3 Mayıs 2019 Cuma

4. Boyut ... Sevgi Planı ... Cennet

İnsanlık halen Kaba Madde Alemi olan ve Dünya olarak adlandırılan 3. boyutta hapsolmuş vaziyette varlığını sürdürmekte olsa bile, 2012 yılında vuku bulan Kuantum Sıçraması veya Kozmik Hizalanma ( Güneş sisteminin, ait olduğu Samanyolu Galaksisinin ekseni ile hizalanması ) sonrasında yoğun bir ruhsal uyanış ve idrak seviyesi yükselişini deneyimlemeye başlamıştır. İnsanlar artık yavaş yavaş, alt boyut varlığı olan cinlerin tesirine girmiş olan insan ve cin şeytanlarının kurdukları komplo ve kaos düzeninin farkına varmaktadırlar. Şeytanlar, insanların algılarını kapatmak, onları sürekli korku, endişe ve stres altında tutarak kontrol etmek suretiyle onları kaba madde boyutu olan 3. boyuta  hapsetmeye çalışmaktadırlar. Bu noktadaki nihai amaçları, insanların ruhsal tekamülünü ve üst boyutlara geçişini engellemektir.

Uyanmış, idrak seviyesi yükselmiş ve ruhsal tekamül yolunda aşama kaydetmiş insanlar artık 4. boyutun yani Sevgi Planının ( Cennetin ) ilk tesirlerini ve mahiyetini hissetmeye başlamışlardır. Tekamül eden insanlar artık maddi hırsların, paranın, mülkiyet ve hükmetme arzusunun, kibir ve her türlü nefsani duygunun batıl olduğunu, gerçek olan tek şeyin karşılıklı sevgi, paylaşım ve feragat olduğunu idrak etmeye, bir başka deyişle Allah yoluna girmeye başlamışlardır.

4. boyut Sevgi Planı'dır, Cennet'tir, Sirius'tur. 

- "Dört" kelimesinin Kur'an'daki karşılığı ise "Erba" kelimesidir. Ve bu kelime Kur'an'da "8" farklı surede geçmektedir.

- "Erba" ( Dört ) kelimesinin ilk kez geçtiği 2/226 kodlu ayetteki sıra numarası da "8"'dir.

- "Cennet" kelimesi Kur'an'da 152 kere tekrarlanmaktadır. 152 sayısının nümerolojik değeri de  ( 1+5+2 = 8 ) "8"'dir.

- Sirius'un da dahil olduğu Canis Majoris takımyıldızı "8" yıldızdan oluşmaktadır.

- Ayet kodunu ( 2/226 ) ve "Erba" kelimesini sıra numarasını oluşturan rakamların toplamı 236 ( 2+226+8 = 236 ) sayısını vermektedir. 236 sayısının nümerolojik değeri ise "11"'dir.

- "Hubb" ( Sevgi ) kelimesi Kur'an'da 83 kere geçmektedir. 83 sayısının nümerolojik değeri de "11" sayısını vermektedir. ( 8+3 = 11 )

Bu analizlerde ortaya çıkan "8" ve "11" sayıları, yeni döngü başlangıcı, sonsuz döngü ve portal açılışı ile üst boyuta geçiş kavramlarının nümerolojik sembolleri olmaları açısından önem arzetmektedirler.

4. boyut Yarı Süptil boyuttur. Bu boyutta kaba madde yerine süptil madde yani süptil varlıklar bulunur. Madde süptilleştiği yani inceldiği için 4. boyutta acı, ıstırap, zorluk, hastalık, ölüm vb. yoktur. Kader mekanizmasında aktif işlev görecek bedensiz Vazifeli Varlık ( Melek ) olma yolunda önemli bir geçiş aşaması olan 4. boyutta bilinç ve düşünce herşeydir. Bu boyuta geçme liyakatini kazanmış bir varlık sadece düşünmek, hayal etmek ( imajinasyon ) ve istemek suretiyle her türlü realiteyi ( gerçekliği ) oluşturabilir.*

* İlgili ayetler;

16/31 - Cennatü adnin yedhuluneha tecrı min tahtihel enharu lehüm fıha MA YEŞAUN kezalike yeczillahül müttekın ( Girdikleri ikamet bahçeleridir. Altlarından nehirler akar. Orada onlara NE DİLERLERSE VARDIR. Allah sakınanları işte böyle karşılıklandırır. )

25/16 - Lehüm fıha MA YEŞAUNE HALİDIN kane ala rabbike va'den mes'ula ( Onlara orada NE DİLERLERSE EBEDİYEN vardır. Sual edilen vaad Rab’binin üzerinedir. )

39/34 - Lehüm MA YEŞAUNE ınde rabbihim zalike cezaül muhsinın ( Rab’lerinin indinde NE DİLERLERSE onlaradır. İyilik yapanların karşılığı budur. )

42/22 - Teraz zalimıne müşfikıne min ma kesebu ve hüve vakıun bihim vellezine amenu ve amilus salihati fı ravdatil cennat lehüm MA YEŞAUNE ınde rabbihim zalike hüvel fadlül kebir ( Zalimleri o kazandıklarından korkarlarken görürsün. O onlara vaki olur. O inananlar ve iyilikler yapanlar cennet bahçeleri içindedirler. Rab’lerinin indinde NE DİLERLERSE onlaradır. İşte bu, o büyük üstünlüktür lütuftur. )

50/35 - Lehüm MA YEŞAUNE fiha ve ledeyna mezid ( Orada onlara NE DİLERLERSE ve yanımızda daha fazlası. )
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder