4 Mayıs 2020 Pazartesi

Sahte Belirti ve Öğreti Tuzakları

İçinde bulunulan dönemde insanları yanlış yöne sürüklemek ve planlanan küresel tuzaklara düşürmek için muhtelif kurgusal vakalar ( deprem, salgın, savaş, UFO kurguları ) senarize edilmekte ve  sapkın öğretiler, ritüeller yaygınlaştırılmaya çalışılmaktadır. 

Bu konu Kur'an ve İncil ayetlerinde detaylı olarak yer almaktadır.

Göksel belirtiler ( UFO, Project Blue Beam, Alien İstilası vb. ) ile insanları kandıranlar;

40-Matthew-16-1 Ferisiler'le Sadukiler İsa'nın yanına geldiler. O'nu denemek amacıyla kendilerine gökten bir belirti* göstermesini istediler.

* Ferisililer, Allah yolundan sapmış kitleyi sembolize etmektedir. Bu kitle için göksel belirtiler yaratmak insanları saptırma metodlarından biridir.

66-Revelations-16-14 Bunlar doğaüstü belirtiler gerçekleştiren cinlerin ruhlarıdır. Her Şeye Gücü Yeten Tanrı'nın büyük gününde olacak savaş için bütün dünyanın krallarını toplamaya gidiyorlar.

Kendilerine ilahi sıfatlar atfederek ahlak ve din dışı öğretilerle insanları saptırmaya çalışanlar;

40-Matthew-7-15 "Sahte peygamberlerden sakının! Onlar size kuzu postuna bürünerek yaklaşırlar, ama özde yırtıcı kurtlardır. 

40-Matthew-7-20 Böylece sahte peygamberleri meyvelerinden tanıyacaksınız.

40-Matthew-24-11 Birçok sahte peygamber türeyecek ve bunlar birçok kişiyi saptıracak.

40-Matthew-24-24 Çünkü sahte mesihler, sahte peygamberler türeyecek; bunlar büyük belirtiler ve harikalar yapacaklar. Öyle ki, ellerinden gelse, seçilmiş olanları bile saptıracaklar.

61-2 Peter-2-1 Ama İsrail halkı arasında sahte peygamberler vardı; tıpkı sizin de aranızda yanlış öğreti yayanlar olacağı gibi. Bunlar kendilerini satın alan Efendi'yi bile yadsıyarak gizlice aranıza yıkıcı öğretiler sokacaklar. Böyleleri kendi başlarına ani bir yıkım getirecek.

62- 1 John-4-1 Sevgili kardeşlerim, her ruha inanmayın. Tanrı'dan olup olmadıklarını anlamak için ruhları sınayın. Çünkü birçok sahte peygamber dünyanın her yanına yayılmış bulunuyor.

62- 1 John-2-26 Bunları sizi saptırmak isteyenlerle ilgili olarak yazıyorum.
62- 1 John-2-27 Size gelince, O'ndan aldığınız mesh sizde kalır. Kimsenin size bir şey öğretmesine gerek yoktur. O'nun size her şeyi öğreten meshi gerçektir, sahte değildir. Size öğrettiği gibi, Mesih'te yaşayın.

Tekonolojiyi kullanarak ( Singularity, Transhümanizm, Implant Microchip, 5G vb. ) dünya ortamında uygulamalar yapan ve dünyevi vaadlerde bulunanlar;

62- 1 John-4-4 Yavrularım, siz Tanrı'dansınız ve sahte peygamberleri yendiniz. Çünkü sizde olan, dünyadakinden üstündür.
62- 1 John-4-5 Sahte peygamberler dünyadandır. Bu nedenle söyledikleri sözler de dünyadandır ve dünya onları dinler.

66-Revelations-19-20 Canavarla onun önünde doğaüstü belirtiler gerçekleştiren sahte peygamber yakalandı. Sahte peygamber, canavarın işaretini alıp heykeline tapanları bu belirtilerle saptırmıştı. Her ikisi de kükürtle yanan ateş gölüne diri diri atıldı.

İnananların gelişen metapsişik yetenekleri onların döngü sonunda zarar görmesini engelleyecek.

41-Mark-16-17 İman edenlerle birlikte görülecek belirtiler şunlardır: Benim adımla cinleri kovacaklar, yeni dillerle konuşacaklar,
41-Mark-16-18 yılanları elleriyle tutacaklar. Öldürücü bir zehir içseler bile, zarar görmeyecekler. Ellerini hastaların üzerine koyacaklar ve hastalar iyileşecek."

İnsanların idrak seviyelerinin yükselmesine ve ruhsal tekamüllerine vesile olacak kozmik tesir akışı Kur'an'da ve İncil'de "Bulutların yarılması" ve "Gökte kapı açılması" kavramlarıyla bildirilmiştir.

25/25 - Ve o gün gök, bulutlar ile yarılır ve melekler aşamalı olarak inerler. 

78/19 - Ve gök açılmıştır da kapı kapı olmuştur. 

7/40 - O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, onlara göğün kapıları kesinlikle açılmaz. Deve iğne deliğinden geçene kadar cennete giremezler. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. 

13/23 - İkamet bahçelerine, oraya girerler ve babalarından, eşlerinden, soylarından iyi olan kimseler de. Melekler de tüm kapılardan üzerlerine girerler. 

40-Matthew-24-30 "O zaman İnsanoğlu'nun belirtisi gökte görünecek. Yeryüzündeki bütün halklar ağlayıp dövünecek, İnsanoğlu'nun gökteki bulutlar üzerinde büyük güç ve görkemle geldiğini görecekler.

41-Mark-13-24 "Ama o günlerde, o sıkıntıdan sonra, 'Güneş kararacak, Ay ışık vermez olacak,
41-Mark-13-25 Yıldızlar gökten düşecek, Göksel güçler sarsılacak.'
41-Mark-13-26 "O zaman İnsanoğlu'nun bulutlar içinde büyük güç ve görkemle geldiğini görecekler.
41-Mark-13-27 İnsanoğlu o zaman meleklerini gönderecek, seçtiklerini yeryüzünün bir ucundan göğün öbür ucuna dek, dünyanın dört bucağından toplayacak.
41-Mark-13-28 "İncir ağacından ders alın. Dalları filizlenip yaprakları sürünce, yaz mevsiminin yakın olduğunu anlarsınız.
41-Mark-13-29 Aynı şekilde, bu olayların gerçekleştiğini gördüğünüzde bilin ki İnsanoğlu yakındır, kapıdadır.
41-Mark-13-30 Size doğrusunu söyleyeyim, bütün bunlar olmadan bu kuşak ortadan kalkmayacak.
41-Mark-13-31 Yer ve gök ortadan kalkacak, ama benim sözlerim asla ortadan kalkmayacaktır."
41-Mark-13-32 "O günü ve o saati, ne gökteki melekler, ne de Oğul bilir; Baba'dan başka kimse bilmez.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder