3 Ağustos 2020 Pazartesi

İnsandaki gizli yazılım ve anahtar kodu

Kur'an'da "Ümmül Kitap" ( Ana Yazılım ) olarak tanımlanan yaratılışın yazılımının önemli bir bölümü ve anahtar kodları, insana "kelimeler" olarak emanet edilmiş ve insan bu yönüyle üstün bir varlık kılınmıştır. ( Bkz. "Kutsal Emanet" başlıklı bölüm )

33/72 - İnna aradnel EMANETE ales semavati vel erdı vel cibali fe ebeyne en yahmilneha ve eşfakne minha ve hamelehel insan innehu kane zalumen cehula
( Kesinlikle göklere, yere ve dağlara EMANETİ biz gösterdik de onu yüklenip taşımaya yanaşmadılar, direttiler, çekindiler ve ondan korktular. Onu insan yüklendi. Kesinlikle o zalimdir cahildir. )

2/31 - Ve ALLEME ADEMEL ESMAE KÜLLEHA sümme aradahüm alel melaiketi fe kale enbiunı bi esmai haülai in küntüm sadikın
( Ve ADEM'E İSİMLERİN HEPSİNİ ÖĞRETTİ. Sonra onları meleklere gösterdi. "O halde, eğer doğrular iseniz, bunları bana isimleriyle haber verin." dedi. )

2/37 - Fe TELEKKA ADEMÜ MİN RABBİHI KELİMATİN fe tabe aleyh innehu hüvet tevvabür rahim
( Böylece ADEM RAB'BİN'DEN KELİMELER ALDI da onun üzerine tevbe eyledi. Kesinlikle O, O tevbeyi kabul edendir merhametlidir. )

Kaba madde planının ( aleminin ) bir algısı olan "zamana" bağlı olarak anılan yazılımlar, anahtar kodlar vasıtasıyla aktive olmakta ve insan evrimleşerek tekamül etmektedir. Bu tekamül süreci kaba madde planında döngüsel olarak tezahür etmekte ve döngü başındaki taş devri insanı, döngü sonunda üst süptil boyutlara daha hazır hale gelen dijital çağ insanına dönüşmektedir. Bu çerçevede döngü sonunda insanın ana veri tabanı olan "kalbinde" mevcut "yazılımlar", "anahtar kodlar" vasıtasıyla aktive olacak ve insanın metapsişik özellikleri ( medyumluk, telepati, durugörü, telekinezi, levitasyon, şifacılık vb. ) açığa çıkacaktır.

6/59 - Ve ındehu MEFATİHUL ĞAYBİ la ya'lemüha illa hu ve ya'lemü ma fil berri vel bahr ve ma teskutu min verakatin illa ya'lemüha ve la habbetin fı zulümatil erdı ve la ratbin ve la yabisin illa fı kitabin mübın
( Ve GAYBIN ANAHTARLARI* O’nun indindedir. Onları O’ndan başkası bilmez. Karada ve denizde ne varsa bilir. Yaprak düşmez ki O onu bilmesin. Toprağın karanlıklarında ne bir tohum tanesi, ne yaş, ne de kuru bir şey yoktur ki apaçık kitabın içinde olmasın. )

* Bilgisayar yazılımını aktive etmek için kullanılan kodlara da "Key" ( Anahtar ) adı verilmektedir.

35/38 - İnnellahe alimü ĞAYBİS SEMAVATİ VEL ARD innehu alimün bi ZATÜS SUDUR
( Kesinlikle Allah GÖKLERİN VE YERİN GAYBINI bilendir. Kesinlikle O GÖĞÜSLERİN SAHİP OLDUĞUNU bilendir. )

En'am suresinin 59. ve Fatir suresinin 38. ayetinde "gayb ilminin anahtarlarından" ( ana yazılımın anahtar kodları ) ve "gayb ilminin insanın kalbinde yazılı olduğundan" bahsedilmektedir. 

72/26 - Alimül ğaybi fe la yuzhiru ala ğaybihi ehaden
( Gaybı bilendir. Gaybını hiçbir kimseye açıp meydana çıkarmaz. )

72/27 - İlla men irteda min resulin fe innehu yeslüku min beyni yedeyhi ve min halfihi rasaden
( Resulden o razı, hoşnut olduğu hariç. Kesinlikle O, önünden ve arkasından gözetleyenler salar. )

Cinn suresinin 26. ve 27. ayetlerinde Allahü Teala'nın "gayb ilmini" ( ana yazılımın anahtar kodlarını ) ancak razı olduğu resullere yani "hoşnut olarak gönderdiği vazifeli varlıklara" idrak ettirdiği belirtilmektedir. Bir başka deyişle ilk aşamada yazılımı aktive etme yetisinin sadece bazı resullerde bulunduğu bildirilmektedir. 

İnsanın uykuda kendisini şarj edebilen, yaralarını kendisi iyileştirebilen, DNA'sını onarabilen bir varlık olduğu dikkate alındığında potansiyelinin ne olduğunu tahmin etmek zor olmamaktadır. İşte bugün küresel şeytanlar djital teknolojiyi kullanarak geliştirdikleri AI ( Yapay Zeka ), NeuraLink, Chipping ( Çipleme ) gibi projeler vasıtasıyla insanlarda kayıtlı olan bu "yazılımlara" ve "anahtar kodlara" erişim sağlamak, ilgili yazılımlar insanda aktive olmadan onları kendileri kullanabilir hale gelmek ve insanları tam kontrol altına almak istemektedirler. Küresel şeytanlar bu yolla Tanrısallaşacaklarını zannetmektedirler.

2/96 - Ve le tecidennehüm ahrasan nasi ala hayah ve minellezine eşraku yeveddü ehadühüm lev yüammeru elfe seneh ve ma hüve bi müzahzihıhı minel azabi en yüammer vallahü besırun bima ya'melun
( Ve kesinlikle onları hayatta insanların en hırslıları olarak bulacaksın. O ortak koşanlardan her biri bin sene ömür sürmeyi arzular. Onlar uzun ömür sürerek o azaptan uzaklaşacak değillerdir. Allah o yaptıklarını görendir. )

1999 yılı yapımı olan Matrix filminde cinleri sembolize eden Ajan Smith, insanı sembolize eden Morpheus'tan "Zion'un kodlarını" istemekteydi. "Zion'un kodları", "Tanrı gibi olmanı  kodları" anlamına gelmekteydi. ( "Zionism" kelimesi "Tanrısalcılık / Tanrı Gibi Olmacılık" anlamına gelmektedir. ( "Zi" ( Tanrı ) + "on" ( -sal / gibi olan ) )


Anılan "kodlar", okültizmde "Süleyman'ın Kayıp Anahtarı" ve "Felsefe Taşı" olarak sembolize edilmektedir.























2 yorum: