1 Mayıs 2020 Cuma

Döngü sonu fenomenleri ... Alameti Kıyamet

Alameti Kıyamet* ( Ayağa Kalkış İşaretleri ), döngü sonunda şahit olunacak olguları ve olayları tanımlamak için kullanılan bir tamlamadır. ( Döngü sonu ve Yevmel Kıyameh ( Ayağa Kalkış ) hususunda evvelki bölümlerde detaylı bilgiler yer almaktadır. Kıyamet kelimesi asırlardır empoze edildiği gibi "Felaket" anlamına gelmemekte olup, ruhsal uyanışı ve idrak seviyesi yükselişini ifade etmektedir. )

Genellikle "felaketler" olarak bilinen ancak sadece döngü sonunda doğada zuhur etmesi gereken fenomenler olan bu vakalara ilişkin kutsal kitaplarda detaylı ayetler yer almaktadır. Kendi ilmi olmayan, ancak üst frekanstan kulak hırsızlığı yaparak veya Allahü Teala tarafından ilim verilmiş olan insana tasallut ederek ( zihin kontrolü ) süreçleri matematiksel / sayısal olarak manipüle etmeye çalışan cinler ve onların kaba maddedeki küresel neferleri kıyamet olaylarını da manipüle etmeye ve farklı sonuçlar elde etmeye çalışmaktadırlar. Bilindiği üzere cinlerin kendi geliştirdikleri ilimleri olmadığı gibi yaratıcılık özellikleri de bulunmamaktadır. 

Kitaplarda bahsedilen bazı döngü sonu vakaları;

- Hayvan Akını

81/5 - Ve izel vühüşü huşiret ( Ve vahşi hayvanlar toplandığında, )

7/133 - Fe erselna aleyhimüt tufane vel cerade vel kummele ved dafadia ved deme ayatin müfessalatin festekberu ve kanu kavmen mücrimın
( Ayrıntılı ayetler olarak üzerlerine tufan, çekirge, haşereler, kurbağalar ve kan gönderdik de kibirlendiler ve suçlular kavmi oldular. )

Şu anda sosyal medyada bu konuda sürekli videolar paylaşılmaktadır. "Doğa kendine geldi." temasıyla !!

- Gökten Parçalar Düşmesi ( UFO Fenomeni )

17/92 - Ev tüskıtas semae kema zeamte aleyna kisefen ev te'tiye billahi vel melaiketi kabıla
( Veya o zannettiğin gibi göğü üzerimize parça halinde düşüresin veya Allah' ı ve melekleri öne, meydana getiresin. )

Pandemi sürecinde Pentagon UFO görüntüleri yayımlamaya başlamıştır.

- Meteor ( Asteroid ) Yağmuru / Çarpması

105/4 - Termıhim bi hıcaratin min siccil ( Onlara ateşte pişmiş çamur tuğlasından taşlar atıyorlardı. )

69/14 - Ve hümiletil ardu vel cibalu fe dükketa dekketen vahidet ( Ve yer ve dağlar yükletilip de tek çarpma ile çarpılıp düzlendiğinde, )

70/9 - Ve tekunul cibalu kel ıhn ( Ve dağlar atılmış yün gibi olur. )

- Deprem

99/1 - İza zülziletil erdu zilzaleha ( Yer zelzelesiyle sarsıldığında. )

7/78 - Fe ehazethümür racfetü fe asbehu fı darihim casimın ( Böylece onları sarsıntı yakaladı da yurtlarında diz çökenler oldular. )

29/37 - Fe kezzebuhü fe ehazethümür racfetü fe asbehu fı darihim casimın ( Böylece onu yalanladılar da onları sarsıntı yakaladı. Böylece yurtlarında diz çökenler oldular. )

- Salgın

76/7 - Yufune bin nezri ve yehafune yevmen kane şerruhu müstetıren ( Yapılacak işlerini, adaklarını ifa ederler ve kötülüğü salgın olan o günden korkarlar. )

- Volkanik Aktiviteler

99/2 - Ve ahracetil erdu eskaleha ( Ve yer ağırlıklarını çıkardığında. )

- Asit Yağmuru ( Sülfürkik Asit Sarı renklidir )

30/51 - Ve lein erselna rıhan fe raevhü musferran le zallu min ba'dihı yekfürun
( Ve eğer rüzgar göndersek de onu sarılaşmış görseler, onun ardından inkar etmeye başlarlar. )

- İnsanların Durumu

101/4 - Yevme yekunün nasü kel feraşil mebsus ( O gün insanlar yayılıp dağılmış pervane kelebekleri gibi olurlar. )

22/2 - Yevme teravneha tezhelü küllü mürdıatin an ma erdaat ve tedau küllü zati hamlin hamleha ve teran nase sükara ve ma hüm bi sükara ve lakinne azabellahi şedıd
( Onu göreceğiniz gün, tüm emziren kadınlar o emzirdiklerinden vazgeçerler. Her yük sahibi yükünü düşürüp bırakır. İnsanları sarhoş görürsün de onlar sarhoş değillerdir. Lakin Allah' ın azabı şiddetlidir. )

79/35 - Yevme yetezekkerül insanu ma se'a ( İnsanın neye koştuğunu hatırladığı o gün. )

79/36 - Ve burrizetil cehimu li men yera ( Gören kimseler için cehennem ortaya çıkarıldığında. )
79/37 - Fe emma men tağa ( Artık ama kim azgınlık etmiş, )
79/38 - Ve aserel hayated dünya ( Ve dünya hayatını tercih etmişse. )
79/39 - Fe innel cahime hiyel me'va ( Artık kesinlikle cehennem, odur varış yeri. )
79/40 - Ve emma men hafe mekame rabbihı ve nehen nefse anil heva ( Ve ama kim Rab’binin makamından korktuysa ve nefsini heveslerden men ettiyse, )
79/41 - Fe innel cennete hiyel me'va ( Artık kesinlikle cennet, odur varış yeri. )

Döngü sonunda insanlardaki idrak ve algı durumunu bildiren ayetler. Bazıları tekamül edip ruhsal yükselişi deneyimlerken bazıları ise kaba madde batağına ( Dünya = Cehennem ) daha da saplanacaklardır. Bu nedenle Yevmel Kıyameh ( Ayağa Kalkış Günü ) kavramı Yevmel Fasl ( Ayrışım Günü ) kavramı ile de ifade edilmektedir.

- Göksel Fenomenler

70/8 - Yevme tekunus sema'u kel muhl ( O gün gök erimiş maden gibi olur. )









1 yorum:

  1. Güneşin batıdan doğması meselesi de kıyamet ile ilgili. Okurken aklıma geldi. Dr Münir Derman:
    Elektronların birisinin aksi istikamete dönmesi “Merkezkaç” atomunun parçalanması yâni atom bombası dediğimiz kuvvetin ortaya çıkmasına sebep olur.Sözü uzatmayalım.Kâinatda var olan bütün atomlar ters dönmeye başlarsa ne olur? Şunu unutmayın ki bu ters dönme elektrik ve ışık sür‟atindedir.Saniyede 300.000 km.Aklı yoran bir sür‟at..Kıyamet işte o...Resûl‟ün verdiği habere göre kıyametin birçok görünür görünmez alâmetleri vardır.Biz burada yalnız sağdan sola dönmek meselesi üzerindeyiz.Ne buyurmuş Resûl :“Güneş batıdan doğacak!” bu ne demektir.Güneş kâinat sistemindeki atomun merkezi, çekirdeği değil midir?Bizden söz bu kadar.Aklınla karşı karşıya sen düşün!..27.9.1986

    YanıtlaSil