7 Mayıs 2019 Salı

Norfolk Taburu Vakası ve 11

Çanakkale Savaşı esnasında gerçekleştiği belirtilen "4. Norfolk Taburu'nun tepede bulut içinde kaybolma vakası" nümerolojik açıdan ilginç bir durum barındırmaktadır.


Olayın görgü tanıkları olan askerlerin ifadeleri kaynaklarda şöyle yer almaktadır.

"12 Ağustos 1915'te gün ağarırken gökyüzünde bulut yoktu. 60 Tepe'nin üzerinde altı ya da sekiz ekmek somunu biçiminde bulut yayılmış duruyordu. Bulut kümesinin tam altında, toprağın üzerinde bir bulut daha vardı. Yaklaşık 250 metre uzunluğunda, 60 metre eninde ve 65 metre yüksekliğindeydi. Bu bulut oldukça yoğundu. Yapısı katı madde gibiydi ve İngilizlerin bulunduğu savaş yerine 900-1100 metre uzaklıktaydı.

Bütün bunları Yeni Zelanda kıtasının Sahra Birliği'ne bağlı 3. Bölükteki 22 asker gördü. Aralarında biz de vardık. Bulunduğumuz yer 60 Tepe'ye göre 90 metre daha yüksekte olduğu için üstten görebiliyorduk. Bir bulut Kayacıkdere denilen kuru bir dere yatağına doğru ilerlediğinde onun daha önce durduğu zemini bütünüyle görebildik. Bulut diğerleri gibi açık gri renkteydi. 4. İngiliz Norfolk Taburu bu buluta doğru ilerledi. İçine girdi. Ancak sonra diğer tarafından çıkan kimse olmadı. Hepsi içine girip görünmez olunca, bulut yavaş yavaş yükseldi. Diğer bulutlarla aynı hizaya gelince hepsi birden kuzeye doğru uzaklaşmaya başladılar. Trakya yönüne doğru gözden kayboldular. Aşağıda imzası olan bizler anlattığımız bu olayın kelimesi kelimesine doğru olduğunu beyan ederiz."

4/165 künyeli F. Reichardt, 13/416 künyeli R. Nevnes ve er J. L. Newman12"

Olayın gerçekleştiği gün ve ay olan 12.08 ( 12 Ağustos ) tarihi, "11" nümerolojisi açısından önem arzetmektedir. Zira 12 ve 8 sayılarının toplamının nümerolojik değeri 11 sayısını vermektedir. Bilindiği üzere 11 sayısı portal açılması ile boyutlar arası geçiş kavramının nümerik sembolüdür.

Kur'an'ın Duhan suresi gerek anlam, gerek nümeroloji açısından Norfolk Taburu vakasıyla uyumlu bir ayet içermektedir.

44/10 - Fertekıb yevme te'tis semaü bi DÜHANİN mübin 

( O halde, göğün apaçık DUMAN getirdiği günü gözetleyip bekle. )

44/11 - YAĞŞEN nas haza azabün elim

( İnsanları ÖRTER. Bu elim azaptır. )

- "Bir dumanın insanları örtmesinden" bahsedilen ayet ikilisindeki son cümleyi içeren ayetin numarası "11"'dir.

- Sure numarasını ve Ayet numaralarını oluşturan rakamların toplamı da "11" sayısını vermektedir. ( 4+4+1+0+1+1 = "11" )

- Sure numarasının ( 44 ) nümerolojik değerinin "8" olması da yeni döngü başlangıcı, portal açılışı ile boyutlar arası geçiş ve melek kavramı açısından dikkat çekmektedir.

Kur'an'da "Meleklerin bulutlar ile inmeleri ve yardım etmelerinden" bahsedilen aşağıdaki ayetleri Norfolk vakası ile ilintili olabilir.

25/25 - Ve yevme teşekkakus semaü bil ĞAMAMİ ve NÜZZİLEL MELAİKETÜ TENZİLA

( Ve o gün gök, BULUTLAR ile yarılır ve MELEKLER AŞAMALI OLARAK İNERLER. )

3/124 - İz tekulü lil mü'minıne e len yekfiyeküm en YÜMİDDEKÜM RABBÜKÜM Bİ SELASETİ ALAFİN MİNEL MELAİKETÜ MÜNZELIN

( Zamanında inananlara, "RAB'BİNİZİN İNDİRİLEN ÜÇBİN MELEK İLE SİZE YARDIM ETMESİ size kafi değil mi?" diyordun. )

3/125 - Bela in tasbiru ve tetteku ve ye'tuküm min fevrihim haza YÜMDİDKÜM RABBÜKÜM Bİ HAMSETİ ALAFİN MİNEL MELAİKETİ müsevvimın

( Evet. Eğer sabrederseniz ve sakınırsanız, onlar size aniden yetip gelirler. RAB’BİNİZ SİZE BEŞBİN işaretli MELEK ile bu şekilde YARDIM EDER. )

Melekler ile yardı edilmesinden bahsedilen son ayetin kodunun ( 3/125 ) nümerolojik değerinin "11" olması da dikkat çekmektedir. ( 3+1+2+5 = 11 )

Ayrıca ayetlerde, yardım eden melek sayısının 3000 ve 5000 olduğu görülmektedir. Bu sayısal durum da "8" nümerolojisine işaret eder gibidir. ( 3000 + 5000 = 8000 )







1 yorum:

  1. Çok teşekkürler tam da bu konuyu araştırdığımda karşıma çıktı bu yazınız sizi okumak çok keyifli :)

    YanıtlaSil