18 Eylül 2021 Cumartesi

Singularity ... sahte Vahdet 

İnsanın, Allah'ın takdiri olan yaratılışının kodları niteliğinde olan genetik yapısını mikrobiyolojik ve dijital metodlarla değiştirmek, bağışık sistemini zayıflatmak, fiziksel ve zihinsel ( ruhsal / bilinçsel ) fonksiyonlarını bloke ederek ( hackleyerek ) insanı yapay zekâya bağlı bir robota dönüştürme projesi Transhumanism ( İnsan ötecilik ), Singularity ( Tekillik ), Great Reset ( Büyük Sıfırlama ), Human 2.0 ( İnsan 2.0 ), Evolution ( Evrim ), Avatar 2045 gibi isimlerle anılmaktadır.

Açıkça görülmektedir ki ilim üzerine sapmış küresel müşrikler pandemi kurgusu ve aşılama operasyonu ile yeni ve şiddetlendirilmiş bir safhasını başlattıkları bu girişimleriyle Allah'ın takdiri olan insanın maddi ve manevi yaratılışını değiştirmek ( bozmak, sakatlamak ), insanın duygu, düşünce, bilgi, inanç sistemini sıfırlamak, bu yolla onu Allah yolundan ayırarak Yapay Zekânın ( dijitalizmin ) ve dolaylı olarak kendilerinin kulları haline getirmek istemektedirler. Bu husus A'raf suresinij 16. ayetinde İblis'in söylemiyle bildirilmektedir.

7/16 Kale fe bima ağveyteni le ak'udenne lehum siratakel mustekim

( "Öyleyse, beni azdırmandan dolayı, onlara karşı, senin doğru yolunun üstüne oturacağım." dedi. )

Müşrikler, kurdukları bu tuzakların kendilerinin mutlak helâkine vasıta olacağını bile bile adeta ölümüne sigara içen ve bırakamayan tiryakiler gibi davranmaktadırlar.

35/43 İstikbaran fil erdi ve mekras seyyi' ve la yehiykul mekrus seyyiu illa bi ehlih fe hel yenzurune illa sunnetel evvelin fe len tecide li sunnetillahi tebdila ve len tecide li sunnetillahi tahvila

( Yerde kibirlenme ve kötülük tuzağıdır. Kötülük tuzağı sahibinin haricindekinin başına geçmez. Ancak evvelkilerin adetlerini mi gözetiyorlar? Allah' ın adetinde değişim bulamazsın. Allah' ın adetinde dönüşüm, başkalaşım bulamazsın. )

Müşrik şeytanların yukarıda bahsedilen projelerini "Singularity" ( Tekillik ) kelimesiyle tanımlamaları da şirkin bir başka tezahürüdür. Zira bu kelimeyle Kur'an'da zikredilen ve sadece Allahu Teala'ya mahsus "Vahdet" ( Birlik, Ünite ) kelimesine atıf yapılmaktadır. Zalimler bu kelimeye, tüm yaratılmışların kodlanarak tek tipleştirilmesi, tek bir dijital sistem altında toplanması, böylelikle tek merkezden tam tahakküm ve kontrol altına alınmaları anlamını yüklemektedirler. Oysa ki "Vahdet" kelimesi, insanların aralarında özü iyilik ve doğruluk olan tek bir kolektif bilinç tesis etmelerini ve bu yolla Allahu Teala'nın birliğini ve tekliğini idrak etmelerini yani "inanç birliği" tesis etmelerini tanımlamaktadır. Oysa şeytanların amacı tüm insanları "inkâr birliği" altında toplamaktır.

Müşrik kâfirlerin idrak mekanizmalarının Allah'ın emriyle bloke edildiği, bu nedenle gerçeği göremedikleri ve bunun sonucu olan Allah'ın birliğine karşı isyanları, nefretleri ve öfkeleri İsra suresinin 46. ayetinde bildirilmektedir. 

17/46 Ve cealna ala kulubihim ekinneten en yefkahuhu ve fi azanihim vakra ve iza zekerte rabbeke fil kur'ani vahdehu vellev ala edbarihim nufura

( Ve onu anlamasınlar diye kalplerinin üzerine örtüler ve kulaklarının içine ağırlık oluştururuz. Kur'an' da Rab’bini tek olarak hatırladığında, nefretle yüzlerini arkalarına çevirirler. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder