28 Ağustos 2020 Cuma

Tek dişi kalmış canavar!

İstiklâl Marşı'nın 16. beyitinde yer alan bir ifade Türk'ün yani insanlığın gerçek düşmanını tanımlar niteliktedir. 

"Medeniyet" dediğin tek dişi kalmış canavar!  

Cümlede, medeniyet kisvesi altında kötülük tuzaklarını ve saldırılarını sürdüren şeytan "tek dişli canavar" olarak sembolize edilmiştir. Okült ezoterik sembolizmde "Unicorn" ( Tek Boynuz ) olarak bilinen boyutlar arası bir varlık bulunmaktadır.


Dikkat edilecek olursa Unicorn'un kafası ata benzese de esasen keçi niteliği taşımaktadır. Zira ayakları at toynağı formunda değil keçi toynağı formunda olup, ayrıca sakalı da bulunmaktadır.

Rothschild ailesinin logosunda da Unicorn bulunmaktadır.

"Canavar" kelimesinin kökeni ise "Jennifer" kelimesi olup bu kelime "Jenni" ( Cin ) ve "Fer" ( Getiren ) köklerinden oluşmakta ve "Cin Getiren" anlamına gelmektedir. ( Benzer örnek "Lucifer" kelimesidir. Luci ( Işık ) ve "Fer" ( Getiren ) )

"Unicorn" Tevrat'ta da geçmektedir.

27 Daniel 8-5 Ben bu olayı düşünürken, batıdan ansızın gözleri arasında çarpıcı BİR BOYNUZU OLAN BİR TEKE geldi. Yere basmadan bütün dünyayı aştı.

27 Daniel 8-8 TEKE çok güçlendi, ama en güçlü olduğu sırada BÜYÜK BOYNUZU KIRILDI. Kırılan boynuzun yerine, göğün dört rüzgarına doğru çarpıcı dört boynuz çıktı.

27 Daniel 8-9 Bu boynuzların birinden başka bir küçük boynuz çıktı; güneye, doğuya ve Güzel Ülke'ye doğru yayılarak çok güçlendi. 

27 Daniel 8-10 Göklerin ordusuna erişinceye dek büyüdü. Gökteki ordudan ve yıldızlardan bazılarını yeryüzüne düşürdü, ayakları altına alıp çiğnedi.

27 Daniel 8-11 Kendisini Gök Ordusu'nun Önderi'ne kadar yükseltti. Tanrı'ya sunulan günlük sunu kaldırıldı, tapınak terk edildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder