27 Mayıs 2020 Çarşamba

X Æ A-12 .... Dijital Dönüşüm ?!

Küresel ailelerin agenda uygulama neferlerinden olan ve Space X şirketinin sahibi olarak görünen Elon Musk isimli şahıs son dönemde Star Link, NeuraLink gibi projelerle yoğun olarak gündeme gelmektedir. Musk, "kendi marjinal fikirleri" gibi görünen ancak Yeni Dünya Düzeni planlarından olan kavramları aşamalı olarak zihinlere telkin etmeye çalışmaktadır.

Star Link projesi kapsamında dünyanın yörüngesine 42,000 uydu gönderilmesi planlanmıştır. Bu uydular ile dünyanın her bir noktasının dijital olarak takip edilmesi ve 5G şebekelerinin desteklenmesi planlanmaktadır. NeuraLink projesi ise insan beynine implant mikroçip takılmasını ve sözde "süper insan"!! oluşturulmasını hedefleyen bir aldatma projesidir.

                                     
                                                 
        Star Link uydularının gece görüntüsü

SpaceX şirketinin uzaya gönderdiği aracın ismi de Ejderin Tayfası anlamına gelen "Crew Dragon"'dur. ( Ejder / Yılan figürünün şeytanın sembolü olduğu evvelki bölümlerde defaatle belirtilmiştir. )

                                          
SpaceX şirketinin Crew Dragon isimli uzay aracı

Crew Dragon uzay aracının 7 kişi kapasiteli olması da dikkat çekmektedir. 7 sayısı bir döngülük frekansı sembolize ettiği gibi cin kelimesi ilede ilintilidir. Kur'an'da Cin kelimesinin ilk kez geçtiği ayetin ilk cümlesinde 7 kelime bulunmakta olup, 7. kelime Cin kelimesidir. Ayrıca ayet kodunun nümerolojik değeri de 7 ( 6+1+0+0 = 7 ) sayısını vermektedir.

6/100 - Ve (1) cealu (2) li (3) allahi (4) şüraka (5) el (6) cinne (7) ....
( Ve Allah için cinleri ortaklar kıldılar. .... )


NeuraLink projesi kapsamında beyine yerleştirilmesi planlanan  implant mikroçip

Esas itibarıyla bu projeler, bir başka sistem görevlisi olan Microsoft şirketinin sahibi Bill Gates'in takip ettiği ID2020, Kripto Para, Biometrik Çip ve Aşılama projeleri gibi, ana çatı olan Agenda 21 projesinin alt bileşenleridir.

Ayrıca Bkz.


Evvelce de değinildiği üzere insanın; dünyadaki tüm "şeyleri", Singularity ( Teklik ) vizyonuyla dijital olarak birbirine bağlamayı hedefleyen IOT ( Internet of Things / Şeylerin Interneti ) sistemindeki "şeylerden" birine yani bir "koda" dönüştürülmesi planlanmaktadır. İşte sürekli olarak süslü cümleler içinde zikredilen "Dijital Dönüşüm" kavramının ardındaki ana hedef budur.

Bu çerçevede, Elon Musk, aldığı talimatla yeni doğmuş oğluna X Æ A-12 ismini koyarak "Dijital Kimlik / Dijital Kodlama" kavramını kitlelere telkin etmekte ve bu konuda sözde liderlik etmektedir.

X Æ A-12 karakterlerinin nümerolojik değeri de 7 sayısını vermektedir. X (24) Æ (1-5) A (1) 12 ... 2+4+1+5+1+1+2 = 16 ... 1+6 = "7"

Kodlardan oluşan isimdeki ilk iki harf incelendiğinde ise;

X = 24. harf
Æ = 1. ve 5. harf ( A ve E birleşimiyle kısa ve kesik telaffuz edilen A sesi )

X Æ = 24, 1/5 ... 66 ( 2+4 = 6 ; 1+5 = 6 )

66 sayısı Allah kelimesinin Arapça yazılışındaki harflerin ( Elif 1, Lam 30, Lam 30 ve H 5 ) ebced değerlerinin toplamıdır. Musk'ın oğlunun kodlardan oluşan ismindeki ilk iki kodun nümerolojik değerinin 66 olması, medya iletişiminde, filmlerde "Tanrı gibi olmak" olarak lanse edilen Singularity kavramıyla uyum arzetmektedir. Bu noktada ilahi kozmik ilim, her zaman olduğu gibi küreselciler tarafından farklı sembolik anlam yüklenmek suretiyle kullanılmaktadır. Zira elbette Allahü Teala tektir. Ancak bu noktada şirk koşulmak suretiyle insanın ilahlaştırılması gibi bir kavram ortaya çıkmaktadır.

"X Æ" kodunun Tanrı ile ilintilendirilmesinden bahseden "Corporate Social Responsibility and Corporate Governance" isimli yayındaki "The Deus ex machina hypothesis" başlıklı bölümde "Tanrı ve X Æ" ilintisi yer almaktadır.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder