3 Ekim 2021 Pazar

Biyoteknoloji şirketi temsilcisinin beyanları... 

Coronavirus pandemisi kapsamında, mRNA enjeksiyonu operasyonu ile gündeme gelen ve kendisine "çözüm sağlayıcı" hatta "kurtarıcı" imajı kazandırılan biyoteknoloji şirketi yöneticisi şahıs bugün şu söylemlerde bulunmuştur.

"Üçüncü doz destekleyici aşıların ana varyantları kontrol altına alabileceğini de dile getiren .... , buna karşılık corona virüsünün yeni mutasyonlara uğrayacağını ve aşıların etkisini azaltabileceğini söyledi. 

.... , “Virüs kalacak ve virüs daha da çok adapte olacak. Değişikliğe uğrayacak yeni nesil virüslerin, şu ankinden daha kolay yönetilebilir olacağını öngörmüyoruz. Bu devam eden bir evrim ve evrim henüz başladı” dedi."

Basından 03.10.2021

Her 6 ayda bir en az 3 doz aşı yapılması ve korkunun daim kılınması planı kapsamında yukarıda iki paragraf halinde beyanları bulunan şahısa şu sorular yöbeltilebilir.

1. Paragraf ile ilgili :

- Enjekte edilen kodlanmış / programlanmış mRNA molekülleri virüsün etkin varyantlar üretmesine mi sebep oluyor?

- mRNA ile transfeksiyonun ortak kâşiflerinden olan Amerikalı virolog Robert Malone ve HIV virüsünün kâşifi Nobel ödüllü Fransız virolog Luc Montagnier'ın ifade ettiği üzere salgın esnasında yapılan aşılama virüsün her mutasyonda daha zayıf yerine daha etkin varyantlara dönüşmesine sebebiyet vermez mi?

- mRNA enjeksiyonu olmasa virüs zaten zaman içinde doğal akışıyla etkinliğini kaybetmez mi? Ve pandemi sonlanmaz mı?

- mRNA'lama operasyonuyla sürecin bir kısır döngü halini alması mı hedeflenmektedir?

2. Paragraf ile ilgili :

- Nasıl oluyor da virüsün davranış trendi hakkında bu kadar net konuşabiliyorsunuz? 

- Laboratuar üretimi olduğu artık açıkça dile de getirilen bu virüsün üretiminde ve seyir süreçlerinin planlanmasında aktif rol mu aldınız?

- Bu nedenle mi kesin bir dille "Yeni nesil virüs" ve "Bu devam eden bir evrim ve evrim henüz başladı." ifadelerini kullanmaktasınız?

Aşı niteliği kazanabilmesi için gerekli fazları tamamlanmamış olan ancak dünya insanları ( çocuklar ve hamileler !! dahil ) denek olarak kullanılmak suretiyle tamamlanmaya çalışılan mRNA enjeksiyonu sebebiyle ilgili şahsın Nobel Ödülü adaylığının konuşuluyor olması da ayrıca çok ilginç bir paradoks oluşturmaktadır.

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2021/09/pandemi-ve-aslama-surecine-baks.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder