25 Mayıs 2020 Pazartesi

Allah'ın demediği gibi "Haydi gel!" diyenler.

58/8 - E lem tere ilellezine nuhu anin necva sümme ye'udune li ma nuhu anhu ve yetenacevne bil ismi vel udvani ve ma'sıyetir resuli ve iza cauke HAYYEVKE BİMA LEM YUHAYYİKE BİHİLLAHU ve yekulune fi enfüsihim lev la yu'azzibunallahu bima nekulu hasbuhüm cehennemu yaslevneha fe bi'sel masır

( Gizli fısıltılı konuşmadan menedilip de sonra o menedildiklerine dönenleri, günah ile gizli fısıltılı konuşmalarını, düşmanlığı ve o resule isyanı görmedin mi? Ve sana geldiklerinde, ALLAH'IN "HAYDİ GEL." DEMEDİĞİ GİBİ "HAYDİ GEL." DİYORLAR SANA. Nefislerinin içinde, "Allah o söylediklerimizden dolayı azap etmeli değil miydi?" derler. Onların gereği cehennemdir. Oraya yakınlaşıp yaslanacaklar. Artık ne kötü varış yeridir. )

Mücadele suresinin 8. ayeti, asırlardır "Problem - Tepki - Çözüm"* yöntemiyle insanlığı aldatan küreselcilerin insanlığı yanıltma usülüne bir misal niteliğindedir. Zira şeytanların kadim yaklaşımı, tek olan ve tüm varlıklara bahşedilmiş olan ilahi kozmik ilmi, filantropik ( insansever ) yaklaşımların, doğru ve güzel söylemlerin ardına gizlenerek insanlığın zararına kullanmaktır. ( * Problemi yaratma, tepkiyi ve çözüm talebini oluşturma ve sonra da çözücü olarak ortaya çıkarak aslında doğrudan uygulanması mümkün olmayan planları hayata geçirme yöntemi )

Bunun en somut ve güncel bazı örnekleri şöyle sıralanabilir. 

- Dijital Teknoloji, AI ( Artificial Intelligence / Yapay Zeka ) ve Transhümanizm projeleri vasıtasıyla insanlar tekamül edip, her alanda seviye atlayacaklar.

Meali : Dijital teknoloji vasıtasıyla insanlar tek merkezden 7/24 kontrol edilebilir robotlara dönüştürüleceklerdir.

- Singularity / Transhumanism projesi tüm insanları birleştirmeyi, mutlu, müreffeh ve huzurlu tek bir dünya toplumu yaratmayı hedeflemektedir.

Meali : Singularity projesi tüm dünya toplumunu, idraki ve sezgileri bloke edilmiş, değer yargıları silinmiş robotlaşmış tek tip insanlardan oluşan bir kitleye dönüştürmeyi hedeflemektedir.

- Agenda 21 projesi sürdürülebilir gelişmeyi, insanlığın ve doğanın kurtarılmasını hedef almaktadır.

Meali : Agenda 21 projesi insan olgusunu ortadan kaldırmayı, dünya nüfusunun azaltılmasını, mülksüzleştirme operasyonuyla tüm doğal kaynakların küresel şirketlerin kontrolüne geçmesini, insanların kırsal alanlardan ve topraktan koparılarak toplama kampı niteliğinde kurgulanan şehirlere yığılmasını ve 7/24 kontrol edilmelerini hedeflemektedir.

- ID 2020 ( Dijital Kimlik ) projesiyle dünya sathına yayılmış 1.8 milyar mültecinin kayıt altına alınması ve kaynaklardan adil şekilde faydalanmalarının sağlanmasını hedeflemektedir.

Meali : Dijital Kimlik projesiyle tüm insanların kodlanması ve insanların biometrik implant mikroçipler vasıtasıyla, IOT ( Internet of Things / Şeylerin / Nesnelerin Interneti ) kavramı kapsamındaki "şeylere" dönüştürülmeleri hedeflemektedir. Zira yeni dünya düzeninden insanın tanımının "şey" olması öngörülmektedir.

- Aşılama kurumları ( isim verilmiyor ) insanlığı olası ölümcül virüslerden koruyabilmeyi hedefleyen hayırsever oluşumlardır. 

Meali : Aşılama projesi kapsamında sentetik virüslere ilişkin deneyler yapılmakta olup, aşı lama kampanyası kapsamında da Afrika'daki yerliler yıllardır kobay olarak kullanılmaktadırlar.

- Dijital kod ile takip süreçleri insanların virüs pozitif bölgelerden ve insanlardan uzak durmalarını sağlayacak ve toplum sağlığına katkıda bulunacaktır.

Meali : Dijital kod ile takip projesi, virüs salgını kurgusu sebep gösterilmek suretiyle insanların tüm yer değiştirme hareketlerinin onaya tabi tutulmasını ve insanların da buna alıştırlmasını öngören ID2020 projesi ilintili bir uygulamadır. Virüs salgını sona erse dahi bu uygulamanın kalıcı olması zaten birçok şeyi açıklamaktadır.

İşte tün bu örnekler şeytanların "Haydi gel!" çağrısının ne anlama geldiğini betimler niteliktedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder