29 Ekim 2021 Cuma

Cehennemin 7 kapısı ve Tomardaki 7 mühür

Kitaplarda "Cehennem" olarak ifade edilen kavramın esasen varlıkların ruhsal tekamüle erşebilmek ve cennete ( yarı süptil üst plan ) amacıyla reenkarnasyon döngülerini deneyimledikleri kaba madde planı dünya olduğu evvelki bölümlerde defaatle incelenmişti. 

Bakara suresinin 155. ayetinde, kaba madde planındaki reenkarnasyon döngüleri esnasında karşılaşılacak olan zorluk ve sıkıntıların sabredenler ( iyilik yapanlar, doğru olanlar ve şükredenler ) için müjde niteliğinde olduğu bildirilmektedir. Ayet numarasının ( 155 ) nümerolojik değerinin "11" ( 1+5+5 = 11 ) olması da üst boyuta geçiş kavramı ile uyumludur.

2/155 Ve le NEBLUVENNEKUM bi şey'in minel HAVFİ vel CUİ ve NAKSİN minel emvali vel enfusi ves semerat ve beşşiris sabirin

( Ve kesinlikle SİZİ, KORKUDAN, AÇLIKTAN, malların, nefislerin ve meyvelerin, ürünlerin NOKSANLIĞINDAN gibi şeylerle SINAYACAĞIZ. Sabredenleri müjdele. )

Nahl suresinin 112. ayetinde de inkarcıların açlık ve korku ile sınanacakları bildirilmektedir. ( Ayetteki "Nimetleri inkar edenler" ifadesi esasen tüm insanları ve onların ortak günah eylemini ifade etmektedir. Bu noktada günahsız insan bulunmadığının tekrar hatırlanması büyük önem arzetmektedir. ) Ayetin kodunda ( 16/112 ) yine "11" nümerolojisi bulunmaktadır. ( 1+6+1+1+2 = 11 )

16/112 Ve darabellahu meselen karyeten kanet amineten mutmeinneten ye'tiha rizkuha rağaden min kulli mekanin fe keferat bi en'umillahi fe EZAKahallahu LİBASEL CUİ vel HAVFİ bima kanu yasneun

( Ve Allah, güvenli, tatmin olmuş, rızıkları ona her yerden bolca gelen şehirin misalini beyan eder. Ama Allah' ın nimetlerini inkar ettiler de Allah, o üretmiş olduklarından dolayı AÇLIK ve KORKU ELBİSESİNİ TATTIRDI. )

İnsan suresinin 7. ayetinde ise tüm insanlığın yakinen deneyimlediği "Salgın" konusu yer almaktadır. Ayetin 11 kelimeden oluşması ve "Salgın" kelimesinin 11. kelime olması, Coronavirus pandemisi sürecindeki yoğun 11 nümerolojisi açısından dikkat çekmektedir. )

76/7 Yufune (1) bi (2) en (3) nezri (4) ve (5) yehafune (6) yevmen (7) kane (8) şerru (9) hu (10) MUSTETİREN (11)

( Yapılacak işlerini, adaklarını ifa ederler ve kötülüğü SALGIN olan o günden korkarlar. ) 

Büyük reenkarnasyon döngüsü sonundaki olaylar kitaplarda "7" sayısı eşliğindeki sembolizm ve tasvirler ile bildirilmektedir. 

Hicr suresinin 43. ve 44. ayetlerinde cehennemin 7 kapısı olduğundan bahsedilmektedir. ( Ayet ikilisinin ilk ayetinin numarasının nümerolojik değeri de 7 ( 4+3 = 7 ) sayısını vermektedir. ) Bu teşbihi ifade vasıtasıyla büyük döngü sonu olaylarının 7 kategori altında toplandığı bildirimektedir ki bu olaylar İncil'de yine 7 nümerolojisi ve sembolizm ile bildirilmektedir.

15/43 Ve inne CEHENNEME le mev'iduhum ecmein

( Ve kesinlikle vadeleri, mekanları topluca CEHENNEMDİR. )

15/44 Leha SEB'ATU EBVAB li kulli babin minhum cuz'un maksum

( Orada YEDİ KAPI vardır. Her kapı için onlardan kısımlar bölüştürülmüştür. )

İncil'de döngü sonu olayları "7 Mühür", "7 Tas" ve "7 Borazan" tasvirleriyle yer almaktadır. Ayetlerdeki kelimeler ve ifadeler detaylı incelendiğinde, tasvirlerde şu anda dünyanın içinde bulunduğu ve ileride maruz kalacağı durumların ( Pandemi, İklim Krizi, Yangınlar, Güneşteki Patlamalar, Ekonomik Kriz, Kıtlık, Açlık, Savaş vb. ) bildirildiği sezilebilmektedir. İsra suresinin 16. ayetinde bildirildiği üzere, ilahi nizam, kaderi daima insanların birbirlerine olan söylem ve eylemleri vasıtasıyla gerçekleştirmektedir. ( 17/16 Ve iza eradna en nuhlike karyeten emarna mutrafiha fe fesku fiha fe hakka aleyhel kavlu fe demmernaha tedmira ( Ve şehri helak etmeyi istersek, oradaki refah şımarıklarına emrederiz de orada kan döküp öldürürler. Artık onların üzerine söz gerçek olur da orayı yıkıp mahvederiz. ) )

İncil'de "Yedi Mühür" ile tanımlanmış döngü sonu ayetleri şöyledir.

66 Vahiy 5-1 Tahtta oturanın sağ elinde iki yanı da yazılı, YEDİ MÜHÜRLE mühürlenmiş bir tomar gördüm.

1. Mühür 

66 Vahiy 6-2 Bakınca beyaz bir at gördüm. Binicisinin yayı vardı. Kendisine bir TAÇ* verildi ve galip gelen biri olarak zafer kazanmaya çıktı.

* Pandemideki virüsün ismi olan "Corona" kelimesi "Taç" anlamına gelmekte olup, ayetteki "Taç" kelimesiyle tasviri olarak ilintili olma ihtimali bulunmaktadır.

2. Mühür

66 Vahiy 6-4 O zaman kızıl renkte başka bir at çıktı ortaya. Binicisine dünyadan BARIŞI KALDIRMA yetkisi verildi. Bunun sonucu olarak İNSANLAR BİRBİRLERİNİ BOĞAZLAYACAKLAR. Atlıya ayrıca büyük bir KILIÇ verildi.

Halihazırda "savaş" konusunun sürekli olarak dünya gündeminde tutulduğu görülmektedir.

3. Mühür

66 Revelations 6-5 Kuzu üçüncü mührü açınca, üçüncü yaratığın "Gel!" dediğini işittim. Bakınca siyah bir at gördüm. Binicisinin elinde bir TERAZİ vardı.

66 Revelations 6-6 Dört yaratığın ortasında sanki bir sesin şöyle dediğini işittim: "Bir ölçek buğday bir dinara, üç ölçek arpa bir dinara. Ama zeytinyağına, şaraba zarar verme!"

"Kıtlık" konusu da küresel şeytanların gündeminde yer almakta olup, medya kanalıyla yoğun algı operasyonu yapılmaktadır.

4. Mühür

66 Revelations 6-8 Bakınca soluk renkli bir at gördüm. Binicisinin adı Ölüm'dü. Ölüler diyarı onun ardınca geliyordu. Bunlara KILIÇLA, KITLIKLA, SALGIN HASTALIKLA, yeryüzünün YABANIL HAYVANLARIYLA ölüm saçmak için yeryüzünün dörtte biri üzerinde yetki verildi.

Küreselcilerin aksiyon planları kapsamında yer alan üç önemli husus ( Savaş, Kıtlık, Salgın ) ayette zikredilmektedir.

5. Mühür

66 Vahiy 6-9 Kuzu beşinci mührü açınca, sunağın altında, Tanrı'nın sözü ve sürdürdükleri TANIKLIK NEDENİYLE ÖLDÜRÜLENLERİN canlarını gördüm.

6. Mühür

66 Vahiy 6-12 Kuzu altıncı mührü açınca, büyük bir DEPREM olduğunu gördüm. Güneş keçi kılından yapılmış siyah bir çul gibi karardı. Ay baştan aşağı kan rengine döndü.

İlk 4 mühür "Mahşerin Dört Atlısı" olarak bilinmektedir.

7. Mühür ( 7 Mühür, meleklere verilen 7 Borazan ile tanımlanmaktadır. )

66 Vahiy 8-1 Kuzu yedinci mührü açınca, gökte yarım saat kadar sessizlik oldu.

66 Vahiy 8-2 Tanrı'nın önünde duran yedi meleği gördüm. Onlara yedi borazan verildi.

1. Borazan

66 Revelations 8-7 Birinci melek borazanını çaldı. Kanla karışık dolu ve ateş oluştu, yeryüzüne yağdı. Yerin üçte biri, ağaçların üçte biri ve bütün yeşil otlar yandı.

2. Borazan 66 Revelations 8-8 İkinci melek borazanını çaldı. Alev alev yanan, dağ gibi büyük bir kütle denize atıldı. Denizin üçte biri kana dönüştü.

66 Revelations 8-9 Denizdeki yaratıkların üçte biri öldü, gemilerin üçte biri yok oldu.

3. Borazan

66 Revelations 8-10 Üçüncü melek borazanını çaldı. Gökten meşale gibi yanan büyük bir yıldız ırmakların üçte biri üzerine ve su pınarlarının üzerine düştü.

66 Revelations 8-11 Bu yıldızın adı Pelin'dir. Suların üçte biri pelin gibi acılaştı. Acılaşan sulardan içen birçok insan öldü.

4. Borazan

66 Vahiy 8- 12 Dördüncü melek borazanını çaldı. Güneşin üçte biri, ayın üçte biri, yıldızların üçte biri vuruldu. Sonuç olarak ışıklarının üçte biri söndü, gündüzün ve gecenin üçte biri ışıksız kaldı.

66 Vahiy 8-13 Sonra göğün ortasında uçan bir kartal gördüm. Yüksek sesle şöyle bağırdığını işittim: "Borazanlarını çalacak olan öbür üç meleğin borazan seslerinden yeryüzünde yaşayanların vay, vay, vay haline!"

5. Borazan

66 Vahiy 9-1 Beşinci melek borazanını çaldı. Gökten yere düşmüş bir yıldız gördüm. Dipsiz derinliklere açılan kuyunun anahtarı ona verildi.

66 Vahiy 9-2 Dipsiz derinliklerin kuyusunu açınca, kuyudan büyük bir ocağın dumanı gibi bir duman çıktı. Kuyunun dumanından güneş ve hava karardı.

66 Vahiy 9-3 Dumanın içinden yeryüzüne çekirgeler yağdı. Bunlara yeryüzündeki akreplerin gücüne benzer bir güç verilmişti.

6. Borazan

66 Vahiy 9-13 Altıncı melek borazanını çaldı. Tanrı'nın önündeki altın sunağın dört boynuzundan gelen bir ses işittim.

66 Revelations 9-14 Ses, elinde borazan olan altıncı meleğe, "Büyük Fırat Irmağı'nın yanında bağlı duran dört meleği çöz" dedi.

66 Revelations 9-15 Tam o saat, o gün, o ay, o yıl için hazır tutulan dört melek, insanların üçte birini öldürmek üzere çözüldü.

7. Borazan

66 Revelations 10-7 Yedinci melek borazanını çaldığı zaman, Tanrı'nın sır olan tasarısı tamamlanacak. Nitekim Tanrı bunu, kulları peygamberlere müjdelemişti." 

7. borazan, 7 olaya vesile olacak "Yedi Tas" ile sembolize edilmektedir. 

1. Tas

66 Revelations 16-2 Birinci melek gidip tasını yeryüzüne boşalttı. Canavarın işaretini taşıyıp heykeline tapanların üzerinde acı veren iğrenç yaralar oluştu.

2. Tas 

66 Vahiy 16-3 İkinci melek tasını denize boşalttı. Deniz ölü kanına benzer kana dönüştü, içindeki bütün canlılar öldü.

3. Tas

66 Vahiy 16-4 Üçüncü melek tasını ırmaklara, su pınarlarına boşalttı; bunlar da kana dönüştü.

4. Tas 

66 Vahiy 16-8 Dördüncü melek tasını güneşe boşalttı. Bununla güneşe insanları yakma gücü verildi.

66 Vahiy 16-9 İnsanlar korkunç bir ısıyla kavruldular. Tövbe edip bu belalara egemen olan Tanrı'yı yücelteceklerine, O'nun adına küfrettiler.

5. Tas

66 Vahiy 16-10 Beşinci melek tasını canavarın tahtına boşalttı. Canavarın* egemenliği karanlığa gömüldü. İnsanlar ıstıraptan dillerini ısırdılar.

66 Vahiy 16-11 Istırap ve yaralarından ötürü Göğün Tanrısı'na küfrettiler. Yaptıklarından tövbe etmediler.

* "Canavar" kelimesi düalitenin negatif tarafını ifade eden İblis'in negatif frekansını tanımlamaktadır.

6. Tas

66 Vahiy 16-12 Altıncı melek tasını büyük Fırat Irmağı'na boşalttı. Gündoğusundan gelen kralların yolu açılsın diye ırmağın suları kurudu.

66 Vahiy 16-13 Bundan sonra ejderhanın ağzından, canavarın ağzından ve sahte peygamberin ağzından kurbağaya benzer üç kötü ruhun çıktığını gördüm.

66 Vahiy 16-14 Bunlar doğaüstü belirtiler gerçekleştiren cinlerin ruhlarıdır. Her Şeye Gücü Yeten Tanrı'nın büyük gününde olacak savaş için bütün dünyanın krallarını toplamaya gidiyorlar.

7. Tas

66 Vahiy 16-17 Yedinci melek tasını havaya boşalttı. Tapınaktaki tahttan yükselen gür bir ses, "Tamam!" dedi.

66 Vahiy 16-18 O anda şimşekler çaktı, uğultular, gök gürlemeleri işitildi. Öyle büyük bir deprem oldu ki, yeryüzünde insan oldu olalı bu kadar büyük bir deprem olmamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder