23 Mayıs 2019 Perşembe

İnsan Hakları ve Özgürlük kisvesi altında Ahlaksızlık Telkini

Toplumsal değerleri yıkmak ve aile yapısnı çökertmek amacı kapsamında yer alan satanik planlardan biri olan "Eşcinselliğin" sıradan ve olağan bir olgu, insanın doğal tercihi ve hakkı ve bir çağdaşlık yansıması olarak algılatılıp, benimsetilmesi" projesinin günümüzde maalesef sonuçlarını vermekte olduğu görülmektedir. Medyada ( filmler, yarışma programları, müzik klipleri, muhtelif şovlar vb. ) yoğun bir şekilde eşcinsellik temasının vurgulandığı adeta bir sosyal akım gibi benimsetilmeye çalışıldığı gözlemlenmektedir. Zira toplumda fizyolojik ve biyolojik dejenerasyon mağduru olan hastaların dışındaki insanların medyanın da motive ettiği özenme duygusu ile sadece bir şekilde popüler olmak ve dikkat çekmek amacıyla eşcinsellik eğilimine girdikleri gözlemlenmektedir.

Allahü Teala, kutsal kitaplarda sıklıkla "hudutlardan" bahsetmektedir. Bu "hudutlar" varlıkları, ruhsal tekamül yolculuklarında yönlendiren ve doğru yoldan çıkmamalarını sağlayan bilgiler bütünüdür. Bu hudutların aşılması, varlıklar için geri dönülemez durumların tezahürüne ve bunun sonucu olarak da defaatle reenkarnasyon gerekliliğine sebebiyet vermektedir.

Kitaplarda "Eşcinsellik" konusu aşağıdaki ayetlerle bildirilmiştir.

Kur'an ayetleri;

24/19 - İnnellezine yühıbbune en teşıal fahışetü fillezıne amenu lehüm azabün elımün fıd dünya vel ahırah vallahü ya'lemü ve entüm la ta'lemun ( Kesinlikle o inananlar içinde, ahlaksızlığın yayılmasını sevenlere, dünyada ve ahirette elim azap onlaradır. Allah bilir, siz bilmezsiniz. )

26/165 - E te'tunez zükrane minel alemın ( Alemlerden erkeklere mi gidiyorsunuz? )

26/166 - Ve tezerune ma haleka leküm rabbüküm min ezvaciküm bel entüm kavmün adun ( Ve Rab’binizin o size yarattığı eşleri bırakıyorsunuz. Bilakis sizler hududu aşan kavimsiniz. )

27/55 - E inneküm le te'tuner ricale şehveten min dunin nisa' bel entüm kavmün techelun ( Kesinlikle siz kadınların dışında, şehvetle erkeklere mi yetiyorsunuz? Bilakis sizler cahillik eden kavimsiniz. )

İncil ayetleri;

45 Romalılar 1-24 Bu yüzden Tanrı, birbirlerinin bedenlerini aşağılasınlar diye, onları yüreklerinin tutkuları içinde ahlaksızlığa teslim etti.

45 Romalılar 1-26 İşte böylece Tanrı onları utanç verici tutkulara teslim etti. Kadınları bile doğal ilişki yerine doğal olmayanı yeğlediler.

45 Romalılar 1-27 Aynı şekilde erkekler de kadınla doğal ilişkilerini bırakıp birbirleri için şehvetle yanıp tutuştular. Erkekler erkeklerle utanç verici ilişkilere girdiler ve kendi bedenlerinde sapıklıklarına yaraşan karşılığı aldılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder