21 Ekim 2021 Perşembe

Metaverse tuzağı

"Digitalism", "Transhumanism", "IOT" ( Internet of Things ), "Singularity", "Project Avatar", "Human 2.0", "Cybernetics", "Robotics", "Nanochip", "Bitcoin", "Cryptocurrency", "Neuralink", "Virus", "mRNA" vb. kavramları son dönemde sıkça gündeme gelmektedir. Tüm bu kavramların / projelerin nihai amacı insanın ruhsal tekamülünü bloke etmek ve onu kaba madde planı olan dünyaya hapsetmektir. hedeflenen, gerçeklikten koparılmış, Virüsler ve mRNA enjeksiyonlarıyla bağışıklık sistemi zayıflatılmış, dijital teknoloji vasıtasıyla yapay zekaya bağlı köle robota dönüştürülmüş bir insanlıktır.

Küreselcilerin, bugünleri de planlayarak, ortaya attıkları kadim bir uydurma olan "Evrim Teorisi", esasen insanın "maymuna / robota" dönüştürülmesini hedef alan kadim planın iletişim unsurlarından sadece biridir.

Görselde yer alan baştaki "maymun" ile sondaki "siber beden"in evrim teorisini uyduran küreselciler için özde hiçbir farkı yoktur.

Son dönemde gündeme sıkça gelen kavramlardan biri de "Metaverse" ( Öte Evren ) kavramıdır. Bu kelime "Meta" ( Öte ) ve "Verse" ( Doğrultu, Yön, Düzen, Ayet ) kelimelerinden oluşmaktadır. "Metaverse" yukarıda insanın içine hapsedilmek istendiği dijitalizm temelli "Batıl Yaşam Planı"nı tanımlayan genel terimdir.

"MT" kökünden olan "Meta" kelimesi Arapça'da "Fayda, Madde, Mal, Nesne, Ne zaman?" anlamlarına gelmektedir.  ( "Emtia" kelimesi "Meta"'nın çoğuludur. "Material", "Matter", "Metal" ( "Madde gibi sert olan" kök anlamı vardır.  ) kelimeleri de "Meta" bağlantılıdır. )

"Meta" kelimesi Grekçe'de ise "Değişim, Başka, Ötesi, Sonrası ( Zaman ilintisi )" anlamında kullanılagelmiştir. ( Örnek: Metamorphose ( Başkalaşım, Başka şekillenme ), Metafizik ( Fizik ötesi )

"Metaverse" kelimesine "Öte Evren", "Başkalaşmış Evren" gibi anlamlar yüklenmekte olup, "Verse" kelimesi ise kökende "Düzen, Dizilim, Nizam, Ayet, Evren, Evrilerek oluşmuş olan" anlamını taşımaktadır. Batı dillerindeki "Version" kelimesi de zaten "Düzenleme" anlamındadır.

Universe = Tek Düzen

Multiverse = Çoklu Düzen

Metaverse = Başkalaşmış Düzen, Farklılaştırılmış Düzen

Sonuç itibarıyla ortaya "Metaverse ( Başkalaşmış Düzen ) = New World Order ( Yeni Dünya Düzeni )" denklemi çıkmakta gibidir.

Mevcutta gözlük takılarak bağlantı imkanı olan "Metaverse"'e ileride farklı metodlarla da giriş imkanları olacaktır. 

Bilindiği üzere "Universe" ( Evren, Tek Düzen, ) kelimesi Allahu Teala tarafından yaratılmış olan kainatı ifade etmektedir. Müşrik küreselciler "Metaverse" ( Evren Ötesi ) kavramıyla kendilerini Rab'be ortak koşmakta ve akıllarınca kendileri insanlar için bir kainat, bir yaşam planı yaratmakta ve insanları kulları addetmektedirler. Bir başka deyişle dijital sistemi oluşturan ve onu fayda olarak kullanması gereken insanın bizzat kendisi dijital sistemin bir parçası haline getirilmek ve köle gibi kullanılmak istenmektedir.

Şeytanlar insanları "Metaverse" ortamına çekebilmek için dünyadaki yaşam koşullarını kurgulanmış muhtelif krizler ( virüs pandemisi, iklim krizi, kıtlık, savaş vb. ) vasıtasıyla korku dolu, bunalımlı ve sıkıntılı hale getirmeye ve insanların "Bu rezil dünyada yaşayacağıma sanal ortamda istediğim gibi yaşarım. Sonuçta algı gerçektir." şeklinde yanlış bir düşünceye yönlenmesini sağlamaya çalışmaktadırlar.

Ancak bu batıl ideale haiz olan şeytanların ve batıl sistemlerinin durumu ve insanların çoğunluğunun yanıltıcı algılara kapılmak suretiyle gerçeği terkedip, batıla tabi olacağı da ayetlerde bildirilmektedir.

47/3 Zalike bi ennellezine keferuttebeul batile ve ennellezine amenuttebeul hakka min rabbihim kezalike yadribullahu lin nasi emsalehum

( Bu, kesinlikle o inkar edenlerin batıla tabi olmalarından ve kesinlikle o inananların Rab’lerinden gerçeğe tabi olmalarındandır. Allah onların misallerini insanlar için işte böyle beyan eder. )

16/20 Vellezine yed'une min dunillahi la yahlukune şey'en ve hum yuhlekun ( Ve o Allah’tan başka çağırdıkları hiçbir şey yaratamazlar ve onlar yaratılmışlardır. )

34/49 Kul cael hakku ve ma yubdiul batilu ve ma yuiyd ( De ki: "Gerçek geldi. Batıl başlatamaz, yaratamaz ve döndüremez, diriltemez." )

Gerçeğin batıl ile örtülerek insanların aldatılması hususu da Bakara suresinin 42. ayetinde bildirilmektedir.

2/42 Ve la telbisul hakka bil batili ve tektumul hakka ve entum ta'lemun ( Ve gerçeği batıl ile örtmeyin ve bile bile gerçeği gizlemeyin.  )

43/78 Lekad ci'nakum bil hakki ve lakinne ekserakum lil hakki karihun

( Size gerçeği getirdik. Lakin çoğunluğunuz gerçek için isteksizsinizdir.  )

Yukarıda anılan "Metaverse" kavramının sembolü aşağıda olup, sembolde "Vav" harfi vasıtasıyla "666" ve "Üç Çatallı Gölge" mesajı bulunmaktadır. 


Semboldeki "1" şekline benzeyen karakter İbarni alfabesindeki 6. harf olan "Vav" harfidir. Dolayısıyla sembolde "666" mesajı bulunmaktadır. Ayrıca "Üç Çatallı Gölge" ifadesinin yer aldığı Murselad suresinin 30. ayetinde 6 kelime bulunmaktadır. Ayet numarasının nümerolojik değeri 3, ayetteki kelime adedi ise 6'dır. Ayette 3 ve 6 sayılarının birlikte tezahürü 3x6, 6+6+6 yani 666 kavramına işaret etmekte gibidir.

77/30 İntaliku (1) ila (2) zillin (3) ziy (4) selasi (5) şu'abin (6)

( Üç çatallı gölgeye gidin. )

"Metaverse" isimli mobil telefon aplikasyonunun sembolünde de "Tek Göz" bulunmaktadır.


Metaverse Navigator aplikasyonu sembolü

Esasen insanlık için bir cehennem olması planlanan "Metaverse", insanların özgürce ve süresizce "her dilediğini yapabileceği, her hayalini gerçekleştirebileceği" sahte "Cennet" olarak telkin edilmeye çalışılmaktadır. Zira cennet veya yarı süptil üst boyut gerçekten de varlıkların imajinasyonlarıyla kendi gerçekliklerini ve objektif değerler yaratabildikleri ilahi kozmik bir plandır. 

16/31 CENNATU adnin yedhuluneha tecri min tahtihel enharu LEHUM FİHA MA YEŞAUN kezalike yeczillahul muttekin

( Girdikleri ikamet CENNETLERİDİR. Altlarından nehirler akar. ORADA ONLARA NE DİLERLERSE VARDIR. Allah sakınanları işte böyle karşılıklandırır. )

25/15 Kul e zalike hayrun em CENNETUL HULDilletı vuidel muttekun kanet lehum cezaen ve mesira

( De ki: "Bu mu daha hayırlı, yoksa sakınanlara vaad edilen, onlara karşılık ve varış yeri olan o EBEDIYET CENNETİ mi?" )

25/16 LEHUM FİHA MA YEŞAUNE halidin kane ala rabbike va'den mes'ula

( ONLARA ORADA NE DİLERLERSE EBEDİYEN VARDIR. Sual edilen vaad Rab’binin üzerinedir. )

Metaverse ile ilgili basında yer alan haberlerdeki 11 nümerolojisi de dikkat çekmektedir.



"2022'de yatırım yapılacak en iyi 11 Crypto"




Mark Zuckerberg, Metaverse'i 11 dakikalık videoda özetlemiş! 

Ancak küresel şeytanlar tüm uygulamalarında olduğu gibi yine Kur'an ilmi vasıtasıyla ilahi nizamın işleyiş sistemini taklit ederek, kopyalayarak insanları kaba madde boyutunda aldatıcı dijital sisteme hapsetmeye, bilinçlerini kontrol altına almaya ve bu yolla ruhsal tekâmüllerini engelleyerek gerçek cennete erişimlerini bloke etmeye çalışmaktadırlar.










1 yorum: