3 Kasım 2017 Cuma

Yevmel Fasl ( Ayrışım Günü )

Kur'an'da "Yevmel Fasl" yani "Ayrışım Günü" olarak bildirilen kavram, bilinç seviyelerinde, frekanslarında değişim gerçekleşen, bir başka deyişle bilinçleri olması gereken kolektif bilinç seviyesine yükselen ve bir düşünsel kuantum sıçraması yaşayarak algısal hizalanma ( kolektif bilinç ) deneyimleyen insanlar ile bu ruhsal, zihinsel ve algısal değişimine maruz kalmamış insanlar arasında oluşacak farkı, ayrışmayı tanımlamaktadır.

Kitapta "Yevmel Fasl" kavramı ilk kez Duhan suresinin 44/40 kodlu ayetinde geçmektedir. 2012 yılında gerçekleştiği belirtilen ve bir tür kuantum sıçraması olan kozmik hizalanma ( Güneş sisteminin ait olduğu galaksi olan Samanyolu Galaksisinin ekseniyle hizalanması ) fenomeni akabinde bu sürecin başladığı ve hızlı bir şekilde geliştiği görülmektedir. 

Kur'an'da "Yevmel Fasl" kavramının ilk kez 44/40 kodlu ayette geçmesi ve bu ayetin kodunun nümerolojik değerinin "12" olması ( 4+4+4 = 12 ) dikkat çekicidir.

"44/4"0 - İnne yevmel fasli mıkatühüm ecmeın ( Kesinlikle ayrışım günü, onların toplanma zamanlarıdır. )

Bazı araştırmacılar ise söz konusu değişimin 2016 yılından itibaren yoğun ivme kazandığını belirtmektedirler. Yine ayet koduna dönülecek olursa, sure numarasını ( 44 ) oluşturan rakamların çarpımlarının sonucunun "16" ( 4x4 ) olduğu görülmektedir. Ayrıca sure numarasını ifade eden 44 sayısı da döngüyü ifade eden "8" nümerolojisi içermektedir. ( 4+4 = 8 )

"Yevmel Fasl" kelimesinin ikinci ve son kez geçtiği ayet ise Nebe suresinin 17. ayetidir. Bu ayette "Yevmel Fasl" ve zamanlamasından bahis bulunmaktadır.

78/17 - İnne yevmel fasli kane mikaten ( Kesinlikle ayrışım günü tayin edilen vakit olmuştur. )

Tarık suresinin 9. ayetinde "Sırların ortaya çıkacağı" yani "gizli hiçbir şeyin kalmayacağı" gün olarak bahsedilen gün de "Yevmel Fasl"'dır. ( Yevm yani Gün esas itibarıyla bir süreci tanımlamaktadır. )

86/9 - Yevme tübles serair ( O gün sırlar ortaya çıkarılır. )

Her iki ayetin de kodunu oluşturan rakamların toplamının "23" olması da "2023" yılını ve sonrasındaki süreci akıllara getirmektedir.

78/17 ... 7+8+1+7 = "23"

86/9 ... 8+6+9 = "23"





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder