18 Mayıs 2020 Pazartesi

Ekini ve Nesli helak etmek için çabalayanlar....

Yüksek teknoloji vesilesiyle geliştirilen ve "yenilik, kolaylık" söylemleriyle paketlenerek topluma sunulan uygulamalar doğru alanlarda kullanımları durumunda fayda içeriyor olsalar da küresel ailelerin bu uygulamaları nefsani ve şeytani menfaatleri ( kontrol ve tahakküm ) doğrultusunda kullanmak istemeleri nedeniyle sistemi bozacak ve sisteme zarar verecek hale dönüşebilmektedirler. Buna bazı güncel örnekler GDO'lu ( Genetiği Değiştirilmiş Organizma ) Ürünler, Sentetik Virüsler, Aşılar, AI ( Yapay Zeka ), Transhümanizm, Singularity, Sibernetik, Robot Teknolojisi, IOT* ( Internet of Things / Şeylerin-Nesnelerin Interneti ), Kuantum Bilgisayarlar, 5G Teknolojisi, Block Chain, Kripto Para, Implant Mikroçipler / Nanoçipler vb. olarak sıralanabilir.

( * Küresel şeytanlar insanı da "Thing" ( Şey / Nesne ) addedilmektedirler. )

Bakara suresinin 2/205 kodlu ayetinde, bu durum çok net bir şekilde bildirilmiştir. Ayrıca ayette okültizmde negatif frekansın ve sihirin sembolü olan 9 nümerolojisi de bulunmaktadır. ( 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

2/205 - Ve (1) iza (2) tevella (3) sea (4) fi (5) el (6) erdi (7) li (8) YUFSİDE (9) fi (10) ha (11) ve (12) YUHLİKE (13) el (14) HARSE (15) ve (16) en (17) NESL (18) vallahü la yühıbbül fesada

( Ve başa geçtiğinde, yerde BOZGUN YAPMAK, EKİNİ VE NESLİ HELAK ETMEK için çabalar. Allah bozgunu sevmez. )

- Ayet kodu 2/205 ... 2+2+0+5 = 9
- Ayetteki "Yufsid" ( Bozgun yapar ) fiili 9. kelimedir.
- Ayetin ilk cümlesi 18 kelimeliktir. 18 ... 1+8 = 9 ( 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

Ayette açıkça gasp yoluyla haksız güç elde etmiş cin hibridi şeytanların, ürünün ve insan soyunun mahvedilmesi için çabaladıkları bildirilmektedir.

Aşağıdaki ayette ise küresel şeytanların, bozgun yoluyla ürünleri ve insan soyunu helak etme çabasını dünyayı iyileştirmek için vermekte olduklarını iddia ettiklerinden bahsedilmektedir.

2/11 - Ve iza kıle lehüm la tufsidu fil ardı kalu innema nahnü müslihun

( Ve onlara "Yerde bozgun yapmayın." denildiğinde, "Kesinlikle bizler iyileştirenleriz." derler. )

2/12 - E la innehüm hümül müfsidune ve lakin la yeş’urun

( İyi bilin ki kesinlikle onlar bozgunculardır ve lakin farketmezler.  )


Güncel bir örnek küresel bir yazılım şirketi olan Microsoft'un kripto para, implant mikroçip, 5G ve aşılama konularında "Filantropi" ( İnsanseverlik ) kisvesi altında yaptığı yoğun çalışmalardır. Bu şirketin hissedarı olduğu ve aşı geliştirme faaliyeti yapan GAVI* ( Global Alliance for Vaccines and Immunization ) isimli kurumun temsilcisinin ülkelerin tarım bakanlıklarıyla içeriği mechul proje görüşmeleri yaptığı da bilinmektedir. Projenin özünde mültecilere biometrik implant mikroçip takılarak çipleme projesinin pilot uygulamasının başlatılması bulunmaktadır. Söz konusu şirketin sahibinin 2015 yılındaki bir konferansta küresel bir virüs salgınından bahsetmiş olması ve sözde insanlığı uyarması da çok manidar bir durum arzetmektedir. ( GAVI kelimesi bazı kelimelerin baş harflerinden oluşmuş olsa da Arapça'daki "Gavi" ( Çok azgın, çok sapkın ) kelimesiyle olan fonetik benzerliği dikkat çekmektedir. )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder