17 Mayıs 2020 Pazar

Rihal Akim ( Kısır Rüzgar ) ... 5G Frekans salınımı ?!

5G teknolojisi son dönemde, Coronavirus ile birlikte gündemdeki en önemli konulardan biri haline gelmiş durumdadır. 5G'nin insan sağlığı üzerindeki etkileri tartışılırken, COVID19'un 5G kaynaklı olabileceği iddiaları dahi ortaya atılmıştır. Elbette komplo teorilerinin sonu yoktur! 

Ancak, 5G teknolojisinin pilot uygulamaları Çin, Güney Kore ve ABD'de başlamış olmasına rağmen bu teknolojinin insan sağlığına olan olumsuz etkilerine veya en azından sağlığa zararlı olup olmadığına ilişkin bugüne kadar resmi ve detaylı bir açıklama yapılmamıştır.

Bilindiği üzere 4G frekans seviyesi 2.7 Ghz iken 5G frekans seviyesi 110 Ghz'e kadar ulaşmaktadır. Ayrıca 5G teknolojisinden beklenen "hızlı internet" performansının gerçekleşebilmesi için çok sık aralıklarla konumlandırılmış çok sayıda baz istasyonundan oluşan bir ağa ihtiyaç duyulmaktadır. Bu durum, yani çok yüksek bir frekansın çok sık baz istasyonu ağı kanalıyla salınımının, insan sağlığı üzerindeki potansiyel olumsuz etkiler konusunu gündeme getirmektedir.



https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6765906/

https://www.everythingrf.com/News/details/7999-Wave-Guide-Noise-Sources-up-to-110-GHz-for-mmWave-and-5G-System-Test

https://www.researchgate.net/publication/307526788_RF-MEMS_Technology_for_5G_Series_and_Shunt_Attenuator_Modules_Demonstrated_up_to_110_GHz

En çok sorgulanan hususlar 110 Ghz gibi bir frekansın DNA mutasyonuna ve buna bağlı olarak kansere veya kısırlığa sebebiyet verip vermeyeceğidir. Zira vücuttaki hücrelerin, belirli bir frekansta titreşmekte olan parçacıklar olduğu düşünüldüğünde dışarıdan iletilecek yüksek titreşimlerin parçacık davranışını ( titreşim paternini ) etkileyeceği aşikârdır. 

Kur'an'da yer alan "Rihal Akim" ( Kısır Rüzgar ) ifadesi bu bağlamda ilginç bir uyum arzetmekte gibidir. Zira 5G frekansı, baz istasyonlarından yayılan bir rüzgar gibi ortamı kaplamaktadır. ( Evvelce "Ruhun sembolik tezahürü Rüzgar" başlıklı bölümde "Rıh" ( Rüzgar ) kelimesinin ruhsal enerji frekansını temsil edecek şekilde sembolik kullanımına örnek verilmişti. ) 

51/41 - Ve (1) fi (2) adin (3) iz (4) erselna  (5) aley (6) him (7) er (8) RİHA (9) el (10) AKİM (11)
( Ve Ad hakkında. Zamanında onların üzerine KISIR RÜZGAR gönderdik. )

51/42 - Ma tezeru min şey'in etet aleyhi illa cealethu ker ramim
( Üzerine yettiği şeyden, onu çürümüş kıldığı haricinde, hiçbir şey bırakmaz. )

Not : Kur'an'ın çok anlamlı ve çok katmanlı yapısı nedeniyle ayette Ad kavmiyle ilgili bir misal verilmiş olması, kavramın sadece herhangi bir zaman dilimi veya kavim özelinde dikkate alınmamasını gerektirmektedir. 

Ayetteki "Rihal Akim" ( Kısır Rüzgar ) tanımlamasıyla, kısırlığa sebebiyet veren 5G frekans salınımına işaret ediliyor olabilir. Zira küresel ailelerin şeytani planlarının başında insan neslinin çoğalmasının kontrol altına alınması ve durdurulması gelmektedir. 

Ayetin kodunun ( 51/41 ) nümerolojik değerinin ve ayetteki kelime adedinin 11 olması 5G'nin maksimum frekans seviyesi olan 110 Ggz ile nümerolojik uyum arzetmektedir.

Ayrıca ayetteki Rıh ( Rüzgar ) kelimesinin 9., Akim ( Kısır ) kelimesinin ise 11. kelime olması  da okült nümerolojideki 9/11 nümerolojisine işaret etmekte gibidir. 9/11 nümerolojisi de, frekanslar / boyutlar arası geçiş portalının ve değişimin sembolü olan 11 sayısını temsil etmektedir. ( 9+1+1 = 11 )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder