26 Eylül 2021 Pazar

Karahantepe'deki monolitler - dikilitaşlar

Şanlıurfa merkezine 46 km mesafede, "Tek Tek* Dağları Milli Parkı" içerisindeki Kargalı Mahallesi yakınlarında, 1997 yılında bulunan Karahantepe kalıntıları da Göbeklitepe'dekiler gibi monolitler ( dikilitaşlar ) içermektedir.

* "Tek Tek" ifadesi 1 ve 1 anlamını yani 11 nümerolojisini yansıtması açısından ilginçtir.

Bilindiği üzere satanik pagan sembol olan "Dikilitaşlar", "Pindar" ( Pinnacle of Dragon / Ejderin Tepesi / Penisi ) sembolüdür. Ayetlerdeki kelimelere negatif yönde şeytani ve şirk dolu anlamlar yükleyen inkârcı kâfirlere göre "Dikilitaş" insan soyunu dölleyen ve yerde hibrid soy oluşturan cin lideri İblis'in sembollerinden biridir. Bu nedenledir ki Kur'an'da "Dikilitaşların şeytan işi pislik olduğu" belirtilmektedir. Satanik okültizmde "Penis" - cinsel işleviyle de uyumlu olarak - boyutlar arası portal açıcı olarak da sembolize edilmektedir. 

5/90 Ya eyyuhellezine amenu innemel hamru vel meysiru vel ENSABU vel ezlamu RİCSUN MİN AMELİŞ ŞEYTANİ fectenibuhu leallekum tuflihun

( Ey o inananlar, kesinlikle şarap, kumar, DİKİLİTAŞLAR ve fal okları ŞEYTAN çalışmasından, İŞİNDEN PİSLİKTİR. O halde onlardan kaçının. Umulur ki iflah olursunuz. )

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2017/10/dikilitas-nasb.html

Karahantepe'de "Phallus" ( Penis ) sembolizmi içeren dikilitaşların bulunması ve aşağıdaki fotoda 11 adet monolit görülmesi de önem arzetmektedir. 


"Phallus" kelimesi Arapça'daki "Falik" ( Yaran, Yarıp açan ) kelimesi ile ortak FLK köküne sahiptir. "Falik" kelimesi En'am suresinin 95. ayetinde Allah'ın yaratılışı başlatmasının bir sembolü ve O'nun bir sıfatı olarak zikredilmektedir.

6/95 İnnellahe FALİK el habbi ven neva ..

( Tohum tanelerini ve çekirdekleri YARIP AÇAN kesinlikle Allah' tır. .... )

Aynı kökten türeyen bir başka kelime de "İnfilâk" ( Yarılıp açılma, Patlama ) kelimesidir. Zira Hz. Musa için denizi yarıp açan yani geçiş portalı açan yine yüce Allah'tır.

26/63 Fe evhayna ila musa enidrib bi ASAkel* bahr feNFELEKA fe kane kulli firkin ket tavdil azim

( Böylece Musa' ya "Asan ile denize vur." diye vahyettik de YARILIP AÇILDI. Her bölük büyük dağ gibi oldu. )

* "Asa"'nın bir portal açıcı olduğu evvelce "Portal açıcı asa" başlıklı bölümde incelenmiştir.

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2023/08/kapadokya-ve-peri-bacalar.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder