22 Eylül 2020 Salı

Oksijen gaspı ... Orman yangınları, Fosil yakıtlar, Virüs, Maske ve 5G

COVID19 pandemisi kapsamında geçerli hale getirilen "koşulsuz maske takma zorunluluğu" insanların yetersiz oksijen almalarına sebebiyet verme potansiyeli taşımaktadır. İnsanlarla yeterli sosyal mesafesini koruyarak dolaşanların, açık havada spor yapanların, sokakta tek başına oynayan küçük çocukların sürekli maske takmaya zorlanmaları düşündürücüdür. 

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/06/i-cant-breathe.html

Gündemde olan ve henüz insan sağlığına zararları konusunda hiçbir bilimsel yazı yayımlanmamış olan 5G frekansının ( 90 Ghz ) havadaki Oksijen atomları içinde yer alan elektronların dönüş frekanslarını değiştirdiği ve bu nedenle kandaki hemoglobinin yeterli oksijen emilimini yapamadığı yani vücudun yeterli oksijen alamadığı bildirilmektedir.

COVID19 virüsünün doğrudan solunum sistemiyle ilgili olması, maskenin solunumu kısıtlaması, son dönemde küresel bazda artan orman yangınları, yenilenebilir enerji kaynaklarının verimli olmadığı iddiasıyla sürdürülen fosil yakıt tüketimi ( CO2 salınımı ) ve 5G frekansının oksijen emilimine olan olumsuz etkisi dikkate alındığında sanki insanın nefes alması engellenmek isteniyormuş algısı oluşmaktadır. 

Allahü Teala'nın nimetlerini gasp edip insanları tahakküm altına almaya çalışanların misali Zuhruf suresinin 32. ayetinde verilmektedir. 

43/32 - E hüm yaksimune rahmete rabbik ...

( Rab’binin rahmetini onlar mı bölüştürüyorlar? ... )

1990 yılı yapımı olan Total Recall filminin bir bölümünde Mars'taki yapay kubbelerde yaşayan ve oksijen üreten dev türbinler vasıtasıyla solunum yapabilen insanların, türbinler durdurulmak suretiyle oksijensiz bırakılması sahnelenmişti. İsyan oluşması durumunda insanlar belirli aralıklarla oksijensiz bırakılmakta ve bu nedenle fiziksel deformasyona maruz kalmaktaydılar.


Total Recall filminde insanlar için oksijen üreten dev türbin




Oksijensizlik nedeniyle fiziksel deformasyona maruz kalmış Mars halkı

Küreselcilerin planı, zaman içinde ortaya çıkacak daha başka virüsler nedeniyle de dünyanın artık insan için yaşanamaz bir ortam haline geldiği algısını yaratmak ve onları kubbe formunda tesis edilecek olan ve AI kontrolünde olacak yapay teknoşehirlere hapsetmek gibi görünmektedir. Bu durum 1976 yılı yapımı "Logan'ın Kaçışı" isimli filmde betimlenmektedir. Anılan teknoşehirlerin prototipi ise Suudi Arabistan'da inşa edilmesi planlanan Neom City'dir. ( Suudi Arabistan bir AI robota ( Sophia ) vatandaşlık veren ilk ülkedir. )






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder