28 Ağustos 2020 Cuma

Tepelerdeki portallar

Alacahöyük ( Çorum ), Göbeklitepe, Karahantepe, Nevali Çori ( Şanlıurfa ) gibi yüksek seviyelerdeki antik yerlerin yüksek enerji frekansı noktaları ve dolayısıyla boyutlar arası geçiş portalları ( Star Gate / Yıldız Kapısı / Yıldız Geçidi ) oldukları düşünülmektedir. 

"Alacahöyük" kelimesindeki "Höyük" kelimesi "Tepe" anlamına gelmektedir. resim 1935 yılında Atatürk'ün talimatıyla yapılan ilk ulusal kazı olan Çorum'daki Alacahöyük'teki figürlerde, Mısır'daki Sfenks'te olduğu gibi, "Kobra yılanı kafası" sembolizmi görülmektedir. Yılan figürü farklı boyut varlığı olan cinin sembolüdür. 

                                               

  
Kobra Yılanı kafası sembolizmi

                                                  
Kobra Yılanı
                                                
Sfenks

Göbeklitepe'nin daha doğrusu Köpeklitepe'nin* eski isminin "Duku" olduğu bildirilmektedir. "Duku" kelimesi "Yüksek olan, Yükselten" anlamına gelmekte olup, "Dük / Duka" kelimesi ortaçağ Avrupa'sındaki bir yüksek asalet ünvanıdır. Göbeklitepe'nin boyutlar arası bir portal ( Yıldız Kapısı ) ve okült ezoterik bir ritüel merkezi olması kuvvetle muhtemeldir.


* Göbeklitepe, Canis Majoris ( Büyük Köpek ) takımyıldızının projeksiyonudur. T formundaki monolitlerde de yoğun köpek figürleri bulunmaktadır. 

"Göbeklitepe" kelimesinin 11 harften oluşması da boyutlar arası geçiş portalının, halden hale geçişin, düalitenin ve döngünün nümerik sembolü olan 11 sayısı ile uyum açısından dikkat çekmektedir. Göbeklitepe'nin bulunduğu şehrin ismi de "Urfa" ( Arf ve A'raf kökü ) olup bu kelime "Yükseltilmiş" anlamına gelmektedir. 

Göbeklitepe'deki her küçük dairesel alan içinde, "ikiz kuleler" misali, karşılıklı olarak konumlanmış iki adet T şeklinde kolon bulunmaktadır. 11 sayısının bir tezahürü niteliğinde olan bu ikiz kolon sembolizmi Süleyman Tapınağı'nın girişinde de bulunmaktadır ki bu giriş "Gate" ( Kapı, Portal, Boyut Portalı ) olarak anılmaktadır. 


Karahantepe'deki dairesel alan da Göbeklitepe benzeri olup, bir ritüel platformunu andırmaktadır.

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2017/09/gobekli-tepe-2-gobekli-tepe-mi-kopekli.html

 1 ABD dolarının üzerindeki piramit figürünün tepesi de göz sembolizmi içeren portal gibi resmedilmiş olup, şeytanın boyutlararası geçişini simgelemektedir. 

                                                             

Şanlıurfa ilinin Hilvan ilçesin de yer alan Nevali Çori'de bulunan "yılanlı kafa" heykeli cin tahakkümü / tasallutu ( zihin kontrolü ) altındaki insanı ve insan beyninde bulunan Reptilian Complex'i simgelemekte gibidir. 


Reptilian Complex

Kur'an'da da "tepe" kelimesi boyutlarası geçiş portalı ile ilintilendirilmiştir. 

Enbiya suresinin 96. ayetinde farklı boyut varlıkları yani bozguncu cinler olan Yecuc ve Mecuc'un tepedeki bir portalden geçerek geldikleri bildirilmektedir.

21/96 Hatta (1) iza (2) FUTİHAT (3) ye'cucu (4) ve (5) me'cucu (6) ve (7) hum (8) min (9) kulli (10) HADEBİN (11) yensilun (12) 

( Nihayet Yecuc ve Mecuc AÇILDIĞINDA, onlar her TEPEDEN inerler. )

Ayetteki "Hadeb" ( Tepe ) kelimesinin sıra numarasının 11 olması "Tepe" kavramının "boyut portalını" simgelediğinin teyidi niteliğindedir. Ayrıca kodunun nümerolojik değerinin 9 ( 2+1+9+6 = 9 ) olması da 9/11 sembolizmi oluşturmaktadır. Bu durum da 9/11 olayı gibi 11 uyumlu satanik operasyonların üst boyutlara portal ( kapı ) açmak, üst boyut varlıklarına giriş imkânı sağlamak gibi işlevleri olduğunu teyid etmekte gibidir.

Şuara suresinin 128. ayetinde ise müşrik satanistlerin, cinlerle iletişim ve temas kurabilmek için tepelere portal bina ettikleri bildirilmektedir.

26/128 - E tebnune bi külli RİY'IN AYETEN ta'besun

( Her TEPEYE AYET* bina eder de abesle iştigal edip eğlenir misiniz? )

Ayet numarasının ( 128 ) nümerolojik değeri 11 ( 1+2+8 = 11 ) sayısını vermektedir.

* "Ayet" ( Göze görünür kılma, Göze görünür olan, İşaret )  kelimesinin kökü "Ay" ( Göz ) ( Eye ( ing. ) ) kelimesidir. Arapça "Ayn" kelimesi "Göz, Pınar" anlamına gelir. Bu bağlamda "Tepegöz" veya "Göztepe" kelimeleri ve esasen kendisi bir tepe olan piramidin tepesindeki göz sembolü de boyut portalı anlamı itibarıyla dikkat çekmektedir.

Tevrat'ın aşağıdaki ayetinde de "Tepeler"'in şeytani ritüeller için kullanıldığı bildirilmektedir. 

23-Isaiah-65-6 “Bakın, yanıt önümde yazılı duruyor. Susmayacak, suçlarının karşılığını vereceğim. Onların da atalarının da suçlarının cezasını Başlarına getireceğim” diyor RAB. “Çünkü dağların üzerinde buhur yaktılar, TEPELERİN ÜZERİNDE BENİ İNKAR ETTİLER. Bu nedenle eskiden yaptıklarının karşılığını Başlarına getireceğim.” 

Şanlıurfa'da "Taş Tepeler Projesi" ismiyle, Göbeklitepe dışındaki onbir arkeolojik sit alanında, Karahantepe, Harbetsuvan Tepesi, Gürcütepe, Kurttepesi, Taşlıtepe, Sefertepe, Ayanlar, Yoğunburç, Sayburç, Çakmaktepe ve Yeni Mahalle bölgesi'nde kazılar yapılmakta ve Göbeklitepe'de olduğu gibi "T" şeklinde monolitlere rastlanmaktadır.

Kurt Tepesi'ndeki kazılarda çıkarılan Göbeklitepe'dekilerin benzeri olan "T" şekilli monolitler

Sad suresinin 37. ayetinde ise şeytanlar "bina yapıcı ve dalgıç" yani yer üstünde ve altında boyut portalları açanlar olarak nitelendirilmektedirler. 

38/37 - Veş şeyatıne küllü bennain ve ğavva

( Ve şeytanlar ki hepsi bina yapıcı ve dalgıç. ) 

Yukarıdaki ayetin kodunda da 11 ve 111 nümerolojisi bulunmaktadır. ( 38 ... 3+8 = 11 ve 37 ... 3+7 = 10 ... 1+0= 1 )

Mesih İsa'nın çarmıha asıldığı ve yükseldiği Golgota ( Kafatası ) isimli yerin de bir tepe olması dikkat çekmektedir.

Golgota Tepesi

Okült ezoterik bir tarikat olan Hollywood'a ( Kutsal Orman / Kutsal Tahta ) hizmet veren "Paramount Pictures" isimli film şirketinin ismi ve logosu da "tepe, dağ, yüksek nokta" kavramının "boyut portalı" ile ilintisine bir örnel niteliğindedir. "Paramount" kelimesi "Dağ Aracılığıyla / Dağ Boyunca" anlamına gelmekte olup, logoda dağı çevreleyen 22 ( 2x11 ) adet yıldızın bir portal oluşturduğu görülmektedir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder