10 Eylül 2020 Perşembe

Kozmik hizalanma ve Kuantum sıçraması

Bilindiği üzere, Maya takvimindeki son gün olan 21.12.2012* tarihi Güneş sisteminin, ait olduğu Samanyolu Galaksisi'nin ekseniyle hizalanmasını yani "Kozmik Hizalanma"'yı ( Kuantum Sıçraması** ) belirten tarihtir. Bu kozmik fenomen sonrasında bir portal açılmış, farklı ve yeni bir döngü başlamıştır. Bu döngü Yevmel Kıyameh ( Ayağa Kalkış Günü ) olarak da isimlendirilen ve 70,000 yıllık büyük döngünün kapanışı olan süreçtir.

* 21.12.2012 tarihini oluturan rakamların toplamı, farklı boyuta geçiş portalının sembolü olan 11 sayısını vermektedir. 

** Kuantum sıçraması, atom çekirdeği etrafında dönen elektronların bulundukları orbitten bir üst orbite geçmeleri fenomenidir.

Kozmik hizalanmayı müteakip insanların algı ve bilinç seviyelerinde de bir yükseliş, bir kuantum sıçraması, oluşmuştur. "Hizalanma" kavramı, insanlar arasındaki bilinç ve algı farklılıkların azalmaya başlaması, bilinç ve algının eş seviyeye gelme süreci olarak tanımlanabilir. Kur'an'da "Gün" olarak tanımlanan bu süreçte, bir ayrışım da ( Yevmel Fasl / Ayrışım Günü ) yaşanmakta olup, "İyilerin" ve "Kötülerin" algıları ve bilinçleri bir üst seviyeye yükselerek kendi aralarında eş seviyeye gelmektedir. Böylelikle, insanlar arasında çok net bir ayrışım oluşmakta, farklı iki yolda düşünsel olarak hizalanan insanlar ortaya çıkmakta, iyi olan daha iyi, kötü olan daha kötü olmaktadır.

Kur'an'da Kozmik Hizalanma ve sonrasındaki frekans yükselişi fenomeni İnşikak ( Yarılış ) suresinde bildirilmektedir. İnşikak ( Yarılış ) kelimesi de farklı boyuta, frekansa geçiş portalı açılmasını çağrıştıran bir kelimedir.

84/17 - Vel leyli ve ma veseka ( Ve gece ve o barındırdıkları, )

84/18 - Vel kameri izet teseka ( Ve Ay dizilip derlendiğinde, )

84/19 - Le terkebunne tabekan an tabekın ( Tabakadan tabakaya binip karışacaksınız. )

Surenin numarasının ( 84 ) nümerolojik değeri "12" sayısını vermektedir. Bu nümerolojik durum 21.12.2012 tarihindeki 1 ve 2 rakamlarıyla uyum sergilemektedir. 

Sure numarasını ( 84 ) ve ilgili ayetlerin numaralarını ( 17,18,19 ) oluşturan rakamların toplamı da 21 sayısını vermektedir. ( 8+4+1+7+1+8+1+9 = 39 ... 3+9 = "12" ) 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder