2 Eylül 2023 Cumartesi

Kelime tahrifi ve Gen modifikasyonu

Yaratılıştaki tüm varlıklar, Allahu Teala'nın kelimelerinin tezahürleridir. Dolayısıyla insanın özü olan ve bilinç olarak da ifade edilebilen ruh da kelimedir. Bu gerçek, İncil'de "İnsanoğlu" olarak da tanımlanan yani tüm insanlığı temsil eden Mesih İsa misaliyle Nisa suresinin 171. ayetinde bildirilmiştir.


4/171 Ya ehlel kitabi la tağlu fi dinikum ve la tekulu alellahi illel hakk innemel MESİHU İYSebnu meryeme rasulullahi ve KELİMETUH elkaha ila meryeme VE RUHUN MİNHU fe aminu billahi ve rusulih ve la tekulu selaseh intehu hayran lekum innemellahu ilahun vahid subhanehu en yekune lehu veled lehu ma fis semavati ve ma fil ard ve kefa billahi vekila

( Ey kitap sahipleri, dininizde azgınlık etmeyin ve Allah üzerine gerçek haricindekini söylemeyin. Meryem oğlu MESİH İSA, kesinlikle Allah’ın resulü, Meryem'e attığı KELİMESİ VE O'NDAN RUHTUR. O halde, Allah’a ve O’nun resullerine inanın ve üçtür demeyin. Kendi hayrınıza bundan imtina edin, vazgeçin. Kesinlikle ki Allah tek ilahtır. O, çocuk sahibi olmaktan yücedir. Göklerde ne varsa ve yerde ne varsa O’nadır. Vekil olarak Allah kafidir. )

Dördüncü sure olan Nisa ( Kadınlar ) suresi yaratılışa ve genetik ilmine işaret etmesi açısından dikkat çeken bir suredir. Zira evvelki bölümlerde incelendiği üzere;

- Nisa suresinin ilk ayetinde "insanların erkek ve kadın olarak yaratılışlarından" ilk kez bahsedilmektedir.

- Nisa suresinin 23. ayeti, Kur'an'da kadın ile ilgili en çok kelimenin ( Anne, Kızkardeş, Hala, Teyze vb. ) geçtiği ayettir ki 23. kromozom çiftinin XX olması kadın cinsinin tezahürüne sebebiyet vermektedir.

- Nisa suresinin 119. ayetinde ise şeytanın emriyle insanların "hayvanların kulaklarını kesecekleri ve Allah'ın yaratışını değiştirecekleri" bildirilmektedir. Bu ifadeyle kök hücre ve genetik teknolojisine ve bu teknolojiyle yapılan klonlamaya ( kulak kök hücresinden klonlama yapılmaktadır ) ve genetik modifikasyona ( değişikliğe ) işaret edilmektedir. ( Bu ayetin numarasında ( 119 ) ve ayetteki kelime adedini temsil eden sayıda ( 47 ) 11 numerolojisi bulunmaktadır ki bu sayı "halden hale geçişin, değişimin" sembolüdür  ( 119 ... 1+1+9 = 11 ve 47 ... 4+7 = 11 )

4/119 Ve (1) le (2) udille (3) enne (4) hum (5) ve (6) le (7) umenniy (8) enne (9) hum (10) ve (11) le (12) amurra (13) enne (14) hum (15) fe (16) LE (17) YUBETTİKU (18) ENNE (19) AZAN (20) EL (21) EN'AMİ (22) ve (23)  le (24) amura (25) enne (26) hum (27) FE (28) LE (29) YUĞAYYİRU (30) ENNE (31) HALK (32) ALLAH (33) ve (34) men (35) yettehiz (36) iş (37) şeytane (38) veliyyen (39) min (40) duni (41) allahi (42) fe (43) kad (44) hasira (45) husranen (46) mubina (47)

( Ve kesinlikle onları saptıracağım, kesinlikle onları saplantılara, kuruntulara sokacağım. Kesinlikle onlara emredeceğim de HAYVANLARIN KULAKLARINI KESECEKLER. Kesinlikle onlara emredeceğim de ALLAH'IN YARATIŞINI DEĞİŞTİRECEKLER. Kim
Allah’ın haricinde şeytanı dost edinirse, apaçık hüsran ile hasarlanmış olur. )

Yaratılışın kaynak kodlarını içeren ve esasen ilahi yazılım olan "kutsal kitaplardaki ( yazılardaki, yazılımdaki ) kelimelerin söylem ve yorum olarak değiştirilmesi, insanın, kromozomlarındaki enzimlerin genetik olarak modifiye edilmesi ( genetik sekansının ( enzim diziliminin ) değiştirilmesi / genetik kodunun hacklenmesi ) ve GDO ( Genetiği Değiştirilmiş Organizma ) üretilmesiyle özdeş fenomenlerdir.


Kitaptaki kelimelerin tahrifinden bahsedilen ayet de yine Nisa suresinde yer almakta ve ayetin kodnda insanın genetik yapısını yansıtan nümeroloji bulunmaktadır.

4/46 MİN (1) ELLEZİNE (2) HADU (3)
YUHARRİFUN (4) EL (5) KELİME (6) AN (7) MEVADİİ (8) Hİ (9) ve yekulune semi'na ve asayna vesma' ğayra musmein ve raina leyyen bi elsinetihim ve ta'nen fid din ve lev ennehum kalu semi'na ve eta'na vesma' venzurna le kane hayran lehum ve akveme ve lakin leanehumullahu bi kufrihim fe la yu'minune illa kalila

( O YAHUDİLERDEN KELİMEYİ YERİNDEN DEĞİŞTİRENLER, dillerini dürüp eğerek ve din hakkında saldırganlaşarak "Duyduk ve isyan ettik, duy duymaz olası ve bizi gör." derler. Şayet kesinlikle onlar "Duyduk ve itaat ettik, duy ve bize bak." deselerdi onlara daha hayırlı ve daha kuvvetli, sağlam olurdu. Lakin Allah onları inkarları ile lanetler de azı hariç inanmazlar. )

- Ayetin sure numarası 4 olup, tüm insanların ve hayvanların kromozomları 4 enzimden ( Adenine, Thymine, Guanine, Cytosine / ATGC ) oluşmaktadır.

- Ayetin numarası 46 olup, insanda 46 kromozom bulunmaktadır.

- "Kelimelerin yerlerinin değiştirilmesi"nden bahsedilen ayetin ilk cümlesinde 9 kelime bulunmaktadır  ( 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 ) ( 666 sayısı İncil'de "insanı simgeleyen, canavarın sayısı" olarak tanımlanmaktadır. ) 

Ayrıca bkz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder