30 Ağustos 2020 Pazar

İnsanı yutan frekans ... Vesvese

Düşük negatif frekansa sahip süptil boyut varlıkları olan sürüngen ( reptil ) cinler insanlarda dünyevi ve nefsani duyguları "Vesvese" ve "Zeyğun" kod kelimeleriyle aktive etmektedirler. 

Vesvese = Kuruntu, Evham, Şüpheli endişe 

Zeyğun = Şüphe, Yanılma, Karmaşık düşünceye gark olma

Vesvese ve Zeyğun isimli duygu kodları insanın insanlığını sona erdiren kibir, öfke, nefret, kin, kıskançlık, inat gibi diğer negatif frekansların tetikleyicisidir.

Esasen bir süptil üst frekans varlığı olan insanın kaba madde frekansı dünyaya mahkum edilmesinin ardındaki kök sebep de "vesvesedir." 

7/20 - Fe VESVESE lehümeş şeytanü li yübdiye lehüma ma vuriye anhüma min sev'atihima ve kale ma nehaküma rabbüküma an hazihiş şecerati illa en tekuna melekeyni ev tekuna minel halidın

( Şeytan onların ayıplarından, çirkinliklerinden o onlara gizlenmişleri, örtülmüşleri onlara açığa çıkarmak için onlara VESVESE verdi. "Rab’biniz, ancak iki melek veya ebedilerden olursunuz diye sizi şu ağaçtan men etti." dedi. )

Kur'an'da "Vesvese" ve "Zeyğun" kelimelerinin cin ve insan şeytanlarıyla ilintilendirilerek zikredildiği diğer bazı ayetler de şöyledir.

7/20 - Fe vesvese lehümeş şeytanü li yübdiye lehüma ma vuriye anhüma min sev'atihima ve kale ma nehaküma rabbüküma an hazihiş şecerati illa en tekuna melekeyni ev tekuna minel halidın

( Şeytan onların ayıplarından, çirkinliklerinden o onlara gizlenmişleri, örtülmüşleri onlara açığa çıkarmak için onlara vesvese verdi. "Rab’biniz, ancak iki melek veya ebedilerden olursunuz diye sizi şu ağaçtan men etti." dedi. )

17/53 - Ve kul li ıbadı yekulülletı hiye ahsen inneş şeytane YENZEĞU beynehüm inneş şeytane kane lil insani adüvven mübına

( Ve de ki: "Kullarıma o en güzelini söylesinler. Kesinlikle şeytan aralarına sıkıntı VESVESE sokar. Kesinlikle şeytan insan için apaçık düşmandır." )

20/120 - Fe VESVESE ileyhiş şeytanü kale ya ademü hel edüllüke ala şeceratil huldi ve mülkin la yebla

( Böylece şeytan ona vesvese verdi. "Ey Adem, seni ebediyet ağacına ve çökmeyen mülke yönelteyim mi?" dedi. )

50/16 - Ve lekad halaknel insane ve na'lemu ma TUVESVİSU bihi nefsuh ve nahnu akrabu ileyhi min hablil verid

( Ve insanı yarattık. Nefsinin ona ne VESVESE verdiğini biliriz. Biz ona toplardamarından daha yakınız. )

Nas suresinde de "vesvese" kelimesi ve kaynağı açıkça belirtilmiştir.

114/1 - Kul e'uzü bi rab'bin nas ( De ki: "İnsanların Rab’bine sığınırım." )

114/2 - Melikin nas ( İnsanların malikine. )

114/3 - İlahin nas ( İnsanların ilahına. )

114/4 - Min şerril VESVASİL hannas ( Sinsi VESVESECİNİN kötülüğünden, )

Nas 114/5 - Ellezi YÜVESVİSÜ fi sudurin nas ( O insanların göğüslerine VESVESE veren, )

Nas 114/6 - Minel CİNNETİ ven NAS ( “CİNLERDEN ve İNSANLARDAN." )

"Vesvese" kavramı, İncil'in aşağıdaki ayetinde "Dünyasal kaygının, dünyayı önemsemenin kelimeyi boğması" olarak ifade edilmiştir.

40-Matthew-13-22 Dikenler arasında ekilen de şudur: Sözü işitir, ama dünyasal kaygılar, dünyayı önemseme ve zenginliğin aldatıcılığı sözü boğar ve ürün vermesini engeller.

Vesvese frekansının nihai hedefinin "insanı yutmak, yok etmek" olduğu okült satanik bir marka logosundaki "insan yiyen / yutan sürüngen" figürüyle açıkça tasvir edilmiştir.

                                                    







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder