27 Mayıs 2019 Pazartesi

Windows işletim sistemi ve 11

11 sayısının, kozmik ilim ve okült spiritüalizm kapsamında, boyutlar arası geçiş portalinin ve düalitenin sembolü olduğu, bilgiye sahip olanın olumlu veya olumsuz yönde kullanabileceği bir fenomen olduğu evvelki bölümlerde belirtilmişti.

Adeta global bir tekel olan Microsoft firmasının meşhur işletim sistemi olan Windows'un son olarak "Windows 10" isimli işletim sistemi kullanıcılara sunulmuştur. Microsft firması birkaç yıl önce "Windows 11" isimli işletim sisteminin ( yeni versiyonun ) olmayacağı, 2019 yılında doğrudan "Windows 12"'nin lansmanını yapacağını açıklamıştır.



https://www.techradar.com/.../microsoft-confirms-there-will-be-no-windows-11-1293...

https://windowsreport.com/microsoft-windows-12/

Aynı şekilde "Windows 9" versiyonu da atlanmıştı. 9 ve 11 versiyonları atlanmaktadır. 9/11 ... Atlanan versiyonların nümerolojik değeri 9+1+1 = "11" sayısını vermektedir. 



Internet'in ( Web'in ) bir portal olduğu ve okült ezoterik nümerolojide "11" sayısının boyutlar arası geçiş portalinin sembolü olduğu düşünüldüğünde, "11" sayısı yok sayılarak insanların kaba madde boyutuna hapsedilmeleri ritüeli yapılmakta gibi görünmektedir. 11 sayısının sembolü olan İkiz Kuleler'in 09.11.2001 yılında yıkılması da bu bağlamda değerlendirilebilir görünmektedir.

11 sayısı üst boyuta geçiş portalinin sembolü olması nedeniyle esas itibarıyla, insanlar arasında yayılmakta olan Kolektif Bilinç ( “Ben senim, sen de bensin” bilinci..) sayesinde tezahür edecek olan “Birlik” anlayışı kapsamında “yükselişin” de sembolüdür.

Windows işletim sistemi altında çalışan "Office" programlarından olan "Outlook" programında e-mail yazarken kullandırılan standart yazı karakteri "Calibri ( Body ) 11"'dir. 

"Calibri Body*" kelime seti 11 harften oluşmaktadır. Ayrıca karakter ölçüsü de 11'dir. 

"Calibri" kelimesi "Kalibre" ( Belirli ölçüye ayarlama ) kelimesi kaynağına dayanır. "Calibri Body*" kelime seti "Vücudu ( İnsanı ) Kalibre Et" yani "Onu ayarla" anlamını taşıyan okült sübliminal bir kod mudur? 

* "Body" kelimesinin kökeni Arapça "Abd" ( İbadet eden, Kul ) kelimesidir.























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder