9 Eylül 2021 Perşembe

Davos'ta plan ifşası 2018 

"Children of the matrix" ( Matrix'in Çocukları ) ... bu ifade David Icke isimli araştırmacı yazarın 1999 yılında vizyona girmiş olan Matrix filminin isminden esinlenerek yazdığı kitabın ismidir. 

 "Matrix'in Çocukları" ifadesi esasen Z kuşağı ile sona eren bir nesil döngüsünden sonra Alpha kuşağı ile başlayan yeni nesil döngüsündeki insanlığın tasviri niteliğindedir. Küreselcilerin gelecek için planlarının özünde genetiği değiştirilmiş, tamamen Yapay Zekâ'nın kontrolüne girmiş, 7/24 merkezcil olarak kontrol edilen ve yönlendirilen bir insan toplumu oluşturma düşüncesi yatmaktadır.

Ancak daima hatırlanmalıdır ki Allahu Teala inanan ve iyilikler yapan insanları esirgeyecek, zalimlerin tuzaklarını boşa çıkaracak ve onları kendi tuzakları içinde helâke sürükleyecektir. Tarihe de bakıldığında bugünkü elit soyun atalarının da, eriştikleri yüksek seviyeli ilim vasıtasıyla Sümer, Babil ve Mısır uygarlıklarını tahakküm altına almış ve ilahi nizamı bozmaya kalkmış oldukları ancak sonlarının ise yine helâk olduğu görülmektedir.

2/11 Ve iza kile lehum la tufsidu fil ardi kalu innema nahnu muslihun

( Ve onlara "Yerde bozgun yapmayın." denildiğinde, "Kesinlikle bizler iyileştirenleriz." derler. )

2/12 E la innehum humul mufsidune ve lakin la yeş’urun

( İyi bilin ki kesinlikle onlar bozgunculardır ve lakin farketmezler. )

45/23 Fe raeyte men ittehaze ilahehu hevahu ve edallehullahu ala ilmin ve hateme ala sem'ihi ve kalbihi ve ceale ala besarihi ğişaveh fe men yehdihi min ba'dillah e fe la tezekkerun

( Hevesini ilahı edinen kimseyi görmez misin? Allah onu ilim üzerine saptırır. Kulağının ve kalbinin üzerine mühür basar. Gözünün üzerine perde oluşturur. Artık Allah’tan sonra onu kim yönlendirebilir? O halde hatırlamaz mısınız? )

28/78 Kale innema utituhu ala ilmin indi e ve lem ya’lem ennellahe kad ehleke min kablihi minel kuruni men huve eşeddu minhu kuvveten ve ekseru cem'a ve la yus'elu an zunubihimul mucrimun

( "Kesinlikle o indimdeki ilim üzerine verildi." dedi. Kesinlikle Allah' ın ondan önce, kuvvet olarak ondan daha şiddetli ve topluluk olarak daha çok olan nesillerden kimseleri helak ettiğini bilmez mi? Ve suçlular günahları hakkında sual edilmezler. )

Bu çerçevede küreselcilerin sözcüsü ve medya yüzü haline gelmiş olan şahıslardan biri olan Yuval Noah Harari isimli yazarın 2018 yılında, Davos'taki World Economic Forum ( Dünya Ekonomi Forumu ) toplantısında herkesin gözünün içine baka baka yaptığı ve alkış aldığı! konuşma metninden bazı bölümler aşağıdadır. 

Homo Sapiens ( Bilen İnsan ) ve Homo Deus ( Tanrı İnsan ) kitaplarının da yazarı olan Harari bu konuşmasında pandemi vasıtasıyla uygulaması hızlandırılmış olan küresel planı sözde "uyarı" formatında özetlemiş ve duyurmuştur.

* Çünkü gelecek nesiller bizler BEDENLER, BEYİNLE VE ZİHİNLERİN TASARIMINI öğreniyor olacağız ve bunlar ekonominin, 21. yüzyıl ekonomisinin ana ürünleri olacak. 

 * Şimdi GEZEGENİN YÖNETİCİLERİ tam olarak nasıl olacaklar? Buna VERİYE SAHİP OLANLAR karar verecek. Veriyi kontrol eden sadece İNSANLIĞIN değil YAŞAMIN kendisinin de geleceğini KONTROL EDECEK. 

 * Ve BİRKAÇ ELİN HÜKMÜNDEKİ çok fazla veri ile İNSANLIK sınıflara değil TÜRLERE FARKLI TÜRLERE AYRILACAK.

( Genetiği farklı amaçlara göre değiştirilmiş ve kategorize edilmiş insan türlerinden bahsetmektedir. )

* Ama aslında bizler İNSANOĞLUNU HACKLEME yeteneğini kazanıyoruz. Şimdi İNSANOĞLUNU HACKLEMEK için neye ihtiyacınız var? İki şey gerekli: Çok fazla bilişim gücüne ihtiyacınız var ve bol miktarda veriye ihtiyacınız var, özellikle BİYOMETRİK VERİLERE. Ne satın aldığım ya da nereye gittiğime dair veriler değil, BEDENİMDE VE BEYNİMİN İÇİNDE NELER OLDUĞUNA DAİR VERİLER. ( Açıkça "sizi, organizmanızı hackleyeceğiz, bozacağız" demektedir. )

* Özellikle MAKİNE ÖĞRENİMİ ve YAPAY ZEKÂNIN yükselişi bize gerekli bilişim gücünü veriyor ve aynı zamanda BİYOLOJİDEKİ ilerlemeler ve özellikle beyin bilimi alanındaki gelişmeler bize gerekli biyolojik anlayışı da vermektedir.

* ORGANİZMALAR ALGORİTMADAN İBARETTİR. Gerçekten sadece biyokimyasal algoritmadan oluşan insanoğluna ait VİRÜSLERİN !! olduğu organizmalar ve biz bu ALGORİTMALARIN ŞİFRELERİNİ nasıl ÇÖZECEĞİMİZİ öğreniyoruz. Şimdi iki devrim birleştiğinde BİLGİ TEKNOLOJİSİ DEVRİMİ, BİYOTEKNOLOJİ DEVRİMİ İLE BİRLEŞTİĞİNDE elde ettiğiniz şey İNSANLIĞI HACKLEME yeteneği olacak.

( İnsanın bir algoritma, bir programlanabilir birim olduğu ve Virüsler / RNA molekülleri vasıtasıyla insanın genetik kodlarının, ilahi yazılımının hacklenebileceği ve bozulabileceği ifade edilmektedir. Esasen yeni bir süreç başlangıcı olan mevcut "Coronavirus Pandemisi" de bu noktada anlam kazanmaktadır. )

* Biz gerçekten kendimizi tam olarak tanımıyoruz. Bir örnek vermek gerekirse 21 yaşındayken, eşcinsel olduğumu, bunu inkâr ederek bir kaç yıl yaşadıktan sonra nihayet fark etmiştim. Bir algoritma herhangi bir gence, kendisini cinsel yörüngede nerede olduğunu tam olarak söyleyebildiğinde ve hatta bunun ne kadar şekillendirilebilir olduğunu. ALGORITMA göz hareketlerini beyindeki kan basıncınıza göre izler ve KENDİNİZE KİM OLDUĞUNUZU SÖYLER.

( İnsana kim olduğunu, cinsel eğilimini vb. algoritma söyleyecekmiş!! Bu ifade insan beyninin, zihninin ve idrakinin sıfırlanması ve insanın Yapay Zekâ'ya bağlı robota dönüştürülmesi anlamına gelmektedir. Meşhur GREAT RESET ( Büyük Sıfırlama ) mottosunun gerçek anlamı da böylece bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Harari laf arasında kendini örnek göstererek eşcinselliği de telkin etmektedir. Zira bahsettiği dijital ve genetik uygulamalarla istenen kişinin eşcinsel yapılması da mümkün görünmektedir. )

* Öncelikle BİZİ, BİZİM KENDİMİZİ ANLADIĞIMIZDAN DAHA İYİ ANLAYAN BİR ALGORİTMA var.

* Arzularımızı tahmin eden, duygularımızı manipüle eden, hatta bizim adımıza KARAR ALABİLEN ve eğer dikkatli olmazsak netice DİJİTAL DİKTATÖRLÜĞÜN yükselişi olabilir. 

 ( Sözde uyarıyor kisvesine bürünse de esasen patronlarının fermanını okumaktadır. )

* ELİTLER ORGANİZMALARA MÜDAHALE EDEREK onları HACKLEYEREK yaşamın geleceğini yeniden tasarlama yetkisini kazanabilir. Çünkü bir şeye müdahale ettiğinizde, onu HACKLEDİĞİNİZDE, genellikle o şeyin mühendisliğini de yapabilirsiniz ve eğer gerçekten MÜDAHALE - HACKLEME ve mühendislikte başarılı olursak bu sadece insanlığın tarihinin en büyük DEVRİMİ değil 4 milyar yıl önce yaşamın en başından bu yana en büyük biyolojik DEVRİM bu olacak.

( Yaratılış sistemini, ilahi nizamı bozmayı ve insanlığın bir avuç müşrik zalimin tam tahakkümü altına girmesini devrim olarak nitelemektedir. Esasen bu söylem ZIONISM'in ( Tanrı gibi olmacılık ) net tanımıdır. Harari "Homo Deus" ( Tanrı İnsan ) isimli kitabında da aynı mesajları vermiştir. )

* Bulutların üstündeki TANRININ akıllı tasarımı DEĞİL, BİZİM akıllı tasarımımız ve bulutlarımızın akıllı tasarımı. IBM bulut, Microsoft bulut.

( Hemen ardından da şirk yüklü söylemiyle inanç olgusuna ve Allah bilincine darbe vurmaya çalışmaktadır. )

* Verilerin mülkiyetinin bu kadar önemli olmasının nedeni budur. Eğer onu düzenleyemezsek, KÜÇÜK BİR ELİT, sadece insan toplumlarının geleceğini değil, gelecekteki yaşam biçimlerini de KONTROL altına alabilir. Şu anda büyük SİRKETLER verilerin çoğunu elinde tutuyor.

( Yine sözde uyarıyor. "Şiket" kavramını da dolaylı olarak en üst kurum olarak vurguluyor. )

En baştaki cümleleri tekraren; Tarihte Sümer, Babil ve Mısır uygarlıklarındaki "elit soy" da Allahu Teala'nın bahşettiği ilmi m insanlığın yararına değil, zararına yani onu köleleştirmek uğruna kullanmışlardır. Şimdi onların soylarının devamı olanlar iş başında görülmektedir. Aşağıdaki ayetler insanların, karamsarlığa kapılmadan, bilgiyle, cesaretle, sabırla, duayla ve hep birlikte mücadele etmeleri gerektiğini ve nihayetinde Allah'ın yardımıyla muvaffakiyete erişeceklerini bildirmektedir. ( Kurtuluş Savaşı bu bağlamda eşsiz bir örnektir. )

2/153 Ya eyyuhellezine amenusteinu bis sabri ves salah innellahe meas sabirin

( Ey o inananlar, sabırla ve duayla isteyin. Kesinlikle Allah sabredenlerle birliktedir. ) 

8/65 Ya eyyuhen nebiyyu harridil mu'minine alel kital in yekun minkum işrune sabirune yağlibu mieteyn ve in yekun minkum mietun yağlibu elfen minellezine keferu bi ennehum kavmun la yefkahun

( Ey haberci, inananları savaşa kızıştır teşvik et. Eğer sizlerden sabreden yirmi kişi olursa, ikiyüz kişiyi yenerler. Eğer sizlerden yüz kişi olursa, o inkar edenlerden bin kişiyi yenerler. Çünkü kesinlikle onlar anlamayan kavimdirler. )

8/66 El ane haffefellahu ankum ve alime enne fikum da'fa fe in yekun minkum mietun sabiratun yağlibu mieteyn ve in yekun minkum elfun yağlibu elfeyni bi iznillah vallahu meas sabirin

( Şimdi Allah sizi hafifletti ve kesinlikle içinizde zafiyet olduğunu bildi. Böylece eğer sizlerden sabreden yüz kişi olursa, ikiyüz kişiyi yenerler. Eğer sizlerden bin kişi olursa, Allah' ın izniyle ikibin kişiyi yenerler. Allah sabredenlerle birliktedir. )

2 yorum:

  1. Görüş paylaşımları için blog platformu üzerinden iletişim kurulması tercih sebebidir. Ancak bu platformun kullanılmak istenmemesi durumunda "duhan2016@gmail.com" adresi kullanılabilir.

    Selâmlar,

    YanıtlaSil