10 Mayıs 2020 Pazar

CCDH ??!!

Yaklaşık 30 yıldır küresel şeytanların komplolarını, bu şeytanların kökenlerinin reptilian soyu ( cin soyu ) olduğunu, insanları muhtelif metodlarla köleleştirdiklerini anlatan İngiliz araştırmacı yazar David Icke, şu anda Coronavirus ve 5G teknolojisi hakkındaki beyanları nedeniyle sosyal mecralardan uzaklaştırılmaya ve susturulmaya çalışılmaktadır. Son olarak Icke'ın Youtube, Facebook ve Spotify hesapları iptal edilmiştir.

Ayrıca kurulan CCDH ( Center for Counter Digital Hate / Anti Dijital Nefret Merkezi ) bir site kanalıyla dijital teknolojiye karşı - sözde - nefret besleyenler ifşa edilmeye ve itibarsızlaştırılmaya çalışılmaktadır. Sitenin küresel çetenin bir uygulaması olduğu sitenin ismindeki "Hate" ( Nefret ) kelimesinden anlaşılmaktadır. Zira, ancak kalbinde nefret duygusu barındıran kişi veya kurumlar böyle bir ifade kullanabilirler. Bu ifade insanlığa karşı duyulan nefretin de bir yansımasıdır. Ve bu tip uygulamalar insanın sorgulama, tepki verme ve reddetme hakkının elinden alındığı Sosyalizm Görünümlü Küresel Diktatörlük'ün de habercisidir.



Öte yandan söz konusu olan "Dijital teknolojiden nefret etmek" değil, "Dijital teknolojinin amacı dışında kullanılmasına tepki göstermek"'tir. 

Esas itibarıyla böyle bir tepkinin, "Filantrop" ( İnsansever ) sıfatının ardına saklanarak insanların dijital kölelere dönüştürülmesi ( aşılama, çipleme vb. ) projesindeki görevini yapmaya ve küresel emperyalist ailelerinin gözüne girmeye çalışan Bill Gates'e karşı verilmesi gerekmektedir. Gates'in yansıra Elon Musk adı verilen bir diğer şahıs da çipleme projelerinin yaygınlaştırılması için yoğun bir çaba harcamaktadır.

Casiye suresinin 23. ayeti "Bilimi, bilgiyi kullanarak kötülük yapmaya ve nefsani heveslerini tatmin etmeye çalışan şeytanlardan" bahsedilmektedir.

45/23 - Fe raeyte men ittehaze ilahehu hevahü ve edallehüllahü ala ılmin ve hateme ala sem'ıhı ve kalbihı ve ceale ala besarihı ğışaveh fe men yehdıhi min ba'dillah e fe la tezekkerun

( Hevesini ilahı edinen kimseyi görmez misin? Allah onu ilim üzerine saptırır. Kulağının ve kalbinin üzerine mühür basar. Gözünün üzerine perde oluşturur. Artık Allah’tan sonra onu kim yönlendirebilir? O halde hatırlamaz mısınız? )









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder