20 Ağustos 2020 Perşembe

Dejenerasyon ajanları

Yeni Dünya Düzeni adıyla telkin edilmeye çalışılan küresel sistem esas itibarıyla tüm ahlaki ve manevi değerlerin yokedildiği, tek değer kavramının "maddi ve nefsani menfaat" olduğu bir sistemdir. Dolayısıyla bir dejenerasyon sistemidir.

Dejenerasyon kelimesi "Soysuzlaşma" anlamına gelmekte olup, "Bozunma" anlamını da yansıtmaktadır. 

Generation ... Gene ( Soy ) + ration ( -lanma ) ... Soylanma

Degeneration ... De ( -suz ) + Gene ( Soy )+ ration ( -lanma ) ... Soysuzlaşma 

Soysuzlaşma, soyun her yönden bozunması ve nihayetinde ortadan kalkması sürecidir. Yetmişbin yıllık büyük çağlar döngüsü içinde muhtelif dejenerasyon ve rejenerasyon döngüleri vuku bulmuştur.

32/26 - E ve lem yehdi lehüm kem EHLEKNA MİN KABLİHİM MİNEL KURUNİ yemşune fı mesakinihim inne fı zalike le ayat e fe la yesmeun

( Meskenlerinde yürüyen, ONLARDAN ÖNCEKİ NİCE NESİLLERDEN / SOYLARDAN HELAK ETMİŞ OLMAMIZ onları yönlendirmedi mi? Kesinlikle bunda ayetler vardır. Artık duymazlar mı? )

Zira ilahi nizamda her kavram karşıtı ile anlam kazanır ve tezahür imkânı bulur. Bu minvalde halen insanlığın erken safhalarını deneyimlenmekte olduğu dejenerasyon sürecinin işlevi insanlığı Altın Çağ olarak da anılan rejenerasyon sürecine hazırlamaktır. 

Bu nedenle dünyada süregelen maddi ve manevi dejenerasyonun ( soysuzlaşma, bozunma, yozlaşma ) daha yüksek frekanstan, daha farklı bir bakış açısı ile değerlendirilmesi ve sonuçlar çıkarılması gerekmektedir. Zira kaba madde alemi olan dünya, insanlara dejenerasyon vesilesiyle eğitim, rejenerasyon ve ruhsal tekâmül sağlayan bir okul niteliğindedir.

Dünyada sözde insanları yönetmek! üzere iktidara geçen inkârcıların esas itibarıyla "dejenerasyon ajanları" oldukları Bakara suresinin 205. ayetinde bildirilmektedir. ( Ayet numarasının nümerolojik değerinin 7 ( 2+0+5 ) olması da döngü sonu sembolizmi açısından dikkat çekmektedir. )

2/205 - Ve iza tevella sea fil erdı Lİ YÜFSİDE fıha ve YÜHLİKEL harse ven NESL vallahü la yühıbbül FESADA

( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde BOZGUN YAPMAK, ekini ve NESLİ / SOYU helak etmek için çabalar. Allah BOZGUNU sevmez. )

İnsan nüfusunun azaltılması planları, muhtelif projelerle insan soyunun kısırlaştırılması, eşcinselliğin özendirilip yaygınlaştırılması gibi sinsi uygulamalar dünyadaki dejenerasyon ve fesad ( bozgun ) sürecindeki örneklerdir.

Kevser suresinin 3. ayetinde asıl "soysuzların" ( dejenere olanların ) insanlığa düşman olan cinler ve onların neferleri olduğu bildirilmektedir.

108/3 - İnne şanieke hüvel EBTER

( Kesinlikle sana kini olan, o SOYU KESİKTİR. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder