23 Mayıs 2020 Cumartesi

Cannibalism meselesi

"Cannibal" kelimesi "insan eti yiyen insan" anlamına gelen bir kelimedir. Şeytani tesirlerin bir sonucu olan "cannibalism" hususu Hucurat suresinin 12. ayetinde dolaylı bir misalle bildirilmiştir.  

49/12 - Ya eyyühellezine amenüctenibu kesıran minez zanni inne ba'daz zanni ismün ve la tecessesu ve la yağteb ba'duküm ba'da e yühıbbü ehadüküm en YE'KÜLE LAHME EHIYHİ MEYTEN fe kerihtümuh vettekullah innellahe tevvabür rahim

( Ey o inananlar zannın çoğundan kaçının. Kesinlikle zannın bazısı günahtır. Bazınız bazınızı araştırmasın ve çekiştirip arkadan konuşmayın. Sizlerden biriniz ÖLMÜŞ KARDEŞİNİN ETİNİ YEMEYİ sever mi? Ondan tiksindiniz. Allah’tan sakının. Kesinlikle Allah tevbeyi kabul edendir merhametlidir. )

2/173 - İnnema HARRAME ALEYKÜMÜL MEYTETE VED DEME ve lahmel hınzıri ve ma ühille bihı li ğayrillah fe men idturra ğayra bağın ve la adin fe la isme aleyh innellahe ğafurun rahım

( Kesinlikle ÖLÜYÜ, KANI, domuz etini ve o Allah’tan başkası için kesilmiş olanı SİZE HARAM KILDI. Ancak, kim zorda olup mecbur kalır da, ölçüyü kaçırmazsa ve hududu aşmazsa ona günah yoktur. Kesinlikle Allah affedendir merhametlidir. )

Kaynaklarda kelime kökenine ilişkin muhtelif varsayımlar bulunmakta olup, kelimenin kök ayrışımının aşağıdaki gibi olması kuvvetle muhtemeldir.

Cann = Cin
İ = -bağlaç
Ba'l = Büyük, Ulu ( Okültizmde İblis'in bir ismi de "Baal"'dır. )

Cann-i Bal

Bu durumda ortaya "Büyük Cin" anlamı çıkmaktadır. Peki bu anlamın, kelimenin bilinen anlamı ile ne ilgisi olabilir?

"Cann" kelimesi Kur'an'da da yer aldığı üzere "Cin" ve "Cin Lideri" anlamına gelmektedir. 

15/27 - Vel CANNe halaknahü min kablü min naris semum

( Ve CİN, onu önceden, içe işleyen zehirli ateşten yarattık. )

27/10 - Ve elkı asak fe lemma raaha tehtezzü ke enneha CANNün vella müdbiran ve lem yüakkıb ya musa la tehaf innı la yehafü ledeyyel murselun

( Ve asanı at. Böylece onu kesinlikle YILAN gibi titreşirken gördüğünde arkasına dönmeden, ardına bakmadan kaçtı. "Ey Musa korkma. Kesinlikle benim. Gönderilenler huzurumda korkmazlar." )

Satanizmdeki "Baal" karakteri, muhtelif formlarda tasvir edilen cin lideri İblis'in reptilian ( sürüngen ) formu dışındaki Baphomet formuyla ifadesidir. Satanizmde İblis'i yüceltmek amacıyla çocukların şeytana adak olarak verildiği ve bu ritüelin bugün de artarak devam etmekte olduğu bilinmektedir. Aşağıdaki figür Baal'e adak sunusunu resmetmektedir.


Cannibalism konusuna değinen İncil ayetleri ise şöyledir; 

İncil 46-1 Corinthians-10-20 Hayır, yok! Dediğim şu: Putperestler kurbanlarını Tanrı'ya değil, cinlere sunuyorlar. Cinlerle paydaş olmanızı istemem.

66-Revelations-2-14 Ne var ki, birkaç konuda sana karşıyım: Aranızda Balam'ın öğretisine bağlı olanlar var. Putlara sunulan kurbanların etini yemeleri, fuhuş yapmaları için İsrailoğulları'nı ayartmayı Balak'a öğreten Balam'dı.

66-Revelations-19-18 "Kralların, komutanların, güçlü adamların, atlarla binicilerinin, özgür köle, küçük büyük, hepsinin etini yemek için toplanın, Tanrı'nın büyük şölenine gelin!"

Bu noktada İncil'de Mesih İsa'ya ait olan ve teşbih içeren şu sözleri de şeytanlar tarafından çarpıtılmaktadır.

43-John-6-54 Bedenimi yiyenin, kanımı içenin sonsuz yaşamı vardır ve ben onu son günde dirilteceğim.

Küresel şeytanların bir kurumu olan ve kitlesel zihin programlama metoduyla küresel satanik agenda iletişimini yapmak ile vazifeli Holywood, cannibalism konusunda muhtelif filmler yapmış ve yapmaktadır. Filmler açık cannibalism sahneleri içermektedir. Milyonlarca dolar harcanarak çekilen bu filmler aslında birer kitlesel ritüel ve hipnoz aracı olarak kullanılmakta ve satanizmin dünya dini olarak telkin edilmesi sürecine katkı vermektedir. Bunlardan bazıları Soylent Green ( 1973 ), Silence of the Lambs ( 1991 ), Hannibal ( 2001 ), Red Dragon* ( 2002 ), Cannibal Holocaust ( 1980 ), The Green Inferno ( 2013 ), We Are What We Are ( 2013 ), The Farm ( 2018 ), Cannibal! The Musical ( 1993 ), Cadaver ( 2020 ), Hostel serisi vb. olarak sıralanabilir.

* Cannibalism içeren filmin isminin "Red Dragon" ( Kırmızı Ejder ) olması da dikkat çekmektedir.

"Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda konuşan Stockholm Ekonomi Okulu profesörü Magnus Soderlund, iklim değişikliğiyle mücadele etmek adına oldukça sıra dışı bir tavsiyede bulunarak ‘insan eti yemeyi’ önerdi." ( Basından 10.09.2019 )


     Çevre Konferansı'ndaki sunum görselleri

"Chupa Chups" ( Em Em ) markalı şekerleme ürünlerinin ise açıkça nekrofili  ( ölüsevicilik ) ve cannibalism ( yamyamlık / insan eti yemecilik ) öğelerini içerdiği görülmektedir.

Aşağıda yer alan şekerleme ürünlerinin kutularında "Aklını uçurur.", "Yeni fikirlere açık ol!", "Çok düşünme hemen ye!" gibi zihin kontrolü temalı ve bilinçaltına talimat gönderen cümleler ile  "Kafatası" ve "Kemik"* figürleri yer almaktadır. Zaten muhtelif metodlarla ( büyü, teknoloji vb. ) dünya insanlarının düşünmeyen, idrak edemeyen, robotlaşmış bir kitleye dönüştürülmek istendiği bu blogda defaatle vurgulanmaktadır.  ( * Kafatası ve kemik figürleri "Skull and Bones" ( Kafatası ve Kemikler ) isimli okült satanik cemiyeti de çağrıştırmaktadır. )
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder