2 Eylül 2023 Cumartesi

Meta, X ve Metaxy

 "Meta" ve "X" = "MetaXy"


"Metaxy" kelimesi "zihnin / ruhun madde planıyla bağlantısını" tanımlayan bir kelime olup, ezoterik açıdan şeytanların tuzağı olan "insanı madde planına hapsetme" planını da tanımlamaktadır.

Meta = Geçiş, Ötesi, Ötedeki, Ölüm ( Mat ( Ölmek ) ( ara  ) )

X = Ölüm, Olum, Sonlanmanın ardından geçiş, Farklı boyuta geçiş

Birbirlerine rakipmiş gibi algılatılan ancak küreselcilerin piyonu olan iki dijital servis sağlayıcı teknoloji şirketinin markası olan "Meta" ve "X" kelimeleri "Geçiş, Evrim, Tekâmül vb. " kavramlarına gizlenmiş "Dünyaya hapsetme", "Öldürme", "Yerinde saydırma" hatta "Geriye götürme / Terse evrim"  stratejisinin ( tuzağın ) sembolleri niteliğindedir. Ancak ayetlerde de belirtildiği üzere "Allah'ın tuzağının daha büyük olması" ve "tuzakların ancak sahibinin başına geçmesi" nedeniyle esasen küreselciler her aksiyonlarında insanların ruhsal tekâmülüne vasıta olmaktadırlar ve fakar farketmemektedirler.

"X" isareti ölüm, olum, geçiş, ekstra, "katlanarak artma", "çarpma işlemi", bilinmeyen vb. gibi anlamları simgelemekte olup aynı zamanda düalite, geçiş vb. sembolizmi olarak da 11 sayısının bir başka tezahürüdür.. Zira şekilsel olarak benzerlik de mevcut olup her ikisi de iki kısa çizgiden oluşmaktadır.

Kur'an'da "Kat kat artma / Katlanarak artma" ifadesi "Ad'afen" ve "Yudaif" kelimeleriyle temsil edilmektedir. "Yudaif" ( Kat kat artırır, Katlar, Çarpar ) kelimesinin ilk kez geçtiği ayette 11 nümerolojisi bulunmaktadır.

2/245 Men (1) za (2) ellezi (3) yukridu (4) ALLAHE (5) kardan (6) hasenen (7) fe (8) YUDAİFE (9) hu (10) lehu (11) AD'AFEN (12) kesirah (13) ve (14) ALLHU (15) yakbidu (16) ve (17) yebsut (18) ve (19) iley (20) hi (21) turceun (22)

( Kim ALLAH'A güzel borcu borç verirse, ona KAT KAT ARTIRIR ALLAH daraltıp meşakkat verir ve genişlik verir ve O'na döndürülürsünüz. )

- Ayetin numarasının nümerolojik değeri 11 olmaktadır. ( 2+4+5 = 11 )

- Ayetteki "Allah" kelimelerinin sıra numaralarının nümerolojik toplamı 11 olmaktadır. ( 5+1+5 = 11 )

- Ayetin sure numarası (2) ile ayet numarasının nümerolojik değerinin (11) çarpımı 22 sayısını vermektedir. ( 2x11 = 22 .... Ayetteki "kat kat artma" ifadesiyle "11'in ikiye katlanması" işlemi uyum arzetmektedir. )

- Ayette 22 kelime bulunmaktadır  ( 2x11 = 22 )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder