31 Ekim 2021 Pazar

Bir Mavi Surat

Bilindiği üzere, "Mavi" renk okültizmde "Üst boyutu, Farklılığı, Üstünlüğü, Gökselliği" sembolize eden bir renktir. Mavi renk üst boyut varlıklarını sembolize etmek amacıyla da kullanılmaktadır. Küresel elit zümre de kendilerini "Mavi Kanlılar" olarak ayrıştırmaktadır. Bunun sebebi, kendilerinin üst boyut varlıklarının ( cinler ) soyundan geldiklerine ve insanlığı tam tahakküm altına alma gibi kadim ve ilahi bir görevleri olduğuna inanmalarıdır. 

34/41 Kalu subhaneke ente veliyyuna min dunihim bel kanu ya'budunel cinn ekseruhum bihim mu'minun

( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis cinlere kulluk etmekteydiler. Onların çoğunluğu onlara inanmışlardı." derler. )

"Avatar" isimli 2009 yılı yapımı filmdeki varlıkların "dev"*, "mavi renkli" ve "sivri kulaklı" olarak tasvir edilmesi cin sembolizminin bir yansımasıdır. ( "Avatar" kelimesi Hinduizmde bedenlenmiş ruh, bedenlenmiş üst süptil boyut varlığını ifade etmektedir. )


Mavi renkli uzun boylu ve sivri kulaklı Avatar

* "Dev" tasviri Tevrat'ta "Sakit melekler" ( Düşmüş melekler ) olarak tanımlanan ve "Nefiller" olarak anılan cinler için kullanılmaktadır. Nefillerin ( Cinlerin ), insan soyundan kızları dölledikleri de ayetlerde bildirilmektedir. Avatar esasen Nefil sembolizmidir.

1 Yaratılış 6-4 İlahi varlıkların insan kızlarıyla evlenip çocuk sahibi oldukları günlerde ve daha sonra yeryüzünde Nefiller vardı. ....

4 Sayılar 13-33 Nefiller'i, Nefiller'in soyundan gelen Anaklılar'ı gördük. Onların yanında kendimizi çekirge gibi hissettik, onlara da öyle göründük."

Rahman suresinin 15. ayetinde cinlerin "dumansız ateş alevinden" yaratıldıkları bildirilir. 

55/15 Ve halekal canne min maricin min nar ( Ve cini dumansız ateş alevinden yarattı. )

Çoklu anlamı olan "Maricin min nar" ( Dumansız ateş alevi ) kelimesi bir anlamı ile yoğun oksijenli yanma esnasında oluşan dumansız ve "sivri"  formlu aleve işaret etmektedir.


4. ateş tipi sivri ve dumansızdır. 

Avatar'ın kulakların sivriliği de bu fenomen ile ilintilidir. Aynı şekilde 60'lı yıllarda çekilen "Star Trek" ( Uzay Yolu ) dizisindeki karakterlerden biri olan "Vulkanlı Mr. Spock" da mavi üniformalı ve sivri kulaklı olarak resmedilmiştir.


Taha suresinin 102. ayetinde "Suçluların masmavi toplanması" hususundan bahsedilmektedir. Yine çoklu anlamı olan bu ayetin anlamlarından biri de cinleri işaret etmektedir. 

20/102 Yevme yunfehu fis suri ve nahşurul mucrimine yevmeizin ZURKA ( Borunun içine üflendiği gün. O gün suçluları MASMAVİ toplarız. )

Tüm mecralarda cinler hep mavi renk ile sembolize edilmektedirler.


Mavi renkli bir cin sembolizmi. "Dileklerin cinlere iletilmesi" kavramı ile özellikle çocuklara cinlerin herşeyi yapabilecekleri, tüm dilekleri gerçekleştirebilecekleri mesajı verilmeye ve Allah inancı daha küçük yaşta bloke edilmeye çalışılmaktadır.


2019 yılı yapımı "Aladdin" isimli filmdeki maci renkli cin sembolizmi



X Men film serisindeki cin sembolü mavi renkli karakterler... "X Men" kelimesi de batinen "Ölü İnsanlar" mesajını yani "cinlerin insanları öldürmesi" mesajını vermektedir. 

İnsan görünümündeki üstün varlık konulu filmlerin en ünlüsü olan "Superman" film serisinde de ana karakterin giysisi mavi renktedir. 


Hinduizmdeki mitolojik varlıklar da ( Brahma, Vishnu, Shiva ) mavi renk ile tasvir edilmektedir.


Son dönemde yoğun olarak gündemde olan küresel şirket sahibi bir şahsın insanlı uzay yolculuğu  için ürettiği uzay kapsülünün isminin "Blue Origin" ( Mavi Köken ) olması da küresel elitlerin kendilerini cin soyundan addetmeleri ile ilgildir. 



"Phallus" ( Penis ) şeklindeki uzay kapsülü de ayrıca "Pindar" ( Pinnacle of Dragon / Ejderin Penisi* ) mesajı vermektedir. ( * İnsan soyunun cin tarafından döllenmesi konusu... )

Ve son olarak bu bölüme vesile olan tespit ise 29 Ekim'de, en üst makam binasındaki resepsiyon alanına yerleştirilen dev boyutlu "Mavi Suratlı Çocuk" resmidir. Fotoda "tek göz" sembolizmi de yer almakta olup, sağ göz farklılaştırılmış ve gözbebeği olarak da "Reptil" ( Sürüngen ) / "Horus" figürü kullanılmıştır. Ayrıca resimde görülen "İki Ağız" ile 11 sembolizmi de yapılmıştır. Suratın sağ tarafında da "ONE" ( Bir ) yazısı yer almaktadır. Bu sembolizm, "küreselcilerin kontrolünü" ve "tek dünya devleti" projesini mi simgelemektedir?
                            

Suratın altında bir ağız daha bulunmakta olup, iki ağız ile 11 sembolizmi yapılmaktadır.


Suratın sağ tarafında "One" ( Bir ) yazmaktadır.



Gözbebeğinin yerinde "Reptil" ( Sürüngen ) / "Horus" figürü
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder