8 Eylül 2023 Cuma

Birleyen sayılar ve Su

Enfal suresinin aşağıdaki ayetinin kodu, ayetin içeriğiyle nümerolojik uyum arzetmektedir.

8/11 İz yuğaşşikumun nuase emeneten minhu ve yunezzilu aleykum mines semai MAEN li YUTAHHİRAKUM bihi ve YUZHİBE ankum RİCZEŞ şeytani ve li YERBİTA ALA KUKUBİKUM ve yusebbite bihil akdam

( Zamanında, kendinden güvenlik olarak size uyku örtüyordu. Sizi onunla TEMİZLEMEK, şeytanın PİSLİĞİNİ sizden GİDERMEK, KALPLERİNİZE BAĞ VERMEK ve ayaklarınızı, adımlarınızı onunla sabitlemek için gökten üzerinize su indiriyordu.  )

Ayetteki ifadelerin batinen aşağıdaki anlamları temsil ediyor olmaları kuvvetle muhtemeldir. 

Gökten inen SU* = Cehaleti ortadan kaldıracak ilahi kozmik ilmin ( kitap ilminin ) bahşedilmesi 

*İlmin sembolü olan Su'yun kimyasal formülü H2O olup, bu formülde toplam 10 elektron bulunmaktadır. Zira H atomunda 1, O atomunda 8 elektron bulunmaktadır. Dolayısıyla toplam elektron adedi 10 ( 2+8 = 10 ) olmaktadır  Ayetin sure numarasının nümerolojik değeri 2, ayet numarası ise 8'dir. ) 

Temizlemek = Cehaletin sebep olduğu günahların ve negatif frekansların bertaraf edilmesi

Şeytan'ın pisliği = İnsanı suça ve günahs sevk eden negatif frekans tesirleri

Kalplere bağ verilmesi = İlim vasıtasıyla kolektif bilincin ve ruhsal "Birlik" ( Vahdet ) bilincinin tesisi, "Birliğin" idraki

Ayetin kodunda yer alan ve yaratılışın kaynak kodları niteliğinde olan 8 ve 11 sayılarının toplamının nümerolojik değeri "Vahdet"'in sembolü olan 1 sayısını vermektedir. ( 8+1+1 = 10 ... 1+0 = 1 )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder