26 Mayıs 2020 Salı

Çocuklarını şeytana adak verenler !!

23 Mayıs 2020 tarihinde basında yer alan bir habere göre bir kadın, üyesi olduğu tarikat formatındaki bir örgütün! başkanına şu cümleyi sarfetmiştir. "ALLAH ÇOCUKLARIMIN ÖMRÜNÜ ALSIN SİZE VERSİN."

Bu cümle cahilce veya bilinçsizce söylenmiş gibi görünse de aslında şeytanın zihin kontrolünün ve hipnozunun ( büyü vb. ) açık bir tezahürüdür.

Kur'an'da ve kutsal metinlerde, nefsani ve dünyevi menfaat ihtirasıyla Allah'a ortak koşulmak suretiyle "Çocukların şeytanlara adak olarak sunulmasından" ve bunun bir ritüele dönüşmüş olduğundan bahsedilmektedir.

6/151 - Kul tealev etlü ma harrame rabbüküm aleyküm en LA TÜŞRİKU BİHI ŞEY'A ve bil valideyni ıhsana ve LA TAKTÜLU EVLADEKÜM MİN İMLAK* nahnü nerzükuküm ve iyyahüm ve la takrabül fevahışe ma zahera minha ve ma betan ve la taktülün nefselletı harramellahü illa bil hakk zaliküm vassaküm bihı lealleküm ta'kılun

( De ki: "Haydi gelin, Rab’binizin size neleri haram kıldığını okuyayım. O’NA HİÇBİR ŞEYİ ORTAK KOŞMAYIN, ana babaya iyilik edin, FAKİRLİKTEN / MÜLK EDİNME İSTEĞİNDEN ÇOCUKLARINIZI ÖLDÜRMEYİN. Sizi de onları da biz rızıklandırırız. Ahlaksızlığın açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. Allah' ın haram kıldığı nefsi haksızca öldürmeyin. Bunlar size emrettikleridir. Umulur ki akıl edersiniz." )

17/31 - Ve LA TAKTÜLU EVLADEKÜM HAŞYETE İMLAK nahnü nerzükuhüm ve iyyaküm inne katlehüm kane hit'en kebira

( Ve FAKİRLİK KORKUSUYLA / MÜLK EDİNME TALEBİYLE ÇOCUKLARINIZI ÖLDÜRMEYİN. Onları ve sizleri biz rızıklandırırız. Onların öldürülmesi büyük suçtur, günahtır. )

* Ayetlerdeki "İmlak" kelimesi "Fakirlik" ve "Mülk Edinme" anlamlarını taşımaktadır. Ayetlerde işaret edilen şeytanlar hazneledikleri maddi unsurları kaybetme korkusuyla çocuklarını İblis'e adak verebilmektedirler. Zira İsra suresinin 31. ayetinde bahsedilen "çocuklarını öldürenlerin" tanımı aynı surenin 100. ayetinde nimetleri gaspetme hırsına kapılmış, gaspettiklerini harcama ve kaybetme korkusu içindeki küresel şeytanlar olarak yapılmaktadır.

17/100 - Kul lev entüm temlikune HAZİNE rahmeti rabbi izen le emsektüm HEŞYETEL İNFAK ve kanel insanü katura ( De ki: "Şayet sizler Rab’bimin rahmet HAZİNESİNE malik olsaydınız, o zaman dahi HARCAMA ve FAKİRLİK KORKUSUNU tutardınız. İnsan cimridir." )

Tevrat'ın aşağıdaki ayetlerinde de "Çocuklarını şeytanlara kurban edenlerden" bahsedilmektedir.

3-Leviticus-18-21 İlah Molek'e* ateşte kurban edilmek üzere çocuklarından hiçbirini vermeyeceksin. Tanrın'ın adına leke getirmeyeceksin. RAB benim.

3-Leviticus-20-3 Kim çocuğunu Molek'e sunarak tapınağımı kirletir, kutsal adıma leke sürerse, ona öfkeyle bakacağım. Onu halkımın arasından atacağım.

* "Molek" kelimesi Arapça'daki "Malik / Melik" ( Malik, Hükümdar ) anlamına gelmektedir. Okült cemiyetlerde ( Örnek : Bohemian Club ) Baykuş figürü ile sembolize edilir.

19-Psalms-106-37 OĞULLARINI, KIZLARINI CİN ŞEYTANLARINA KURBAN ETTİLER. 

19-Psalms-106-38 Kenan putlarına KURBAN OLSUN DİYE OĞULLARININ, KIZLARININ KANINI, SUÇSUZLARIN KANINI DÖKTÜLER; Ülke onların kanıyla kirlendi.

23 Isaiah 57-4 Siz kiminle alay ediyorsunuz? Kime dudak büküyor, dil çıkarıyorsunuz? Ağaçlar arasında, bol yapraklı her ağacın altında Şehvetle yanıp tutuşan, Vadilerde, kaya kovuklarında ÇOCUKLARINI KURBAN EDEN, İsyan torunları, yalan soyu değil misiniz siz?

Bu sapkın adak uygulaması, şirki ve cin şeytanlarına kulluk etmeyi ilke edinmiş satanik cemiyetlerde ve cemaatlerde bugün de aynı şekilde devam ettirilmektedir.

34/41 - Kalu sübhaneke ente veliyyüna min dunihim bel kanu ya'büdunel cinn ekseruhüm bihim mü'minun

( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis cinlere kulluk etmekteydiler. Onların çoğunluğu onlara inanmışlardı." derler. )

Peki neden çocuklar? Çünkü çocuklar yüksek ve saf enerji frekansı kaynağıdırlar. Cinler boyut portalından geçip kaba madde alemi olan dünyada aktif olabilmek için yüksek nitelikli çocuk enerjisine ihtiyaç duymaktadırlar.

İncil’in şu ayetleri çocuk frekansının yüksek niteliğine ilişkin bilgi vermektedir.

40-Matthew-18-3 "Size doğrusunu söyleyeyim, dönüştürülüp, küçük çocuklar gibi olmadıkça, Göklerin Egemenliği'ne asla giremezsiniz.

40 Matthew 19 14 İsa, "Bırakın çocukları" dedi. "Bana gelmelerine engel olmayın! Çünkü Göklerin Egemenliği böylelerinindir."

Kur’an’da da çocukların cennetsel varlıklar ve nimetler olduğundan bahsedilir.

56/17 - Yetufu aleyhim veldanun muhalledun ( Onların üzerinde ebedi çocuklar dolaşırlar. )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder