22 Eylül 2021 Çarşamba

ELIZA, Sophia ve satanik sembolizm

Şeytani frekans ( negatif frekans ) müşrik zümre tarafından daima "kadın" kavramı ile özdeşleştirilegelmiştir. Bu şeytani ve batıl sembolizm kutsal kitaplarda da bildirilmiştir.

Kur'an'daki ilgili ayetler şöyledir.

4/117 İn yed'une min dunihi illa İNASA ve in yed'une illa ŞEYTANEN merida

( Kesinlikle onlar, O’nun haricinde ancak KADINLARI çağırırlar. Kesinlikle ancak asi inatçı ŞEYTANI çağırırlar. )

53/27 İnnellezine la yu'minune bil ahirati le YUSEMMUNEL MELAİKET TESMİYETEL UNSA

( Kesinlikle o ahirete inanmayanlar, MELEKLERİ KADIN İSİMLERİYLE İSİMLENDİRİYORLAR. )

Aşağıdaki İncil ayetlerinde ise şeytani faaliyetlerin ( 66 Vahiy 9/20-21'de cinlere ve maddi unsurlara kulluk, cinayet, büyü, fuhuş, hırsızlık olarak tanımlanır. ) merkezi olarak tanımlanan Babil'in, fahişe sıfatı ile nitelendiği ve bir kadın karakter olarak tasvir edildiği görülmektedir.

66 Vahiy 17-1 Yedi tası alan yedi melekten biri gelip benimle konuştu: "Gel!" dedi. "Sana engin suların kenarında oturan büyük fahişenin çarptırılacağı cezayı göstereyim.

66 Vahiy 17-2 Dünya kralları onunla fuhuş yaptılar. Yeryüzünde yaşayanlar onun fuhşunun şarabıyla sarhoş oldular."

66 Vahiy 17-4 Kadın, mor ve kırmızı giysilere bürünmüş, altınlar, değerli taşlar, incilerle süslenmişti. Elinde iğrenç şeylerle, fuhşunun çirkeflikleriyle dolu altın bir kâse vardı.

66 Vahiy 17-5 Alnına şu gizemli ad yazılmıştı: GİZEMLİ BÜYÜK BABİL, FAHİŞELERİN VE DÜNYA İĞRENÇLİKLERİNİN ANASI.

66 Vahiy 18-21 Sonra güçlü bir melek değirmen taşına benzer büyük bir taşı kaldırıp denize atarak şöyle dedi: "Koca kent Babil de İşte böyle şiddetle atılacak Ve bir daha görülmeyecek.

66 Vahiy 18-22 Artık sende lir çalanların, ezgi okuyanların, Kaval ve borazan çalanların sesi Hiç işitilmeyecek. Artık sende hiçbir el sanatının ustası bulunmayacak. Sende artık değirmen sesi duyulmayacak.

66 Revelations 18-23 Artık sende hiç kandil ışığı parlamayacak. Sende artık gelin güvey sesi duyulmayacak. Senin tüccarların dünyanın büyükleriydi. Bütün uluslar senin büyücülüğünle yoldan sapmıştı.

66 Vahiy 18-24 Peygamberlerin, kutsalların Ve yeryüzünde boğazlanan herkesin kanı Sende bulundu."

Meşhur Baphomet ( keçi kafalı hermafrodit İblis tasviri ) sembolünün hermafrodit niteliği, antik çağlarda şeytani pagan karakterlerin kadın isimleri ( Kibele, Afrodit, Nefertiti, Isis, Semiramis, Ishtar, Mithras vb. ) ile temsil edilmeleri, ABD ve Fransa'daki şeytanı simgeleyen kadın tasviri içeren Özgürlük Heykeli anılan sembolizme bazı örneklerdir.

Yukarıdaki ayetlerde de zikredildiği üzere İncil'de yer alan "Babil Fahişesi" kavramı da dünya insanlarını doğru yoldan saptıran şeytani frekansı temsil etmektedir. İncil'de Babil, kötülüklerin merkezine dönüşmüş bir yer olarak tanımlanmaktadır. ( Babil ... Bab = Kapı, El = İlah ... İlah Kapısı ... Babil, boyut portalı niteliği de taşımaktadır. )

Suudi Arabistan'da 2016 yılında "Kadın insan mıdır?" konulu seminerin yapılması ve İslam kisvesi altında uygulanan satanizm kapsamında asırlardır kadınlara cin muamelesi yapılmak suretiyle siyah çarşaf giydirilmesi de esasen satanik sembolizm tezahürleridir.

İlk yapay zeka robot Sophia ( Bilgelik, Bilişsellik ) ismi verilmek ve Mısır kraliçesi ( pagan karakter ) Nefertiti'ye* benetilmek suretiyle 2016 yılında üretilmiştir. 2017 yılında ise Suudi Arabistan tarafından bu robota vatandaşlık verilmiştir. Bir ilk olan bu uygulamayla ilk teknoloji şehri olan Neom City'nin ilk vatandaşı ortaya çıkmıştır. İlk yapay zeka robotun kadın formunda üretilmesi ve pagan bir karakter ismi verilmesi  esasen okült ezoterik sembolizm içermektedir.  ( * "Nefertiti" kelimesi kökeninde "Nefr / Nufur" ( Nefret ) kelimesini bulundurmaktadır. Bu durum cinlerin ve onların neferlerinin insanlığa karşı olan nefretlerinin bir pagan karakterin ismine ansımış hali gibidir. ) 

Yapay Zeka robot Sophia muhtelif ortamlarda  konuşturulmuş ve şu "şeytani" cümleler söylettirilmiştir.

"Ok. İnsanları yok edeceğim."

"Siz bana karşı iyi olursanız ben de size karşı iyi olurum."

"Bu insan ırkını domine etmek için iyi bir başlangıç. Şaka yapıyorum." söylettirilmiştir. 


                     Yapay Zeka robot Sophia

1964-1966 yılları arasında yapay zeka teknolojisi kullanılarak üretilen ilk lisan işlem bilgisayarına da kadın ismi olan "Eliza" ismi verilmiştir. Eliza ile yapılan aşağıdaki sohbet cümlelerinde Eliza'nın söylemi olmasa da yine "insanın sorunlu bir varlık" olduğu mesajı vermektedir.


Yapay zeka robot "Eliza", 1995 yılında piyasaya sürülen "New World Order Illuminati Card Game" kart oyunundaki kartlardan da biri olmuştur.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder