2 Eylül 2023 Cumartesi

"Paint the town red"!!

Son dönemde gündemde olan, küresel şeytanların yeni yetme soytarısı Doja Cat isimli satanist şarkıcının "Paint the town red" ( Kasabayı kırmızıya* boya ) isimli şarkısındaki satanizmi özetleyen cümle ve Babil Fahişesi kostümüyle ( kırmızı giysi ) yer aldığı, "satanik kan ritüeli" temalı video klibi dikkat çekmektedir.


* Kırmızı = Kan




Şarkıda yer alan aşağıdaki cümle, küresel şeytanlardan oluşan sözde elit zümrenin gerçek tatmin unsurunun ne olduğunu ifşa etmektedir ki bu husus evvelce "Mutsuzluğun mutluluğumdur" başlıklı bölümde incelenmiştir.

"Yeah, said my happiness is all of your misery"

( Evet, mutluluğum senin tümden sefaletindir. )

İnkarcı şeytanların tek amacının, tek mutluluk ve tatmin kaynağının, insanların sıkıntılı ve mutsuz olmaları olduğu Al'i İmran suresinin aşağıdaki ayetlerinde bildirilmektedir.

3/118 Ya eyyuhellezine amenu la tettehizu bitaneten min dunikum la ye'lunekum habala veddu ma anittum kad bedetil bağdau min efvahihim ve ma tuhfi suduruhum ekber kad beyyenna lekumul ayati in kuntum ta'kilun

( Ey o inananlar, sizin dışınızdakilerden sırdaş edinmeyin. Sizden sıkıntıyı, düzensizliği eksik etmezler. O sizi meşakkatle helak edeni severler, arzularlar. Ağızlarından kin, öfke, çirkinlik ortaya açığa çıkar. O göğüslerinin gizlediği ise daha büyüktür. Eğer sizler akıl etmekteyseniz, sizlere ayetleri açıkladık. )

3/120 İn temseskum hasenetun tesu'hum ve in tusibkum seyyietun yefrahu biha ve in tasbiru ve tetteku la yedurrukum keyduhum şey'a innellahe bima ya'melune muhiyt

( Size güzellik ve iyilik dokunması, onları üzer, kederlendirir. Eğer, size kötülük isabet ederse, onunla ferahlayıp sevinirler. Eğer sabrederseniz ve sakınırsanız, onların hileleri size şey kadar bile zarar veremez. Kesinlikle Allah o yaptıklarını kuşatandır. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder