27 Ağustos 2020 Perşembe

Akın akın geliyorlar.

"Tüm dünya dört gözle corona virüsü aşısının bulunmasını bekliyor. Bu yönde çalışmalar yapan ilaç şirketleri, araştırma ve geliştirme sürecinin çok kısaldığını gerekçe göstererek Avrupa Birliği’nden ileride doğabilecek tazminatlar ve hukuki sorumluluklardan muafiyet istedi."

( Basından 27.08.2020 )

Sözde COVID19 aşısı vasıtasıyla, insanlara nanoçip enjekte etmek, insanları kısırlaştırmak, immün zafiyete maruz bırakmak ve uzun vadede aşıya bağımlı hale getirmek isteyen küreselcilerin, aşının planladıkları etkilerinden dolayı oluşabilecek hukuki sonuçlardan muaf olmak istemeleri sinsi planlarını ortaya koymaktadır.

2/205 - Ve iza tevella sea fil erdı li yüfside fıha ve yühlikel harse ven nesl vallahü la yühıbbül fesada

( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez. ) 

2/11 - Ve iza kıle lehüm la tufsidu fil ardı kalu innema nahnü müslihun

( Ve onlara "Yerde bozgun yapmayın." denildiğinde, "Kesinlikle bizler iyileştirenleriz." derler. )

2/12 - E la innehüm hümül müfsidune ve lakin la yeş’urun

( İyi bilin ki kesinlikle onlar bozgunculardır ve lakin farketmezler. )

"Kişisel Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan Elon Musk, cuma gecesi TSİ 01:00’de gerçekleşecek çevrimiçi etkinlikte çalışan bir Neuralink cihazı gösterileceğini belirtti. Musk geçtiğimiz aylarda söz konusu teknoloji sayesinde beş yıl gibi kısa bir süre içinde insanların konuşmaya ve dil bilmeye ihtiyacı olmayacağını iddia etmişti."

( Basından 27.08.2020 )

"Human 2.0"* olarak adlandırılan küresel projenin, bilgisayara bağlı, 7/24 yapay zeka kontrolü altında "konuşamayan, beynini kullanamayan dilsiz insanlar" ( dijital robot köleler ) oluşturmak olduğu ve pandemi bahanesiyle zorla dayatılan maskenin de neyin sembolü olduğu açığa çıkmaktadır. 

( * Şirket sahibi aileler olarak tezahür eden küresel şeytanların, sanki insanı kendileri yaratmış gibi projeye Human 2.0 ismini verdirmeleri de açık bir şirk mesajı içermektedir. )

Küresel ailelerin maşası konumundaki Elon Musk isimli şahıs daha evvel de yapay zeka tabanlı olarak beyine çip takma projesi olan NeuraLink projesinin  için "Eğer onları yenemiyorsan onlara katıl." cümlesini sarfetmiştir. Teknoloji insanların savaşacağı, yenmeye çalışacağı bir olgu değil insanlığa faydası olması amacıyla kullanacağı, insanlığa hizmet üzere var olan bir olgudur. Böyle bir projenin tek hedefinin hastalık sebebiyle beyinsel ve bedensel fonksiyonları zayıflamış, bozulmuş insanlara yardım sağlamak olması gerekir.

                                               

NeuraLink projesinin amacı Elon Musk'un söylediği gibi felç, Alzheimer, otizm, şizofreni vb. gibi zihinsel ve fiziksel hastalıklarî tedavi etmek değil aksine insan beynindeki kodları henüz çözülememiş gizli verilere ulaşmak, beynin "kullanılamayan" diye anılan bölümündeki bilgileri yapay zekâya aktarabilmektir. Bu noktada şeytanlar Enbiya suresinin 18. ayetine ters anlam yüklemek suretiyle "batılı gerçeğe atıp insanın beynini çıkartmayı" istemektedirler.

21/18 - Bel nakzifü bil hakkı alel batıli fe yedmeğuhu fe iza hüve zahık ve lekümül veylü min ma tesıfun ( Bilakis, gerçeği batılın üzerine atarız da onun beynini çıkarır. O zaman o yok olur. O vasfettiklerinizden dolayı sizlere vaylar olsun. )

Kendilerini Allah'a ortak koşarak "insanları evrilttiklerini" iddia ederken insanları insanlıktan çıkarmaya, hayvanlaştırmaya çalışan küresel şeytanlar dört koldan akın etmektedirler. Birçok Hollywood filmine konu olan "Zombi" kavramı esasen insanlıktan çıkarılmış insanları tanımlamaktadır. Evrim olarak lanse edilen de aslında "ters evrim"dir. Yani amaç zamanla insanı, konuşma ve düşünme yetisi açısından en ilkel olduğu, hayvana en yakın olduğu Neandertal veya Java insanı seviyesine döndürmek ve bu yolla tam kontrol altına almaktır. Oysa ruhsal tekâmül süreci gereği kaba madde planından üst süptil plana geçen insan gerçek anlamda insanüstü ( transhuman ) olmaktadır ki bu da ilahi nizamın işleyişi gereğidir. Ancak küresel şeytanlar her zaman olduğu gibi bu mevcut ilmi, bilgiyi çarpıtarak insanlara kaba madde planı dünyada insanüstü ( transhuman ) hatta ilah gibi ( haša ) olabilecekleri yalanını söylemektedirler.

Şeytanlar her aksiyonlarını Kur'an ayetlerine göre ve ayetlere farklı, ters anlam yüklemek suretiyle icra etmektedirler. Küresel şeytanlar A'raf suresinde kendileri için yapılan tanımlamayı insana uyarlamaya çalışmaktadırlar.

7/179 - Ve lekad zera'na li cehenneme kesıran minel cinni vel insi lehüm kulubün la yefkahune biha ve lehüm a'yünün la yübsırune biha ve lehüm azanün la yesmeune biha ülaike kel en'ami bel hüm edall ülaike hümül ğafilun

( Ve cinlerden ve insanlardan çoğunu cehennem için bıraktık. Onların kalpleri vardır, onlarla anlamazlar. Onların gözleri vardır, onlarla görmezler. Onların kulakları vardır, onlarla duymazlar. Bunlar hayvanlar  gibidirler. Bilakis daha da sapmışlardır. İşte onlar habersizlerdir. )

Dijital kimlik ( aşılama yoluyla nanoçipleme ) projesi olan ID2020 projesinin ve aşılama kuruluşu GAVI'nin ( Global Alliance of Vaccination and Immunisation ) büyük finansörü Microsoft'un sahibi Bill Gates "Pandemi sona ermeden önce büyük ihtimalle milyonlarca insan hayatını kaybedecek ve bu ölümlerin çoğu hastalığın kendisinden değil, corona virüsün sağlık sistemleri ve ekonomiler üzerindeki baskısından kaynaklı olacak" demiştir. Bu beyanın amacı korku ve panik ortamını daim kılarak insanların, planlanan tuzak niteliğindeki uygulamalara rıza göstermelerinin sağlanmasıdır. 

Küresel ailelerin maşalarından biri DSÖ de ( Dünya Sağlık Örgütü ) COVID19 pandemisiyle ilgili, küresel bazda korku ve panik vesilesi olacak beyanlarını sürdürmektedir. Vaka ve ölüm adetlerinin günlük bazda, hava durumu raporu gibi yayımlanmakta olması da insanları depresyona ve strese sürüklemekte ve bağışıklık sistemlerini zayıflatmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder