22 Eylül 2023 Cuma

Hedeflerin renkleriymiş!

Evvelce de incelendiği üzere küreselciler, kitleleri Allah'ın doğru yolundan saptırmak, ahlaksızlığı yaymak, yaratışı değiştirmek ve nüfusu azaltmak hedefleri doğrultusunda eşcinselliği, medya desteğiyle adeta bir modaya, bir akıma, yeni dünya düzeninin kuralına dönüştürmüş durumdadırlar. Bu şeytani plan kapsamında yapılan doğrudan veya dolaylı ( sübliminal ) iletişim yeni nesli tehdit etmektedir. Zira yine evvelce değinildiği üzere çok ve yoğun tekrarlı psikolojik ( ruhsal, zihinsel ) telkinler zaman içinde bireylerde fizyolojik ( maddesel, bedensel ) değişim yaratma potansiyeline haizdir. Bir başka deyişle, maddeyi yönlendirenin ruh olması nedeniyle özenti olarak tanımlanabilecek ruhsal şartlanmalar madde bedende o yönde istek ve psikosomatik değişim oluşturabilmektedir. Daha net ifadeyle eşcinsellik özelliği bulunmayan bir insanın, yoğun zihinsel, görsel ve toplumsal motivasyon vasıtasıyla eşcinsel eğilimlere sevkedilebilmesi mümkündür.

Son dönemde "LGBT Rights" ( LGBT Hakları ), "Gay Pride" ( Gay Onuru! ), "Gender selection is a personal right" ( Cinsiyet Seçimi kişisel bir haktır! ) vb. gibi motto ve sloganlarla sürekli gündemde tutulan eşcinsellik hususu "Gökkuşağı renkleri" sembolizmi vasıtasıyla okullarda ögrencilerin de bilinçaltına telkin edilmektedir. Hatta bazı batı ülkelerindeki ilkokulların ders programlarında "Sexual Education" ( Cinsellik Eğitimi ) adı altında  "LGBT Equality" ( LGBT Eşitliği ) dersi dahi yer almaktadır. Bu duruma tepki gösteren ebeveynlere ilişkin haberlere de basında sıkça rastlanmaktadır.

"Bırakın çocuklar çocuk kalsın."

Ders esnasında sınıftaki duvara asılmış LGBT bayrağına, hoca dersteyken sınıfa girip bayrağı indirerek tepki gösteren bir annenin videosu sosyal medyada yer almıştır. 

Son olarak Birleşmiş Milletler'in 18-22 Eylül 2023 döneminde gerçekleştirdiği 78. toplantının ( UNGA 78 ) yapıldığı salona LGBT sembolü olan "gökkuşağı renklerinden" oluşan bayraklar asılmış ve Türkiye'nin en üst yetkili makam seviyesindeki tepkisi sonrasında yetkililerce bunların "Sürdürülebilir Gelişim Hedefleri"'ni simgelediği belirtilmiştir. Bu noktada önemli olan, hedeflerin neden LGBT sembolüne benzeyen gökkuşağı renklerindeki bayraklarla simgelendiğidir.

BM Toplantı salonuba asılan renkli bayraklarla sübliminal LGBT sembolizmi yapılmıştır.

"Sürdürülebilir Gelişim Hedefleri" böyle renklendirilmiş!

Ayrıca bkz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder