15 Ağustos 2020 Cumartesi

"Tanrı sensin." diyerek dini yoketme stratejisi.... 

Küreselcilerin Allah bilincini yokederek dinsiz yani satanist bir dünya toplumu oluşturma gayretleri son hızla devam etmektedir. Bu kapsamda en etkili olduğunu düşündükleri metod ise şirkte son nokta olan insanları Tanrı olduklarına, olabileceklerine inandırmaktır. Dijital teknolojiye dayalı Transhumanism ( Süper insancılık / İnsanüstücülük ) projesi bu bağlamda önemli rol oynamakta olup, özünde bir zihin manipülasyonu ve köleleştirme aracı olan bu proje insanın nihai evrim safhası olarak algılatılmaya çalışılmaktadır.

Tek yaratıcı Allah'ı inkâr edip Doğal Seçilim ( Natural Selection ) gibi ilmi dayanağı olmayan uyduruk bir kavramı telkin eden ve insanın maymundan evrildiğini ve nihayetinde de Tanrıya ( haşa ) evrileceğini savunan Evrim Teorisi de sık sık kitaplara konu olmaktadır.

"Evrim" kelimesi "Evren" ( Evrilten ) kelimesindeki gibi "Evr" kökünden türemiş bir kelimedir. Yaratılıştaki tüm idrakli varlıklar ruh tesiri altında evrendeki farklı madde formlarında yaşam bulmakta ve tekâmül ederek maddi niteliklerini süptilleştirmektedirler. Ancak bir varlığın örneğin kaba maddeden süptil maddeye dönüşümü ancak bulunduğu kaba madde alemini ( dünya ) terkedip üst aleme geçişi ile mümkün olmaktadır. Aynı alem içindeki tekâmüle dayalı maddi değişim ise reenkarnasyonlar vasıtasıyla gerçekleşmektedir. Örneğin 2. boyut varlığı olan bir maymun ( maymun sadece örnektir, başka bir varlık da olabilirdi ) olarak reenkarnasyon deneyimleri geçiren bir ruh tekâmül ederek maymun reenkarnasyon sürecini tamamladığında bir sonraki enkarnasyonunda artık 3. boyut varlığı olan insan olarak enkarne olacak ve insan olarak reenkarnasyon süreçlerini tamamlamaya çalışacaktır.

İnsan ayrı bir varlık türü olup kendi içinde zamanla ruhsal ve fiziksel değişimler ( evrim ) yaşamaktadır. Ancak bu, insanın maymun türünden fiziki evrimi anlamına gelmemektedir. İnsanın, bir üst süptil aleme geçişi öncesinde yani kaba madde alemindeki son reenkarnasyonlarında, bir üst alemdeki yaşama ön hazırlık mahiyetinde, metapsişik yetenekleri ( telepati, durugörü, medyumluk, astral çıkış, telekinezi, levitasyon ) gelişecektir. İşte küreselciler bu süreci, dijital teknolojiyi kullanarak bloke etmeyi ve insanı kendi kontrollerine almayı yani süreci evriltmeyi istemektedirler. Bunu yaparken de kavramları çarpıtmakta, kavramlara farklı anlamlar yüklemekte ve "insanın maymundan evrildiği ve nihayetinde de Tanrı olacağı" gibi bir savı asırlardır kitlelere telkin etmeye çalışmaktadırlar.

( Ruhsal tekâmül sürecinde çok başarısız olmuş yani nefsaniyetini ısrarla aşamamış ruhların 3. boyut yeribe tekrar 2. boyut deneyimine maruz kalacaklarını bildiren şu ayet dikkat çekmektedir.

7/166 - Fe lemma atev an ma nühu anhü kulna lehüm kunu kıradeten hasiın

( Böylece onlardan onlara yasaklayıp men ettiklerimizde inat ettiklerinde, onlara "Hor ve hakir maymunlar olun." dedik. ) )

Bu çerçevede Yahudi bir yazar olan Yuval Noah Harari'nin "Sapiens"* ve "Homo Deus" ( Tanrı İnsan ) isimli kitapları bir örnek teşkil etmektedir.                                                              

                                                 


Görüleceği üzere kitabın kapağında "Hayvanlardan Tanrılara" gibi bir şirk cümlesi yer almaktadır.

* "Sapiens" kelimesi "Sap / Sop" ( Bilgi ) kökünden türeyen ve "Bilgili" anlamına gelen bir kelimedir. ( SOPhisticated ( Bilgili ), PhiloSOPhy ( Bilgiyi sevme ) ... kelimeleri de "Sop" kökünü içermektedir.

"Sapiens" kitabındaki diğer bazı ifadeler şöyledir; 

"Kapitalistlerin söz verdiği cennete ulaşmamıza çok az kalmıştır."

" Uymamız gereken yegane yasalar fizik yasaları ve kendi kendini yaratmış küçük tanrılar olarak kimseye hesap vermiyoruz." 

Bill Gates'in kitapla ilgili görüşünü içeren şu cümle de konu bağlamında oldukça manidardır.

"Bu kitabı türümüzün tarihi ve GELECEĞİ ile ilgilenen herkese tavsiye ederim."

Harari, "Homo Deus" ( Tanrı İnsan ) isimli kitabında da, isminden de anlaşılacağı üzere, Transhumanism planı kapsamında dijital teknoloji yoluyla sözde evriltilen insanın haşa Allah gibi olacağını iddia etmektedir. ( Zaten Transhumanism projesi de insanlara, Tanrı gibi olacakları aldatmacasıyla yuttutulmaya çalışılmaktadır. ) Yani dijital teknolojiye boyun eğmemiş insanların hayvandan farksız olacaklarını, Homo Deus olarak adlandırdığı, çiplenmiş ve AI' a ( Yapay Zeka ) bağlanmış sözde "Tanrı İnsanların" kölesi olacaklarını ifade etmektedir. Yani gelecekte iki tür insandan söz etmektedir. 

İnsanlar arasındaki bu ayrışım İncil'de "alnına veya eline canavarın işaretini koyduranlar ve koydurmayanlar" olarak bildirilmektedir.

66-Revelations-14-9 Onları üçüncü bir melek izledi. Yüksek sesle şöyle diyordu: "Bir kimse canavara ve heykeline taparsa, alnına ya da eline canavarın işaretini koydurursa, 

66-Revelations-14-10 Tanrı gazabının kâsesinde saf olarak hazırlanmış Tanrı öfkesinin şarabından içecektir. Böylelerine kutsal meleklerin ve Kuzu'nun önünde ateş ve kükürtle işkence edilecek.

66-Revelations-14-11 Çektikleri işkencenin dumanı sonsuzlara dek tütecek. Canavara ve heykeline tapıp onun adının işaretini alanlar gece gündüz rahat yüzü görmeyecekler.

66-Revelations-20-4 Bazı tahtlar ve bunlara oturanları gördüm. Onlara yargılama yetkisi verilmişti. İsa'ya tanıklık ve Tanrı'nın sözü uğruna başı kesilenlerin canlarını da gördüm. Bunlar, canavara ve heykeline tapmamış, alınlarına ve ellerine onun işaretini almamış olanlardı. Hepsi dirilip Mesih'le birlikte bin yıl egemenlik sürdüler.

Allahü Teala tek yaratıcı olduğunu ve yaratışındaki döngüleri Kur'an'daki birçok ayette hatırlatmaktadır.

30/11 - Allahü yebdeül halka sümme yüıydühu sümme ileyhi türceun

( Allah yaratışı ortaya çıkarıp başlatır. Sonra onu tekrarlayıp döndürür. Sonra O'na döndürülürsünüz. )

Ayetteki "Yüıydü" ( Döndürür ) kelimesi "Evriltir" kelimesine karşılık gelmektedir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder