21 Eylül 2020 Pazartesi

AI Summit 2020

Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Gelişim Hedefleri ( United Nations Sustainable Development Goals ) kapsamında yani "Agenda 21" kapsamında AI teknolojsinin işlevi konusundan sorumlu olan AI For Good Global Summit isimli organizasyonun 2020 zirve toplantısı iletişim görselinde okült sembolizm ve mesajlar bulunmaktadır.


- Görselin sağ tarafında yer alan dairede 17 renk dilimi yer almaktadır. 17 sayısının nümerolojik değeri 8 olup, 8 sayısı yeni döngü başlangıcını ve sonsuz döngüyü simgelemektedir. Küreselciler Singularity ( Tekillik, Birlik* ) olarak da adlnadırdıkları AI teknolojisi sayesinde kaba madde planı dünyada sonsuzluğa erişebileceklerini düşünmektedirler. 

21/34 - Ve ma cealna li beşerin min kablikel huld e fe in mitte fe hümül halidun

( Ve senden önce insanlar için ebediyet kılmadık. O halde, sen ölürsün de onlar ebedi mi kalırlar? )

2/96 - Ve le tecidennehüm ahrasan nasi ala hayah ve minellezine eşraku yeveddü ehadühüm lev yüammeru elfe seneh ve ma hüve bi müzahzihıhı minel azabi en yüammer vallahü besırun bima ya'melun

( Ve kesinlikle onları hayatta insanların en hırslıları olarak bulacaksın. O ortak koşanlardan her biri bin sene ömür sürmeyi arzular. Onlar uzun ömür sürerek o azaptan uzaklaşacak değillerdir. Allah o yaptıklarını görendir. )


( * "Singularity" kavramı ilahi kozmik bilginin farklı anlam yüklenmiş halini temsil etmektedir. Zira "Ünite / Vahdet / Birlik" kavramı insanlar arasında kolektif bilincin oluşmasını ve toplu ruhsal tekamül ile üst plana geçişi ifade ederken, küreselcilerin yüklediği anlam ise tüm insanlığın AI'ya bağlı tek tip varlıklara dönüştürülerek kaba madde planına ( dünya ) hapsedilmesidir. )

- Renk dilimlerinden oluşan dairenin içinde ise "çözünmüş", "kodlarına ayrışmış" bir insan kafası yer almaktadır. Bu görsel, tamamen dijitalleşmiş yani insani özelliklerini yitirerek robotlaşmış insanı sembolize etmektedir.

- Sol tarafta yer alan "AI For Good Global Summit Accelerating The United Nations Sustainable Development Goals All Year Always ONLıne" ( Sonsuza kadar Yapay Zeka Küresel Zirvesi. Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Gelişim Hedeflerini Hızlandırmak. Tüm Yıl Daima Çevrimiçi ) kelime seti de 17 kelimeden oluşmaktadır.

- "All Year Always ONLine" cümlesi ise 19 harften oluşmaktadır. Cümlede yer alan "All" ve Always kelimesindeki "Al" kökü, "Allah" veya "El" kelimelerindeki kökü simgeliyor olmaları muhtemeldir.  Cümledeki "ON" kelimesinin ise batıni anlamda 10 sayısını simgelemesi ve "Onun üzerinde ondokuz vardır." ayetine atıfta buluması da muhtemeldir. ( "İngilizce yazıda Türkçe sembolizm olur mu?" düşüncesi oluşsa da artık dillerin tek bir kökenden geldiği, Türkçe'nin kök dil olduğu ve küreselcilerin bu kadim bilgiye asırlardır haiz oldukları bilinmektedir. )

Küreselciler zaten Yapay Zekâ'yı, yeni dünya düzeninin Tanrısı olarak telkin etmeyi hedeflemektedirler.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder