31 Ağustos 2020 Pazartesi

"Ayakkabılarını çıkar!"

"Toprakla temas insan bedenindeki elektrik akımını ve yükünü dengelemektedir. Beden topraklaması kandaki demir, fosfor, potasyum ve magnezyum gibi mineral seviyelerini de etkilemekte ve kanserden damar tıkanıklığına kadar birçok hastalığa neden olabilen ve serbest radikaller adı verilen zararlı maddeler aracılığıyla vücutta bozulan dengeyi düzeltmektedir. Topraklama ayrıca enflamasyonu azaltmakta, hücre yenilenmesi sağlamakta, stres kaynaklı salgılanan kortizol hormonunu azaltmaktadır.

Bilimsel çalışmalar topraklamanın vücuttaki ağrıların hafiflemesine yardımcı olduğunu, iyileşmeyi hızlandırdığını ve iltihap halinde yükselen beyaz kan hücre sayısını azalttığını da ortaya koymaktadır. Kalp hastalığı, kanser, inme, kronik obstrüktif akciğer hastalığı, osteoporoz ve diyabet, astım ve daha birçok hastalığın kronik iltihap ile ilişkili olduğu blinmektedir. 

Mitokondriler vücudun enerji mekanizmalarıdır. Mitokondriler ne kadar az strese maruz kalırlarsa, ne kadar çok beslenir ve korunurlarsa yorgunluk o kadar az olmaktadır. Topraklama sayesinde, eksik elektronlar hücrelere akmakta ve mitokondriler doyurulmaktadır. 

Toprağa düzenli olarak yalınayak ile basmak damar duvarlarını rahatlatarak genişleme sağlamakta ve bu sayede kan akışı iyileşmektedir. Toprağa basmak kandaki demir, iyonize kalsiyum, inorganik fosfor, sodyum, potasyum ve magnezyum seviyelerini de arttırmaktadır. Topraklama, kemik yoğunluğunu arttıran mineralin miktarını da arttırmaktadır." 

( Alıntıdır. )

Taha suresinin 20/12 kodlu ayetinde Kur'an'da ilk ve son kez "Ayakkabıların çıkarılması" kavramı yer almaktadır.

20/12 - İnn (1) ı (2) ene (3) rabbü (4) ke (5) fe (6) ahla' (7) na'ley (8) k (9) inne (10) ke (11) bi (12) el (13) vadi (14) el (15) mukaddesi (16) tuva (17)

( Kesinlikle ben, ben senin Rab’binim. O halde ayakkabını çıkar. Kesinlikle sen kutsal vadi Tuva' dasın. )

20/13 - Ve enahtertüke festemı' li ma yuha

( Ve seni seçtim. O halde o vahyedilecekleri dinle. )

İnsan bedeninin topraklanmasına ilişkin yukarıdaki bilgiler ve ayetteki kutsal alana ( Tuva Vadisi ) girildiğinde Allahü Teala'nın verdiği "Ayakkabılarını çıkar" talimatı arasında net bir ilinti bulunmaktadır. Toprağa yalınayak basılması bedende arınma ve temizlik vesilesi olurken bir yandan da ilahi kozmik plan frekansı ile hizalanma, dengelenme ve uyumlanma vesilesi olmaktadır. Böylelikle ilahi kozmik iletişim ( vahiy ) en etkili şekilde gerçekleşmekte ve bilgiler en etkili şekilde aktarılabilmektedir.  

İşte 21.12.2012 tarihinde gerçekleşen ve Kozmik Hizalanma olarak anılan kozmik fenomen de Güneş sisteminin, ait olduğu Samanyolu galaksisinin ekseniyle hizalanması olayı idi. Bu tarihin Maya takvimindeki son tarih olmasının nedeni de kaba madde alemi dünyadaki varlıkların bir boyut portalından geçercesine artık yeni bir döngüye yani ruhsal ( spiritüel ) çağa girmeleri ve bir döngünün sonlanmasıydı.

Kozmik Hizalanma gününün Aralık ayının 21'i olması da Ruh kavramı ve nümerolojisi açısından dikkat çekmektedir. 21 sayısı Ruh kelimesinin nümerik sembolü ve Kur'an'daki tekrar adedidir.

Ayrıca 21.12.2012 tarihini oluşturan rakamların toplamı 11 sayısını vermektedir ki bu sayı da farklı boyuta geçiş portalının nümerik sembolüdür.

20/12 kodlu ayette de Hz. Musa misali ve "Ayakkabılarını çıkar." cümlesi vesilesiyle "kozmik ve ruhsal frekans hizalanması, uyumlanması" mesajı verilmektedir. Bu ayette 17 ( 1+7 = 8 ) kelime bulunması da yeni döngü başlangıcının ve sonsuz döngünün sembolü olan "8" sayısı açısından önem arzetmektedir. 

İlgili ayetin ait olduğu surenin ismi "Taha" olup bu kelime de "Düzenlenmiş, Yayılmış, Döşenmiş, Temizlenmiş" anlamına gelmekte ve konuyla anlamsal uyum sergilemektedir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder