2 Ağustos 2020 Pazar

Kitabı tahrif edenler

"Suudi Arabistan Kraliyet Ailesine bağlı olarak dünya geneline dağıtılan Kur'an-ı Kerim'lerin tetkikini yapan Kral Fehd Akademisi'nin tam 300 farklı hatayı Kur'an-ı Kerim'in İbranice tercümesine yerleştirdiği ortaya çıktı......Shehab'ın aktardığına göre, Hazreti Muhammed (SAV)''in ismi İbranice tercümeden çıkarılırken, Mescid-i Aksa ise "heykel" olarak değiştirildi. Çevirisi Esad Nemr Basul tarafından yapılan İbranice mealdeki hataların Yahudilerin kutsal kitabı tahrif edilmiş Tevrat'a paralel olarak yapılması dikkat çekti. .... Kur'an-ı Kerim'in İbranice tercümesinde, İsra Suresi'nin 7'nci ayetinde geçen "(…) Daha önce girdikleri gibi yine mescide girsinler (…)" ifadesindeki "mescid" kelimesi yerine "heykel" kelimesi kullanılmış. Kur'an-ı Kerim ayetindeki bu tahrifin, Siyonistlerin inancına paralellik arz etmesi ise dikkat çekti. Siyonistlere göre, Mescid'i Aksa'nın altında "Süleyman heykeli" bulunuyor."

( Basından 04.02.2020 )

Evvelce "Zion ve Zionism" başlıklı bölümde incelendiği üzere küresel şeytanların obsesyonu olan ve şirk esaslı Siyonizm ( Zionism / Tanrısalcılık / Tanrı Gibi Olmacılık )'in amacı İblis'in tek ilah, satanizmin de ( cinlere kulluk ) tek din addedildiği dünya devletinin kurulması ve bu devletin sembolik idare merkezinin de Mescidi Aksa'nın bulunduğu alana inşa ediecek Süleyman Tapınağı'nın olması öngörülmektedir.

Zionism hedefi kapsamındaki en önemli adım öncelikle mevcut tüm inanç sistemlerinin "insanları birleştirme ve bütünleştirme" kisvesi altında yıkılmasıdır. Bu süreçte ana hedef ise İslâm'dır. Gerçek ve tek din olan İslâm'ın kitapları olan Tevrat ( muharrif olmayan ), İncil ve Kur'an bugüne kadar toplumlara farklı dinlerin kitaplarıymış gibi, haberci resulleri olan Hz. Musa, Hz. İsa ve Hz. Muhammed de farklı dinlerin haberci resulleriymiş gibi algılatılmış ve insanlar ayrıştırılmıştır. Ahir zamanın idrak edildiği bu günlerde ise şeytanların hedefi "birleştirme" söylemi altında kitapların daha yoğun şekilde tahrif edilmesi ve zaman içinde satanik tek bir kitap ortaya çıkarılmasıdır. "Dinler arası diyalog" vb. gibi sözde girişimler hep bu amaca hizmet eden aldatmacalardır.

Esas itibarıyla tüm insanların gerçek ve tek din olan İslâm ( Allah'a teslimiyet ) çatısı altında toplanması gerektiğini bilen küresel şeytanlar sanki bu amaca hizmet ediyorlarmış görüntüsü ardında "Şeytana teslimiyet" ( Cin şeytanlarına kulluk ) olgusunu yerleştirmeye çabalamaktadırlar.

İşte Kur'an'ın tahrifine ilişkin yukarıdaki basın haberi bu yöndeki şeytani gayretlere bir misal niteliğindedir. Haberde "Mescidi Aksa"'nın "Heykel" olarak tercüme edildiği bildirilmektedir.

5/41 - Ya eyyüher rasulü la yahzünkellezine yüsariune fil küfri minellezine kalu amenna bi efvahihim ve lem tü'min kulubühüm ve minellezine HADU  semmaune lil kezibi semmaune li kavmin aharıne lem ye'tuk YÜHARRİFUNEL KELİME min ba'di mevadııh yekulune in utıtüm haza fe huzuhü ve in lem tü'tevhü fahzeru ve men yüridillahü fitnetehu fe len temlike lehu minellahi şey'a ülaikellezine lem yüridillahü en yütahhira kulubehüm lehüm fid dünya hızyün ve lehüm fil ahırati azabün azım

( Ey haberci, ağızlarıyla "İnandık." deyip, kalpleriyle inanmamış olanlardan ve YAHUDİLERDEN inkarda koşarak ilerleyenler seni hüzünlendirmesin. Onlar yalana kulak verirler, sana gelmeyen diğer kavime kulak verirler. YERİNE KONDUKTAN SONRA KELİMEYİ TAHRİF EDERLER, YERİNİ DEĞİŞTİRİRLER. "Eğer size bu verilirse onu alın, bu verilmezse çekinin, korkun." derler. Allah kimi fitnelemek isterse, sen ona

Sebe suresinin 12. ve 13. ayetlerinde cinlerin Hz. Süleyman'a hizmet ettikleri ve ona "heykeller" yaptıkları bildirilmektedir.

34/12 - Ve li süleymaner rıha ğudüvvüha şehrun ve ravahuha şehr ve erselna lehu aynel kıtr ve MİNEL CİNNİ men ya'melü beyne yedeyhi bi izni rabbih ve men yeziğ minhüm an emrina nüzıkhü min azabis seır
( Ve Süleyman için rüzgar. Onun gidişi bir aydı ve onun dönüşü bir aydı. Ona erimiş bakır pınarı gönderdik. Önünde çalışanlar Rab’binin izniyle CİNLERDEN KİMSELERDİ. Onlardan kim emrimizden çıkarsa, ona ateş azabından tattırırız. )

34/13 - Ya'melune lehu ma yeşaü min meharıbe ve TEMASILE ve cifanin kel cevabi ve kudurir rasiyat ı'melu ale davude şükra ve kalılün min ıbadiyeş şekur
( Ona mihrablardan, SEMBOLLERDEN HEYKELLERDEN, havuzlar gibi çanaklardan ve sabit çömleklerden ne dilerse yaparlardı. Şükrederek çalışın Davud ailesi. Kullarımdan çok azı şükreder. )

Sad suresinin 37. ayetinde Süleyman Tapınağı'nın inşaatında çalışarak bina ve yeraltı geçitleri yapan cin şeytanları "bina yapıcı ve dalgıç" ( bennain ve ğavvas ) olarak tanımlanmıştır. Bu tanımlama bugünkü küreselcilerin kökenleri olan inşaatçı Tapınak Şövalyeleri'ne işaret etmekte gibidir.

38/37 - Veş şeyatıne küllü bennain ve ğavvas
( Ve şeytanlar ki hepsi bina yapıcı ve dalgıç. )

Bakara suresinin 102. ayetinde de ise inkarcı insan ve cin şeytanlarının, Allah tarafından Hz. Süleyman'a cinleri dahi buyruğuna alma yetisi bahşedilmesine rağmen ( Süleyman'ın mülkü üzerine ) Allah'a değil cin şeytanlarına tabi oldukları bildirilmektedir.

2/102 - VETTEBEU MA TETLÜŞ ŞEYATINÜ ALA MÜLKİ SÜLEYMAN ve ma kefera süleymanü ve lakinneş şeyatıne keferu yüallimunen nasas sıhra ve ma ünzile alel melekeyni bi babile harute ve marut ve ma yüallimani min ehadin hatta yekula innema nahnü fitnetün fe la tekfur fe yeteallemune minhüma ma yüferrikune bihı beynel mer'i ve zevcih ve ma hüm bi darrıne bihı min ehadin illa bi iznillah ve yeteallemune ma yedurruhüm ve la yenfeuhüm ve lekad alimu men işterahü ma lehu fil ahırati min halakın ve le bi'se ma şerav bihı enfüsehüm lev kanu ya'lemun
( VE O SÜLEYMAN'IN MÜLKÜNÜN VE HÜKÜMDARLIĞININ ÜZERİNE O ŞEYTANLARIN OKUDUĞUNA TABİ OLDULAR. Süleyman inkar etmedi ve lakin şeytanlar inkar ettiler. İnsanlara sihiri ve Babil’ de iki melek olan Harut ve Marut’ un üzerine indirileni öğretiyorlardı. "Kesinlikle biz sınavız. O halde inkar etmeyin." diyene kadar ikisi kimseye öğretmezlerdi. Onlardan erkeğin ve eşinin arasını neyin ayırdığını öğrenirlerdi. Onlar onunla Allah’ ın izni olmadıkça kimseye zarar veremezlerdi. Onlara ne zarar verebilir ne fayda vermez öğrenirlerdi. Onu satana ahirette nasip olmadığını bilirlerdi. O nefislerini sattıkları ne kötüdür. Keşke bilmiş olsalardı. )

Şeytanlar, Hz. Süleyman'a bahşedilen ve "Mülk" olarak tanımlanan "İlahi kozmik bilgileri" kötü amaçlarla kullanmakta ve her türlü sembole ( Ayetteki "Temasil" ( Semboller ) kelimesi ) negatif anlam yükleyerek sembolleri  negatif frekans yayımı için kullanmaktadırlar.

Sebe suresinin 41. ayetinde de "cinlere kulluk" fenomenine dikkat çekilmektedir.

34/41 - Kalu sübhaneke ente veliyyüna min dunihim bel kanu  YA'BÜDUNEL CİNN ekseruhüm bihim mü'minun
( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis CİNLERE KULLUK ETMEKTEYDİLER. Onların çoğunluğu onlara inanmışlardı." derler. )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder