17 Ağustos 2020 Pazartesi

Güneşe sed çekmek!? 

Bilindiği üzere süptil madde formu yani bedensiz elektromanyetik enerji frekansı Kur'an'da "maricin min nar" ( dumansız ateş alevi ) olarak ve cinleri* tanımlanmak için kullanılmaktadır.

( * Cin = Görünmeyen )

55/15 - Ve halekal canne min maricin min nar

( Ve cini dumansız ateş alevinden yarattı. ) 

İkinci boyut varlıkları olan cinler kaba madde planı dünyada kısıtlı bir süre ve sürüngen formunda bedenlenebilmektedirler. Güneş ışınları ve atmosferdeki elektromanyetik frekanslar cinlerin kaba madde planında uzun süre bulunmalarına imkân vermemektedir. 

Cinlerin tasallutuna ( zihin kontrolüne ) girmiş olan obsede küreselciler cinleri ilah addetmekte ve dünyadaki her türlü manipülasyonu onların talimatlarıyla icra etmektedirler.

Güncel manipülasyonlardan biri de küresel ısınma kavramıdır. Doğal döngüler içinde yer alan ve normal bir fenomen olan küresel ısınma sanki çok büyük bir problem ve katastrofik bir tehditmiş izlenimi oluşturulmakta ve Güneşin etkisini azaltma yönünde marjinal projeler planlanmaktadır. 

Bunlardan biri de, tıpkı aşılama ( GAVI ) ve çipleme ( ID2020 ) projesinde olduğu gibi, Bill Gates tarafından fonlanan "atmosfere tozdan sed çekip güneş ışınlarını bloke etme" projesidir. Bu projenin amacının, cinleri Güneş ışınlarının elektromanyetik frekanslarından korumak ve onlara enkarne olup yaşayabilecekleri bir habitat oluşturmak olması kuvvetle muhtemeldir. Zira insanları dijital kölelere dönüştürmeyi hedefleyen transhumanism projesinin hedeflerinden biri de cinlere dünyada suni host bedenlerde yaşam imkânı sunulmasıdır.

"Atmosferi tozlama ve ışığı bloke etme" projesini çağrıştıran ve diğer anlamları da evvelki bölümlerde incelenmiş bazı ayetler şöyledir. 

80/40 - Ve vücuhün yevmeizin aleyha ğaberetun

( Ve o gün üzerlerinde toz olan yüzler, )

80/41 - Terhekuha kateretun

( Toz gibi karanlık onları sarmış. )

44/10 - Fertekıb yevme te'tis semaü bi dühanin mübin

( O halde, göğün apaçık duman getirdiği günü gözetleyip bekle. )

44/11 - Yağşen nas haza azabün elim

( İnsanları örter. Bu elim azaptır. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder