8 Kasım 2017 Çarşamba

Nimette Eşitliği Bozanlar

Allahü Teala, bahşettiği nimetlerden insanların "EŞİT" olarak nasiplenmesi gerektiğini ancak bu prensibin cin ve insan şeytanları tarafından bozulmak istendiğini Nahl suresinin 71 ve Fussilet suresinin 10. ayetinde bildirmektedir. 

16/71 - Vallahü faddale ba'daküm ala ba'dın fir rızk fe mellezine füddılu bi raddı rizkıhim ala ma meleket eymanühüm fe hüm fıhi SEVA' e fe bi nı'metillahi yechadun ( Ve Allah, rızıklarda bazınızı bazınıza üstün kıldı. Ancak o üstün olanlar rızıklarını o ellerinin malik olduklarına vermezler ki onda EŞİT olsunlar. Yani Allah' ın nimeti ile cihad mı ediyorlar? )

41/10 - Ve ceale fıha ravasiye min fevkıha ve barake fıha ve kaddera fıha akvateha fı erbeati eyyam SEVAEN lis sailın ( Ve "Orada, onun üstünde dağlar oluşturdu. Orada bereket verdi. Orada, gıdaları azıkları, araştıranlar için dört günde EŞİT olarak düzenleyerek ölçülendirdi." )

Her iki ayetin de kodundaki "6" yani iki ayet sebebiyle "66" nümerolojisi dikkat çekmektedir. 

16/71 ... 1+6+7+1 = 15 ... 1+5 = "6"

41/10 ... 4+1+1+0 = "6"

İblis neferi cin şeytanları ve onlara hizmet eden hibrid ve insan şeytanlarının Allah'ın nimetini gasp ve helak etmek suretiyle sistemde olması gereken dengeyi bozarak ve kaos oluşturarak insanları köleleştirmeye çalıştıkları da Bakara suresinin 205. ayetinde açıkça belirtilmektedir.

2/205 - Ve iza tevella sea fil erdı li yüfside fıha ve YÜHLİKEL HARSE VEN NESL vallahü la yühıbbül fesada ( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, EKİNİ VE NESLİ HELAK ETMEK için çabalar. Allah bozgunu sevmez. )

2/205 kodlu ayette bahsedilen "Ekini ve nesli helak etme" çabasının en önde gelen örnekleri GDO ( Genetiği Değiştirilmiş Organizma ) uygulamaları ve Chemtrail ( Kimyasal Püskürtme İzleri ) operasyonlarıdır. Bilindiği üzere genetik modifikasyona maruz bırakılmış tohumlar kusurlu ve zararlı ürünlerin ortaya çıkmasına, uçaklardan püskürtülen ve doğada serbest halde bulunmayan Barium ve Aluminium gibi metaller içeren kimyasal karışımlar ise tüm canlıların ( insanlar, hayvanlar, bitkiler ) zarar görmesine sebep olmaktadır.

Ayet kodunun ( 2/205 ) nümerolojik değerinin "9" olması da ( 2+2+0+5 = "9" ) satanik nümeroloji açıdan dikkat çekmektedir.

                                                                     
                                  GDO'lu Ürün

                                            
       Chemtrails ( Kimyasal Püskürtme İzleri )















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder