3 Kasım 2017 Cuma

Spider Web ( Örümcek Ağı ) ... Karun-Firavun-Haman

"Spider Web" ( Örümcek Ağı ) ifadesi okült anlamda, dünya insanlarını muhtelif satanik metodlarla kontrol altında tutarak köleleştirmeye, insanın özü olan ruha erişimi engellemeye  ve kendilerini Allah'a ortak koşmak suretiyle insanları Allah yolundan uzaklaştırmaya çalışan satanist elitlerin oluşturduğu "tuzak" olarak nitelendirilmektedir.

Dünyayı sarmış durumda olan bu "Örümcek Ağı", insan/cin hibridleri ve onların kontrolündeki zenginler ve politikacılar tarafından yönetilmektedir.

Kur'an'ın 29. suresi olan ( 2+9 = "11" satanik nümeroloji ) "ANKEBUT" ( ÖRÜMCEK ) suresinin 39. ayetinde "Karun", "Firavun" ve "Haman" kelimelerinin ilk ve son kez birlikte kullanılmış olması dikkat çekicidir. Zira, söz konusu "Öümcek Ağı"'nı yönettikleri belirtilen hibridler, zenginler ve politikacılar sanki bu ayette sembol kavramlarla belirtilmiş gibidir.

29/39 - Ve KARUNE FİR'AVNE ve HAMANE ve lekad caehüm musa bil beyyinati festekberu fil erdı ve ma kanu sabikın ( Ve KARUN, FİRAVUN ve HAMAN. Musa onlara açık deliller ile geldi de yerde kibirlendiler. Ama geçebilenler değillerdi. )

Karun = Zengin Yönetici / Kral ( Kaynaklarda Lidya Kralı olduğu belirtilir. )
Firavun = Hibrid Reptil ( Sürüngen )
Haman = Politikacı ( Haman, vezir anlamında olup, Firavun'un yardımcısıdır. )

Yine, "Ankebut" suresinin 41. ayetinde ise Örümcek Ağı'nı kurup yöneten ve kendilerini Allah'a ortak koşan bu satanist elitlere biyad edenlerin Örümcek Ağı içinde yok olacakları bildirilmektedir.

29/41 - Meselüllezınettehazu min dunillahi evliyae ke meselil ankebut ittehazet beyta ve inne evhenel büyuti le beytül ankebut lev kanu ya'lemun ( O Allah' tan başka dostlar edinenlerin misali, ev edinen örümceğin misali gibidir. Kesinlikle evlerin en güvensizi, dayanıksızı örümceğin evidir. Keşke bilmiş olsalardı. )

Öte yandan, insanları dijital platform kanalıyla tam kontrol altına almayı hedefleyen söz konusu azınlık elit kitle, kurdukları internet ağına "World Wide WEB" ( Dünya Çapında AĞ ) adını vermişlerdir. ( Internet sitelerinin adreslerinin başında yer alan "www." kısaltmasının açılımı World Wide Web'dir. )

Araştırmacı yazar David Icke, "İnsanoğlu Ayağa Kalk" isimli kitabında "Örümcek Ağı"'nı aşağıdaki gibi tanımlamaktadır.

"İllüminati şebekesi kocaman bir örümcek ağına benzer. İpliklerin oluşturduğu her bir peteği birer kısım olarak düşünürsek, her birisi farklı bir gizli cemiyeti, yarı gizli cemiyeti ve kamuda açık olarak faaliyet gösteren diğerlerini temsil eder. Sonuncuya bazen hükümetler, uluslararası kuruluşlar ve bankacılık sistemleri de dahil olur. Merkezdeki örümceğe en yakın olan kısımlar, en gizli ve etkin olanlardır. Şebeke ortadan başlayarak organizasyonlara doğru genişler ve toplum ile etkileşim içerisindedir. Ancak, uzak yakın bütün kısımlar örümcek ve gölgedeki kişiler tarafından kontrol edilir. Örümceği temsil eden faaliyetteki gölge kişiler, "House of Rothschild" bankacılık hanedanıdır ."

                                              
Global Spider Web ( Küresel Örümcek Ağı )




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder