17 Mayıs 2019 Cuma

"Gemi" boyutlar arası nakil vasıtası mı ?


Hatırlanacağı üzere "11" sayısı portal açılması ile boyutlar arası geçişin, döngünün ve düalitenin okült ezoterik sembolüdür. 

Bu kapsamda, kutsal kitaplarda geçen "Gemi" * kelimesinin ilk kez geçtiği ayetler incelendiğinde "11" nümerolojisi göze çarpmaktadır. ( * "Gemi" kelimesinin kökünde Arapça "Cem" ( Toplanma ) kelimesi bulunmaktadır. Latince'de "G" harfi "C" olarak telafuz edilmektedir. "Gemi" yolcuların "toplandığı" bir deniz vasıtasıdır. Ancak "deniz" Hidrojen atomlarından oluşan bir olgu olduğuna ve tüm madde kainatının da Hiderojen atomlarından oluştuğu düşünüldüğünde "Gemi" kelimesinin uzayda nakil sağlayan bir vasıta olma ihtimali de kuvvetlenmektedir.

Tevrat

1 Tekvin 6-14 Kendine gofer ağacından bir GEMİ yap. İçini dışını ziftle, içeriye kamaralar yap. 

İncil

40 Matta 24-38 Nuh'un GEMİYE bindiği güne dek, tufandan önceki günlerde insanlar yiyip içiyor, evlenip evlendiriliyorlardı.

"Gemi" kelimesinin İncil'de 29 kere tekrarlanması da "11" nümerolojisi oluşturmaktadır. ( 2+9 = 11 )

Kur'an

22/65 - E lem tera ennellahe sehhara leküm ma fil erdı vel FÜLKE tecrı fil bahri bi emrih ve yümsiküs semae en tekaa alel erdı illa bi iznih innellahe bin nasi le raufün rahım ( Görmedin mi ki kesinlikle Allah, o yerde olanları, denizde O’nun emriyle akan GEMİLERİ buyruğunuza verdi. Göğü, izni dışında yerin üzerine düşmesin diye tutar. Kesinlikle Allah insanlara esirgeyendir merhametlidir. )

Ayet numaralarındaki 11 nümerolojisi şu şekildedir.

Tevrat : 6-14 ... 6+1+4 = "11" 
İncil : 38 ... 3+8 = "11"
Kur'an : 65 ... 6+5 = "11"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder