinde muhtelif mecralar kanalıyla kitle iletişimi yapılan yapay virüs pandemisi ve ardından sırayla gündeme getirilen yapay felaket senaryoları ( virüs pandemisi, iklim krizi, orman yangınları, kıtlık vb. ) tüm bunların insanları yoksunlaştırmaya yönelik manipülasyonlar olduğunu ortaya koyar niteliktedir. Hatta bazı meşhur küresel dergilerin kapağına konan küresel kriz konuları belirli bir süre sonra aynen gerçekleşmektedir. 

"Yere geçme / Yerin içine geçme" kavramı Kur'an'da "Hasefe bihil erda" ifadesiye yer almaktadır. Şeytanlar, kaynak kodları Kur'an ayetlerinde mevcut olan bilimi ve teknolojiyi negatif frekans yönünde kullanmakta ve stratejilerini de yine Kur'an ayetlerindeki ifadelere negatif anlam yükleyerek belirlemektedirler. Yani küresel şeytanlar, ayetlerde inkarcıların maruz kalacakları belirtilen musibetleri, insanlığa fayda sağlama kisvesi altında insanlar için yapay olarak kurgulamaya çalışmaktadırlar. ( Bu son cümle üzerinde derin düşünülmesi gereken bir hususu içermektedir. ) 

16/45 E fe eminellezine mekerus seyyiati en yahsifellahu bihimul erda ev ye'tiyehumul azabu min haysu la yeş'urun

( Kötülük hileleri, tuzakları kuranlar, Allah' ın onları yere geçirmesinden veya onlara farketmedikleri yerden azabın gelmesinden emin midirler, güvende midirler?  )

28/81 Fe hasefna bihi ve bidarihil erda fe ma kane lehu min fietin yensurunehu min dunillahi ve ma kane minel muntesirin

( Böylece onu ve yurdunu batırıp yere geçirdik de ona Allah’tan başka yardım eden topluluk olmadı. Kendisine yardım edenlerden de olamadı. )

Nihayetinde, "Yapay Yeraltı Güneşi" projesi de bir tuzak ise "yere geçecek olanlar" sadece ve sadece bu tuzağı kurgulayanlar olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder