21 Mayıs 2020 Perşembe

Süleyman ve Tapınak Şövalyeleri

Esas ismi Pauperes Commilitones Christi Templique Solomonici / Süleyman Tapınağı ve İsa'nın Fakir Askerleri olan Tapınak Şövalyeleri tarikatı Fransız Hugues de Payens tarafından 1119 yılı civarında Kudüs'te Hıristiyan hacıları korumak gerekçesiyle 9* şövalyeden oluşacak şekilde kurulmuştur. ( 9 sayısı satanik okültizmde sihirin ve düalitenin negatif yönünün sembolüdür. ) Tapınak inşaatı yapan tarikat zaman içinde bina yapıcılığı, para yönetimi, okült ilimler ve sihir konularında faaliyetlerini geliştirmiş ve satanik uygulamaların kaynağı haline gelmiştir. 

*27/48 - Ve kane fil medıneti tis'atü rahtın yüfsidune fil erdı ve la yuslihun

( Ve şehirin içinde, yerde bozgun yapan ve iyileştirmeyen, iyileşmeyen dokuz çete vardı. )

Tapınak Şövalyesi

Tapınak Şövalyeleri'nin sembolü üzerinde "Kırmızı Haç" bulunan kalkandır. Bu işaret, Rosicrucians Society'nin ( Gülhaç Cemiyeti ) ismine ve Alman asıllı Rothschild Ailesi'nin soyadına da yansımıştır.

Aşağıdaki ayetlerde Allahü Teala tarafından Süleyman'a kitap ve yüksek ilim verildiği, kuşların konuşmasının öğretildiği, cin şeytanlarına hükmetme yetisinin verildiği ve cin şeytanlarının kendisi için yer üstünde ve yeraltında yapılar inşa ettikleri bildirilmektedir. Böylelikle Tapınak Şövalyeleri'nin cin şeytanları ile olan okült ilişkilerine dikkat çekilmektedir.

21/82 - Ve mineş şeyatıni men yeğusune lehu ve ya'melune amelen dune zalik ve künna lehüm hafizın

( Ve şeytanlardan ona dalgıçlık yapanları ve bundan başka işler yapanları. Onlara koruyucu, gözetici olduk. )

27/17 - Ve huşira li süleymane cünudühu minel cinni vel insi vet tayri fe hüm yuzeun

( Ve cinlerden, insanlardan ve kuşlardan oluşan orduları, askerleri Süleyman için toplandı. Artık onlar düzenlenip hizalanıyorlardı. )

34/12 - Ve li süleymaner rıha ğudüvvüha şehrun ve ravahuha şehr ve erselna lehu aynel kıtr ve minel cinni men ya'melü beyne yedeyhi bi izni rabbih ve men yeziğ minhüm an emrina nüzıkhü min azabis seır

( Ve Süleyman için rüzgar. Onun gidişi bir aydı ve onun dönüşü bir aydı. Ona erimiş bakır pınarı gönderdik. Önünde çalışanlar Rab’binin izniyle cinlerden kimselerdi. Onlardan kim emrimizden çıkarsa, ona ateş azabından tattırırız. )

34/13 - Ya'melune lehu ma yeşaü min meharıbe ve temasıle ve cifanin kel cevabi ve kudurir rasiyat ı'melu ale davude şükra ve kalılün min ıbadiyeş şekur

( Ona mihrablardan, timsallerden resimlerden heykellerden, havuzlar gibi çanaklardan ve sabit çömleklerden ne dilerse yaparlardı. Şükrederek çalışın Davud ailesi. Kullarımdan çok azı şükreder. )

38/37 - Veş şeyatıne küllü bennain ve ğavvas ( Ve şeytanlar ki hepsi bina yapıcı ve dalgıç*. )

*Ayette "Bennain" ( Bina Yapıcılar ) oldukları belirtilen cin şeytanlarının aynı zamanda "Gavvas" ( Dalgıç ) oldukları da yani yeraltında yapılar, tüneller inşa ettikleri de bildirilmektedir.

İngiltere'de Shifnal civarında Shropshir 'de Caynton Caves adı verilen ve Tapınak Şövalyeleri tarafından yapıldığı belirtilen yeraltı geçitleri ve yapıları bulunmuştur.



                                                          
                     Caynton Caves İngiltere

İsrail'de de eski Akko ( Acre ) şehrinde Tapınak Şövalyeleri tarafından yapılmış olan yeraltı tünelleri bulunmuştur.


                                                                   
                         Akko Tüneli / İsrail

Bakara suresinin 102. ayetinde ise Süleyman'dan ve sihir uygulamaları yapan cin şeytanlarından bahsedilmektedir.

2/102 - Vettebeu ma tetlüş şeyatınü ala mülki süleyman ve ma kefera süleymanü ve lakinneş şeyatıne keferu yüallimunen nasas sıhra ve ma ünzile alel melekeyni bi babile harute ve marut ve ma yüallimani min ehadin hatta yekula innema nahnü fitnetün fe la tekfur fe yeteallemune minhüma ma yüferrikune bihı beynel mer'i ve zevcih ve ma hüm bi darrıne bihı min ehadin illa bi iznillah ve yeteallemune ma yedurruhüm ve la yenfeuhüm ve lekad alimu men işterahü ma lehu fil ahırati min halakın ve le bi'se ma şerav bihı enfüsehüm lev kanu ya'lemun

( Ve o Süleymanın mülkünün ve hükümdarlığının üzerine o şeytanların okuduğuna tabi oldular. Süleyman inkar etmedi ve lakin şeytanlar inkar ettiler. İnsanlara sihiri ve Babil’ de iki melek olan Harut ve Marut’ un üzerine indirileni öğretiyorlardı. "Kesinlikle biz sınavız. O halde inkar etmeyin." diyene kadar ikisi kimseye öğretmezlerdi. Onlardan erkeğin ve eşinin arasını neyin ayırdığını öğrenirlerdi. Onlar onunla Allah’ ın izni olmadıkça kimseye zarar veremezlerdi. Onlara ne zarar verebilir ne fayda vermez öğrenirlerdi. Onu satana ahirette nasip olmadığını bilirlerdi. O nefislerini sattıkları ne kötüdür. Keşke bilmiş olsalardı. )

Tapınak Şövalyelerinin son büyük üstadının Jacobus Burgundus Molensis ( Jacques de Molay ) olduğu bilinmekte olup, IBM ( International Business Machines ) olarak bilinen firmanın ismindeki harflerin de Jacobus Burgundus Molensis ismindeki kelimelerin baş harflerini temsil ettiğine ilişkin bilgiler bulunmaktadır.

Tapınak Şövalyeleri, satanizmi din edinmişlerdir. Bugün Siyonizm / Zionism ) olarak bilinen satanik felsefe de Tapınak Şövalyeleri kaynaklıdır. Tapınakçılar tüm uygulamalarını bu sapkın felsefeye temellendirmişlerdir. Tarikat, kilisenin baskısıyla dağılmış gibi görünse de faaliyetlerini gizli olarak yeraltında sürdürmüş ve daha sonra ismini Maçon ( Mason ) ( Duvarcı Ustası ) kelimesinden alan bir cemiyet olarak tekrar tezahür etmiştir. Mason Localarında kullanılan temel sembolizm unsurları kılıç, Süleyman Tapınağı'nın iki kolonu, ortasında G harfi bulunan pergel ve gönye, duvarcı ustası önlüğü, beyaz eldiven ( Hz. Musa'nın Firavun'a ayet olarak elini koynuna sokması ve bembeyaz çıkarması ayetine dayanır. ) ve damalı zemindir. ( Bu sembollerin detayları için Bkz. "Okültizm ve Okült Sembolizm" başlıklı bölüm )


Fizikçi olarak bilinen ancak aslında okültist ve alşimist olan mason Isaac Newton, Süleyman Tapınağı'nın kroki çizimleri üzerine çalışmalar yapmıştır.




Siyonizmin temsilcileri olan ve bugün küresel şirketlerin sahibi aileler olarak açık ve gizli faaliyetlerini sürdüren Tapınak Şövalyeleri'nin amacı Tek Dünya Devleti'ni kurmak, genişletilmiş İsrail topraklarını bu devletin merkezi yapmak ve Kudüs'te Süleyman Tapınağı'nı yeniden inşa ederek şeytanın bu tapınakta dünya krallığını ilan etmesini sağlamaktır. ( Siyon Liderlerinin Protokolleri isimli kitap Siyonistlerin satanik dünya hakimiyeti felsefesi konusunda detaylı bilgiler içermektedir. )







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder