21 Eylül 2020 Pazartesi

Tanrı Geni ve inkârcı doğuran nesil

"Tanrı Geni" hipotezine göre, VMAT2 ( Vesicular Monoamine Transporter 2 )  isimli özel bir gen, insanları manevi ve mistik tecrübelere yatkınlaştırmaktadır. Bu fikir, genetikçi Dean Hamer tarafından ortaya atılmıştır. ABD Ulusal Kanser Enstitüsü'nün, Gen Yapısı ve Düzenlenmesi Birimi'nin müdürü olan Dean Hamer, 2005 yılında "Tanrı Geni: İnanç Genlerimizde Nasıl Donanmıştır" isimli bir kitap yazmıştır. 

Hipotezin ana önermeleri şu şekildedir:

1- Maneviyat, psikometrik ölçümler ile nicel olarak gözlemlenebilir.

2- Maneviyatın altında yatan eğilim kısmen kalıtsaldır.

3- Bu kalıtımın bir kısmı VMAT2 genine isnat edilebilir.

4- Bu gen monoamin seviyelerini değiştirir. "  

Ruhsal plandaki her kelimenin / olgunun maddesel planda bir temsili olduğu gerçeği dikkate alındığında "İnanç" kelimesinin maddesel temsilinin de bir "gen" olabileceği ihtimali kuvvetlenmektedir. Yaratılışın özü de zaten kelimelerden ve kodlardan ( sayılar ) oluşmaktadır.

İçinde bulunulan büyük döngünün sonunda yani kıyamet ( ayağa kalkış ) olarak da anılan devre kapanışında küreselciler AI teknolojisi ve genetik mühendisliği vasıtasıyla insanların genom yapısını değiştirmek ve "inanç genini" yok etmek istemektedirler. Böylelikle "Allah inancı" olmayan bir dünya toplumu oluşturabileceklerini düşünmektedirler. Pandemi süreci kurgusu ise bu strateji çerçevesinde onlar için büyük bir fırsat niteliğindedir. Bugüne kadar GDO'lu ürünler ile modifiye edilmeye çalışılan insanın genetik kod yapısının şimdi ise aşılama, nanoçipleme ve 5G teknolojisiyle modifiye edilmesi planlanmaktadır.

Bir önceki büyük ana döngü sonunda yani Nuh Tufanı öncesinde de aynı sürecin tezahür ettiği Nuh suresindeki Hz. Nuh'un sözleriyle delillenmekte gibidir. 

71/26 - Ve kale nuhun rabbi la tezer alel ardı minel KAFİRİNE deyyaren

( Ve Nuh "Rab’bim yer üzerinde İNKARCILARDAN dolaşan kimse bırakma." dedi. )

71/27 - İnneke in tezerhüm yudıllu ibadeke ve LA YELİDU illa faciren KEFFAREN

( Kesinlikle sen onları bırakırsan, kullarını saptırırlar ve İNKÂR EDEN günahkarlar haricindekileri DOĞURMAZLAR. )

Ayette "inkârcıların inkârcı doğuracakları" bildirilmekte olup, bu durum kaba madde planında ancak genetik bir koda bağlı ve kalıtsal olarak tezahür edebilir.

Nuh suresinin 71. sure olması da ilahi nümeroloji açısından ilginçtir. Zira 7 sayısı döngü sonunu, 7+1 = 8 sayısı ise yeni döngü başlangıcını ve sonsuz döngüyü sembolize etmektedir. Hz. Nuh hem döngü sonunu, hem de yeni döngü başlangıcını deneyimlemiş bir haberci resul, bir vazifeli varlıktır.

Gündemi şifreli sembolizm kullanarak kapak yapmasıyla meşhur Time dergisi Ekim 2004 sayısının kapağındaTanrı Geni ( God Gene ) konusuna yer vermiştir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder