9 Ağustos 2020 Pazar

Reptilian Complex ( Sürüngen Kompleks / Sürüngen Beyin )

İnsan beyninde "Reptilian Complex" ( Sürüngen kompleksi ) olarak bilinen bir bez ( basal ganglia ) bulunmaktadır. Bu bez "R-complex", "Reptilian brain" ( Sürüngen beyin ) olarak da anılmaktadır.

Reptilian complex saldırganlık, tahakküm, mülkiyet, üstün olma ihtirası gibi zalimce ve nefsani olan duyguları üreten bir organdır.


R-complex'i baskın olan insanlarda hiyerarşi, soğukkanlılık ( merhametsizlik ) ve ritüel obsesyonu öne çıkan olgulardır. Bu olguları en yoğun olarak bulunduran varlıklar ise sürüngen nitelikli cinlerdir. Zira cinler süptil varlıklar olmalarına rağmen düşük idrak seviyeli olmaları nedeniyle kaba madde projeksiyonları sürüngen kategorisi olmaktadır.

Kur'an'da cinlerin sürüngen / yılan niteliğinde oldukları aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir.

27/10 - Ve elkı asak fe lemma raaha tehtezzü ke enneha CANNün vella müdbiran ve lem yüakkıb ya musa la tehaf innı la yehafü ledeyyel murselun 

( Ve asanı at. Böylece onu kesinlikle YILAN gibi titreşirken u gördüğünde arkasına dönmeden, ardına bakmadan kaçtı. "Ey Musa korkma. Kesinlikle benim. Gönderilenler huzurumda korkmazlar." )

55/56 - Fihinne kasıratüt tarfi lem yatmishünne insün kablehüm ve la CANN

( Onların içinde, onlardan önce kendilerine ne insan, ne de CİN dokunmamış* kısa, saklı bakışlı kadınlar. )

* Ayette cinler ile cinsel ilişki hususuna da dikkat çekilmektedir.

İncil'in aşağıdaki ayetinde de Hz. İsa şeytani tutum ve davranışlarda bulunanları "yılanlar, engerekler soyu" olarak nitelemektedir.

40 Matta 23-33 "Sizi YILANLAR, ENGEREKLER SOYU! Cehennem cezasından nasıl kaçacaksınız?

İsra suresinin 64. ayetinde ise "şeytanın insana çocuklarda ortak olmasından" bahsedilmektedir. Şeytanın insana çocuklarda ortak olabilmesi için insanla CİNsel ilişkiye girmesi gerekir ki bu Adem'in "yasak ağaca" ( cinlerin soyağacına ) yaklaşmasıyla gerçekleşmiştir. İnsanda düşük negatif frekans jeneratörü olan "R-Complex" ( Sürüngen Beyin ) bulunmasının nedeni Adem’in cinlerle olan CİNsel* temasıdır.

* İnsanın üreme amaçlı yaptığı eyleme "CİNsel ilişki" adı verilmesi de bu bağlamda düşündürücüdür. "Cinsel" kelimesinin "Cin" değil de "Cins" kökünü içerdiği varsayıldığında bu sefer "Tür, Çeşit" anlamına gelen "Cins" kelimesinin neden "Cin" kökü içerdiği sorusu ortaya çıkmaktadır. Ayrıca "GENetic" kelimesinin kökündeki "Gen" kelimesi de "Cin" olarak telaffuz edilmektedir. "Soy, tür, ırk" anlamını içeren bu kelime küresel şeytanlar tarafından özellikle mi "cin" kökünden türetilmiştir? 

17/64 - Vestefziz men isteta'te minhüm bi savtike ve eclib aleyhim bi haylike ve racilike ve ŞARİKHÜM fil emvali vel EVLADİ veıdhüm ve ma yeıdühümüş ŞEYTANÜ illa ğurura

( Ve onlardan kime istidatın olursa sesin ile yerinden oynat, kımıldat. Atlarınla ve yayalarınla üzerlerine yönel. ONLARA malda ve ÇOCUKLARDA ORTAK OL. Onlara vaad et. Ve ŞEYTAN onlara aldatmanın haricinde vaad etmez. ) 

2/35 - Ve kulna ya ademüskün ente ve zevcükel cennete ve küla minha rağaden haysü şi'tüma ve LA TAKRABA HAZİHİŞ ŞECERATE fe tekuna minez zalimın

( Ve "Ey Adem, sen ve eşin cennette iskan edin. Oradan arzuladığınızca, her nereden dilerseniz bolca yiyin. İşte ŞU AĞACA YAKLAŞMAYIN. Yoksa zalimlerden olursunuz." dedik. )

Dolayısıyla insan toplumu içinde cinlerin veya cin hibridlerinin de bulunduğu bir gerçektir. Toplumda yer alan ve insan görünümünde olan varlıkların dağılımı şöyledir.

1- Saf insan ( Adem ve eşinden olma )

2- Cin tasallutundaki insan ( zihin kontrolü ) 

3- Hibrid insan ( Adem ve cinden, Adem'in eşi ve cinden olma )

4- Kısıtlı süre ile kaba madde plana ( dünya ) geçiş yapan ve sürüngen olarak enkarne olan saf cinler ( Ritüeller vasıtasıyla da çağırılmaktadırlar. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder